o nic neprides !! next-gen verzia 2009 na konzoly je uz ina kavicka....ale na PC je to stale to iste, len nove menu a supisky !!! skoda no...snad to do buducna napravia.....maros píše:tak tak este 06 a 07 som nejak prehltol dokonca sa mi 07 aj celkom pacila ale potom to nejak slo dpc
musim zohnat konecne 09 nech zistim co to zac
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NHL - PC hra/EA Sports Games
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
to som robieval ked prisla ta era 06-07 ale odvtedy mi to proste nepasuje ked je napr hviezdny utok Hossa, Zetterberg a Ja mam sice hokejove priezvisko ale proste mi to tam nepasuje ja radsej tak, ako to v skutocnosti jeLukas33 píše:Tiež si vytvárate sami seba ako ako hráča svojho oblúbeného týmu alebo je to len moja úchylka?
Ako dlho si nehral NHL? Ja som včera tiež začal po dlhej dobe. Fú v tom prvom zápase si mal streleckú prevahu uf a tie tvoje bodíčeky a ja nič kua. Gerber ma,a le podržal a dobre bolo, že po inkasovanom góle som hneď bleskovo vyrovnal. 2 zápas sa niesol v tvojom režíme, ale som si myslel, že to zdramatizujem, keď som znížil na 3:1, ale kdeže ešte si mi tam to napriaskal a bolo. Tka dnes.WildCelt píše:ixo WildCelt
1:2 pp
1:5
ale som si schuti zahral po dlhej dobe vychutnaval som si ani nie tak utok ako skor bodyceky, ixo siel spat cely polamany
Chesty, kedy dame match
Hm takže Wild sa nebál prehry, ale ja som sa asi wilda zľakol.
No tak to bolo možno preto tak menej, že som sa kus zlepšil. Zajtra sa pokúsim ak sa dostaneme k hraniu ta poraziť.WildCelt píše:dnes to nebolo ono, neviem ci som stlacal zle tlacitko abo co 20 bodycekov za zapas, bieda, sak som ta nemohol trafit vcera v jednom zapase ich bolo 60
Včera som bol na pokeci v pc herni, že kto dá nhl. Tak jedne napísal na sklo, že kto dá nhl s majstrom ja reku že škúsim on do mňa či som dobry, že hej. Vyfasoval som asi 4:1 písal mi potom , že lama s takým som ešte nehral odinštaluj si to aj počas hry mi písal. Dnes sme dali zas hru a on, že aj tak ma neporazíš. V 3tretine som už vyhrával 4:1 a on mi napisal počas hry dobre už dem riadne začať hrať hned a to som mu šupol 5 gól a odpojil sa z NHL takých ludí mám najradšej. Sem ta som to zvikol asi aj ja, ale tento mal veĺké reči. NHl som nehral už dávno, len pár dni sa rozhorávam,a le dne ssom hral zo 4 súpermi 4 výhri. Dnes wild dáme ni
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé