nechapem ale tomu jak je mozne ze 8 rokov dozadu sa podarilo jedno dobre nhl a do dnesneho dna to nie su schopni v EA aspon okopriovat do noveho satu.... tie nove nhl..... ai pocitaca je uboha, nehorazne sa nechavaju prehravat, minimalna agresivita, behaju tam jak splaseni, nulova konsolidovanost. Hrac striela z akejkolvek nerealnej pozicie, reaguje hned po stlaceni strely takze je chrbtom k brane, tiesneny obrancom a backhandom to napali do vinklu a strela ide 100km za hodinu.. v 04 neexistuje, ten hrac aj ked dostane prikaz na strelu tak sa da aspon do normalnej polohy. brankari otras, na mojeho brankara ide ledva 10 striel za zapas a aj tak dostane 2 goly MINIMALNE. V mnohych smeroch je 04 super, ai je velmi silna, pocitac hra agresivne a hraju mu vsetci hraci, cize nejde mi iba po tom jednom co ma puk ale blokuje v hre aj ostatnych, brankari chytaju skvelo atd, ja mam rad vyzvy, preto hram najradsej proti hracom po nete lebo tam sa treba snazit a hrat naplno aby clovek vyhral. Proti pc to sice aj tak hram kazdy den ale to uz je cisto iba hranie na nejake pekne hokejove akcie, vyzvva nulova. v 04 mam vyhradu akurat k prihravkam.....su take priposrate, to ma od nhl daleko. to po prve a po druhe nechapem ze prihram a niekedy sa ten hrac ktoremu prihravka smeruje proste otoci a ide k tej prihravke naproti, za to by som mlatil