od
exaven » sob 15. zář 2007 23:22
tak tak a pri tom to nema logiku PC komunita je dostatocne velky trh pre zarabanie a keby ta hra mala na PC konecne uroven tak by aj kupa vystrelila do oblakov lebo by ta hra stala za to a kedze by sa dala hrat online malo by vyznam kupovat origos za tie peniaze bo je to hra ktora cloveku vydrzi rok a nie ako podaktore jednorazovky den az tyzden
no ale k veci ... hovorme teda o jedinych dvoch zlepseniach
skill stick -- co je sranda trochu nezvyk bo nejak ma z lavej packy ktoru v podstate stale tlacim niekam pre pohyb boli po jednom zapase palec
ale strielanie packou ma nejak viac motivuje k castejsiemu strielaniu z dialky co je celkom dobre
ale aj tak som sa po par zapasoch vratil ku klavesnici
no a druha vec zlepsenie brankarov zacalo tak pozitivne dal som si dynasty mod za Minisotu na medium preto ze nemam zas naladu prestrielat ich o 20 striel len aby som dal gol
a hlavne nemam naladu aby mi gaborika prekorculoval v rychlosti kazdy jeden hra zo superovho timu lebo stale jedine co EA napadlo ako stazit hru je zrychlit pocitacom riadenych hracov
co je trochu blbe si myslim
no tak sezona zacala dobre prvy zapas Backstrom vychytal ale 25 striel z 27 celkom fajn po 3 zapasoch mal uz aj jeden shoutout s 19stimi strelami co sa v nhl 07 stalo tak raz za rok
a ja som vzdy prestrielal na superovho brankara minimalne 30 a raz uz aj 45 striel na luonga a pustil 3 co je celkom slusne co sa tyka % uspesnosti no teraz som narazil na zapaz ... mozno to je len nestastie ale 5ty krat restartujem zapas proti St.louis lebo v prvom hned prve 3 strely na moju branku 2 inkasovane goly v druhom som sa nastval a nepustal ich radsej k brane ale aj tak dali zo 7mich striel 3 goly potom znova hned z prvych 3 striel 2 goly a takto toto ma vzdy najviac stvalo na 07 nie to ze by som vela inkasoval ale ze brankar skoncil s save % .500 alebo tak to je moc ... a ked chcem mat skvele brankarske statistiky musim pustat supera k strelam a dufat ze 10-15 neda a potom dohrat zapas a dufat ze neda z poslednych striel pred koncom 2-3 goly
a restartovat zapasy a podobne ... nejde mi o vyhru dokonca z tych 5 zapasov co mam mam uz aj jednu prehru s anaheimom po najazdoch
skoncilo to 2:2 v predlzeni som neuspel a na najazdy sa mi nepodarilo dat gol a on dal 1
ale vadi mi to ze ja tam robim brankarom krasne save % a vyhram zapas hravo a potom moj si to zlizne s tim ze ked moc branim prejde len par striel no oni zo stastim vyuziju kazduy druhu
a jedina metoda v nhl 07 kde ma cpu dokazal porazit bola na ukor rychlosti hry ( na velmi pomalej ) no tam pre mna hokej straca lakavost ked korculuju vseti tak pomaly ako keby musia bezat cez futbalove ihrisko