tak uz aj mne ide sport1 prave som si to vybavil, paradicka. Dnes o 20.15 ideme na to. Bodik by bol supercepi píše:vsetky zapasy sk repre odvysiela Sport1
Heister sa na piatkovej TB niekoľko hodín pred úvodným hvizdom súboja s Poľskom (rozhodujú Macedónčania Načevski a Nikolovski) vyjadril aj k zdravotnému stavu v tíme a tiež k tomu, či už má jasno o základnej zostave. “Máme nejaké prechladnutie, kašeľ a drobné šrámy. Nič z toho však nie je také závažné, aby to ovplyvnilo účasť niektorého z hráčov v prvom zápase. Čo sa týka základnej zostavy proti Poliakom, mám jasno na 95%. Znamená to, že váham ešte nad jedným postom,” uzavrel Heister.
Nasledne uz zajtra 18:15 nas caka domace svedsko.
“Švédi sú veľmi silní v defenzíve, čo je dlhé roky typické pre Škandinávcov - majú najmä dobre zaistený stred. Slabiny majú v priestore 1 - 2, teda medzi krídlom a spojkou. Tam sa musíme tlačiť a snažiť sa robiť veľa vecí. Pravda je aj to, že Švédi prebudovávajú mančaft, a nie sú v topforme. Je to určite hrateľný super. Ja osobne budem spokojný, keď budeme mať na konte bod po týchto prvých dvoch zápasoch. Bolo by veľkohubé tvrdiť niečo iné. Čakajú nás veľkí súperi, my môžeme proti nim len získať,” dodal Kukučka.