S kým si hral, keď sa ti podaril tento husársky kúsok góljanik píše:mne sa podaril zaujimavy gol s timom PHI - Knuble vystrelil som, brankar vyrazil puk do vzduchu a podarilo sa mi to z voleja vo vzduchu trafit do brany

Všechno možné ohledně zámořské NHL.
využívajú bugy hry, to jak myslíš to je čo? viem, že dáky podvod isto...akože mna sere aj, keď prehrám aj normálne, ale tak toto páliľ mi na brankára asi pár metrov pred bránou a pred ním obranci moji a šup gól a šup a potom s inokade aviem, že také góly sa nepodaria ani tebe, keď hráme spolu, ale ma o vytočilo juj, keď mi napíše slabý brankár poď dám mu koĺko chcem s tých istých poziicií gol a aj tak bolo a to osm dal od začiatku chytať fernendeza anebola šanca nič chytiť a potom zapíli nič neobrannuješ vravím sila to mi ani extreme nedal toĺko golov za taký čas čo to hrá špičkovo, alebo Ohlund anie dáky koko...z netu pc herna pokec sem tam zviknem podpichovať aj teba wild ke´d prehráš so mňou, ale tak to ja myslím v rámci srandy, len ty to tak vezmeš kus horšie, ale vždy to je pohodkaWildCelt píše:to su obycajni blbci, co vyuzivaju bugy hry, da ti gol kedy chce a ty s tym nic nemozes spravit, nasukaju ti kopu golov a neviem co si tym dokazujus takymi nehravam, je rozdiel ked mi da niekto 10 a 10...
Presne, aj ja som hrával online ligy v NHL od 07, a 90% hráčov v tých ligách robí len to isté, nájdu si neaký bug alebo lahký gol a robia kludne tú jednu vec celý zápas.. ved to neni hokej, ja sa snažím hrať hlavne trochu realisticky. Preto som s tými ligami aj skončil, EA Sports nepridávajú do tej hry skoro nič nové, takže 3 roky som hrával rovnakú hru proti tým istým hráčom a proti tomu istému antihokeju, tak sa mi to už znechutilo a znovu sa vrátim k tomu až ked bude lepšia hratelnosť, tušim NHL 10 má byť od firmy čo robí na konzoly NHL2k9... takže vyzerá to nádejne.ixo píše:využívajú bugy hry, to jak myslíš to je čo? viem, že dáky podvod isto...akože mna sere aj, keď prehrám aj normálne, ale tak toto páliľ mi na brankára asi pár metrov pred bránou a pred ním obranci moji a šup gól a šup a potom s inokade aviem, že také góly sa nepodaria ani tebe, keď hráme spolu, ale ma o vytočilo juj, keď mi napíše slabý brankár poď dám mu koĺko chcem s tých istých poziicií gol a aj tak bolo a to osm dal od začiatku chytať fernendeza anebola šanca nič chytiť a potom zapíli nič neobrannuješ vravím sila to mi ani extreme nedal toĺko golov za taký čas čo to hrá špičkovo, alebo Ohlund anie dáky koko...z netu pc herna pokec sem tam zviknem podpichovať aj teba wild ke´d prehráš so mňou, ale tak to ja myslím v rámci srandy, len ty to tak vezmeš kus horšie, ale vždy to je pohodkaWildCelt píše:to su obycajni blbci, co vyuzivaju bugy hry, da ti gol kedy chce a ty s tym nic nemozes spravit, nasukaju ti kopu golov a neviem co si tym dokazujus takymi nehravam, je rozdiel ked mi da niekto 10 a 10...