Áno je to tak, ako som sa dozvedel o tejto lige a na koľko mám už čas tak som neváhal s prihlásením a idem si tvrdo za titulom . NHL som mal niekoľko mes. pauzu, ale začal som trénovať a v pohode som sa dostal do toho ešte to chce odohrať pár zápasov nacvičiť niečo a môže sa hrať. TT daj mi sieť na tú prip. ligu aj heslo, lebo s toho mailu som to moc nepochopil a nevičítal díkes.
LEHCE JSEM POZMĚNIL PRAVIDLA. ZMĚNY JSOU OZNAČENY TUČNĚ!
Ixo nevím co na tom nechápeš když to všichni ostatní pochopili...
Nebudu zveřejňovat síť a heslo, máš to napsaný v tom mailu... Prostě jako název sítě zadáš to první - bez uvozovek - a jako heslo to druhý - opět bez uvozovek...
hrava este niekto? ja sice 09 nehravam lebo ma nebavilo davat kazdy zapas dvojciferny pocet golov tak hram 07, aj tam by mohlo golov padat menej ale lepsie jak 09. Dal by som po hamachi
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!