ani nahodou arek
toto im len tak neprejde
treba prijat aj facku, preto sa este vratim, k nasmu vcerajsiemu totalmega nepodarku....na zapas som sa tesil, som si nahral prenos s tym, ze si ho vychutnam zo zaznamu...zapas som mal prejdeny cca za 30 minut, kedze 1.polcas vyzeral este nadejne, aj v nom sme vsak supera len dotahovali a uz ten nemastny neslany uvod nieco naznacoval....strnuly, tazkopadny prechod do utoku, viazla kombinacia, poliaci nemali najmensi problem s branenim, totalne vygumovane kridla (Stranovsky, Urban), ak by nebolo Vala, uz po 1.polcase mohlo byt vymalovane.....
2.polcas som pretocil maximalnou moznou rychlostou....nerozumiem, nechapem....prehrat sa da, ved za prehru proti danom sme nasim zatlieskali, pretoze to bol vykon hodny reprezentanta, bolo tam to povästne srdiecko, bojovnost, chcenie, ale toto co predviedli nasi vcera....bez komentara, nema zmysel sa v tom sprtat...zo vsetkeho mi najviac bolo luto nasich paradnych fanusikov, ktori boli vcera, aj dnes nasim 12 hracom, klobuk dolu pred nimi, kolko sa ich nazbieralo, ako ich bolo pocut...panovi brankarovi Risovi Stochlovi sa tesne po zapase, pocas interview, tazko hladali slova, zmohol sa akurat tak na slzy a nasledny odchod.....
Brankár Richard Štochl dvakrát prešiel popred novinárov, kým sa – aspoň čiastočne „vychladnutý - pri nich pristavil.
„Prečo som nechytal v druhom polčase? Pýtajte sa trénera, on je šéf lavičky. Ja vám na to neviem odpovedať.“ K hre mužstva poznamenal.
„Urobili sme veľmi veľa chýb, množstvo gólov sme dostali z protiútokov. Treba sa ale spýtať, či je to chyba len nás hráčov...“ A keď sme mu reprodukovali slová Martina Straňovského o zlej príprave i taktickej pripravenosti, zareagoval.
„Má pravdu, raz to už niekto musel povedať...“
heh, inak po nasom zapase s Danskom, som sa dost ostro ohradil proti jednemu z nazorov, ktory znizoval aj nas vykon proti danom a ktory nakoniec ukazal, ze trafil do cierneho
Neriesim veci ako rozostupovanie v obrane a nechavanie kridel uplne bez obrany(vtipny bol najma moment ked prave danske kridlo bolo asi 10 sekund uplne bez kontroly a sami dani boli z toho tak rozhodeni, ze sa po sebe prekvapenie pozerali) lebo proti Danom je samozrejme tazke tieto veci robit 100% cely zapas. Celkovo to bola ale obrovska bieda, Danov som uz roky nevidel urobit tolko chyb v jednom zapase. A to sme uz pri dalsom probleme.
Co robi Heister na lavicke? Ved kazdy dedinsky trener pri akomkolvek kolektivnom sporte prizvukuje hracom zakladnu vec: VRACAT SA DO OBRANY!! A ked to nevie trener, to hracom hviedznych lig nedoslo pocas celeho zapasu, ze treba robit aj tuto cinnost? Ved takmer po kazdom nasom gole isiel okamzite rychly brejk(najma v 1. polcase) a gol, pricom nasi hraci zostali stat na superovej polovici a oddychovali! Zrejme tieto situacie hrame vyslovene na Stochla:) Dani hrali dnes totalnu nulu, nasi si uz vo zvysnych zapasoch pojdu len po poriadne nakladacky a hajde domov. Velmi slaby vykon.
k trenerovi....po tomto sampionate, na ktorom opät neziskame ani bodik, nejaka zmena asi bude musiet prist...urcite tam nie je vsetko v poriadku, pohoda jahoda nehrozi.....staci si spomenut na paradny sampionat v Chorvatsku, po ktorom chcel Heister sokujucu abdikovat....kvôli vysledkom to asi nebolo...."starsina" v nasom time - Stochl, Kukucka, Stranovsky, Valo
(luciaci sa s repre ma asi ine predstavy ako trener a suhra trener - hraci, ma zrejme daleko od idealu ....
"Vládol tam strašný chaos, my jednoducho nemáme niektoré veci natrénované. Takto sa nehrá hádzaná na tejto úrovni. Všetko spolu súvisí, mali by sa zamyslieť všetci od hráčov až po neviem koho. Ja si myslím, že tí, ktorí rozumejú hádzanej na Slovensku, vedia, o čom hovorím," nedával si servítku pred ústa Peter Kukučka.
Frantisek Sulc na otazku, ohladom svojej repre buducnosti,
"Uvidime.Trener mi môze hocikedy zavolat" pod Zoltanom to bude asi tazko....Heister uspechy dosiahol, o tom niet pochyb, pocnuc juniorskym, konciac seniorskym vyberom, ale pride mi, ze je tam ako taka nastrcena figurka, ako uspesny podnikatel, ci manager, nech sa paci, ako ale hlavny kouc, nepresvedcil....ked som sledoval oba nase zapasy, tak dansky, ci polsky trener cely cas na nohach, burcovali, hecovali, nadavali, on tam tak na tej stolicke posedava a skrabka sa zamyslene po brade
beriem spät, raz vstal, ked zaprotestoval proti vyrokom sudich a vyfasoval zltu kartu....
aj tie time, pri ktorych je pocut "odposluch", ma presvedcili o tom, ze na nejaku vyspelu zmenu taktiky v jeho podani zabudnime, jediny takticky pokyn, ktory som z ust nasho trenera pocul, bol:
„vystriedali brankara, tak na neho strielajte“...
slovensky trener Liptak v ceskom time...tam je to o niecom uplne inom a trufam si povedat, ze co do kvality kadra, sa ceskemu vyberu vyrovname, no zatial, co oni sa vedu na vybornej ME vlne, my sme si tymto zapasom spravili akurat tak blamaz a proti nabudenym domacimm srbom, to vidim podobne....nelamem palicu nad nasimi reprezentantami, ta perspektiva v kadri je, ale hazardovat s priaznou fanusika sa nevyplaca....
ale tak nejake to pozitivum, si zo sampionatu z pohladu svk divaka, predsa len odnasam
(teda ak neriesim nasich fanusikov + samotne zapasy ME) - jedna z NAJ komentatorskych 2jic spoza mikrofonu
nespomeniem si teraz na meno komentatora, no spolu s Janom Hianikom
pani vdaka, chybalo tomu len jedno, jedine, ich radost po nasich vykonoch, ci vysledkoch, tak snad nabuduce