este musime zahrat so Schwolcom ten mi uz ponukal zapas ale akurat som hral

Všechno možné ohledně zámořské NHL.
nie nie.. moj nick nie je podla Phoenixu Coyotes... ale este ked som hral cs tak jedna postavicka sa mi zapacila tak pretoOhlund píše:Od Phoenixa som cakal ze bude hrať za kojotov ale nakoniec tak ako ixo zvolil jastrabov a výsledok.PhoenixKE píše:ked chce niekto zahrat tak hamachi: .... NHL-match
heslo: kosice
VAN 8:1 CHI :frajer2:
Obavam sa ze uz to nepojde, prave dnes mi dosla sprava od mojho spravcu netu ze na novy rok ma odpojíPhoenixKE píše: dufam ze takto ako si mna rozbil rozbijes vsetkych
Mám svoj štýl bránenia založený na hitoch, ale niekedy to rozhodca často píska a hrám vela oslabení.ixo píše:To čo si napísal tiež, že pri Ohlundovi by to nemalo úspech tak to asi nie,a le aj pri nom sa to dá, keď založíš takúto rýchlu krídelnú akciu,
Ano ta modra hviezdicka alebo sipka podla toho ci mas hamachi premium... znamena ze je zle spojenie a mate vysoky PING a vtedy to bud seka alebo reaguje neskorsie, niekedy sa to da vyriesit ked restartujete dokola hamachi napr. ja mavam s ixom často modre ale par krat restartnem hamachi a je zelene, lenže s cepim to nepomáha ani mne, dokonca hned jak zapnem hama ani to nebliká a už naskočí modrá..MartinFC píše:My s cepim už jsme si párkrát chtli zahrát, ale mě ta hra strašně pomalu reagovala. Nemá na to vliv modrá hvězdička a cepiho profilu, kterou jsem tam měl? Nevíte jak se dá změnit a tak? Ty bys to mohl vědět Lukys, my jsme už podobnej problém měli a tys podle všeho vyřešil. Díky