no chcel by som tuto temu ozivit kedze som zavyslim hracom nhl 2007 pre pc a hlavne lebo by som chcel pokecat o tom kolko ludi to tu hrava a co sa deje vo vasich dynasty modoch inspirovala ma k tomu podobna tema na fore colorada a je pomerne citana tak uvidime snad sa to tu ozivi a nebudem tuto temu musiet hladat na konci druhej strany pokecu
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NHL - PC hra/EA Sports Games
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
NHLka proti kompu je slabota. Prva sezona dynasty vsetko som vymlatil iba vo finale mi Colorado robilo trocha problemy a vyhrali dva zapasy. Ale inak sa mi paci na tej novej NHLke ze sa goly davaju z roznorodejsich pozicii najme strely a druha vec co zlepsili je ze nie pri kazdom hite hrac spadne na zem iba ked sa hit ozaj vydari.
no je to lepsie aj podla mna ale stale sa mi nepaci jedna vec ktoru nedoriesili slabost brankarov brankar ma slabost ktora sa da vyuzit na 95% na kazdej optiaznosti no dobre na poslednej mozno na 80% ale stale to je moc ked si clovek vezme ze ak to vies uz hrat mas z kazdej sance tu ktora ked ju spravis spravne je na 80% v sieti a golman nema sancu mali to nejak domysliet golmani su slabi zapasi v sezone ktore hraju pc moc casto koncia vysledkami 7:6 9:8 dokonca 10:7 a podobne take nieco sa v nhl stane len malokedy velmi malo kedy a kedze pada malo striel tak dakedy pc nepustim ani k strele no dakedy ma 4 a da z toho 3 goli potom %tualna uspesnost brankarov aj tak vyzeradebil píše:NHLka proti kompu je slabota. Prva sezona dynasty vsetko som vymlatil iba vo finale mi Colorado robilo trocha problemy a vyhrali dva zapasy. Ale inak sa mi paci na tej novej NHLke ze sa goly davaju z roznorodejsich pozicii najme strely a druha vec co zlepsili je ze nie pri kazdom hite hrac spadne na zem iba ked sa hit ozaj vydari.
no a co sa tika hitov no je tam zmena ale dost zalezi aj aku mas nastavenu hitting power na minime mi super prejde cez vsetkych obrancov bez toho aby sa co len zatriasol ked donho vsetci vrazia
Kód: Vybrat vše
http://slovnaftextraliga.wz.cz/
Niečo ohľadom NHL hry, nájdete na http://www.slovnaftextraliga.wz.cz/ odporúčam pozrieť
Mareka uz mam davno v time.. (za LA kings) aaa uz sa vypracoval na hviezdu ... inak na nom je najlepsa asi rychlostdebil píše:Som nedavno oprasil NHLku a zisil som ze medzi volnymi agentami ktorych si mozete pridat do timov nhl je aj Juraj Stefanka a Marek Uram. No je jasne co som ako prve spravil, Juraj uz brazdi lad v cervenom drese.
to nieĹľe moĹľu ale musia zmeniĹĄ predošla NHL-ka NHL07 bola totalne o niÄŤom hrou..ja osobne som sa najviac trapil s NHL2005 to fakt bola dobra hra brankara sa ledva dalo prestreliĹĄ na najlepšej urovni defenzĂva tam bola tieĹľ tvrda ...ete dodnes hravam napr. aj nhl 98 tam tieĹľ aj brankar ako Teplicky mi mal v zapase cez 30 zakrokov a mal ÄŤiste konto...tov všetko teraz hovorĂm o reĹľime 5 minut tretina...
vsetko co chcete, resp. potrebujete vediet, zistit o NHL hre (sk verzia), pravidelne inovovane
debil -) tak v 08 (07 neriesim, uz ju ani nemam v compe) Ta rad vyzvem :frajer2:
debil -) tak v 08 (07 neriesim, uz ju ani nemam v compe) Ta rad vyzvem :frajer2:
este ju nema nikto, akurat tak z pani EA 11.9. to isti..zazraky ocakavat nemĂ´zme, pretoze vsetko sa tlaci do konzol, ale na take hranicko mi to absolutne staci..len dufam, ze dat gol, po akomsi nahodeni pomaly z polovicky klziska uz nebude na beznom poriadku ako tomu bolo v 07..vtedy ma islo ze los..?debil píše:08 este nemam.
http://www.cznhl.com
nejnovějšà informace o NHL 08 v češtině
nejnovějšà informace o NHL 08 v češtině
takisto je v hre vela nepodarkov...no hlavne Ĺľe brankar nevie aĹľ tak dobre pracovaĹĄ s hokejkou a je niekedy aĹľ nenormalne to vyzera Ĺľe backhandovou stranou vyhodĂ cez všetky ÄŤiary...dalej tam je zdrĹľovanie hry spomenute iba ked brankar prekroÄŤĂ tu ÄŤiaru..niÄŤ sa nestane ked nejakĂ˝ hraÄŤ vyhodĂ do hladiska puk...no brankar ho ani vyhodiĹĄ nevie...sranda...o niÄŤom defenzĂva takisto...hral som tuto NHL 07 asi rok a teraz ked si zahram NHL 2004 na easy urovni ja neviem vyhraĹĄ...brankari robia paradne zakroky no a so Salom som tam mal shutout z 43 striel...ÄŤo je parada...no ked vĂde NHL08..aj ked tam nebudu dajake vylepšenia graficke no nech spravia ovela lepšà gameplay...som take nervy chytal ked za zapas som zvykol obdrĹľaĹĄ okolo 9 striel a tri goly pri tom dostal....
Je to tak kluci,já si uĹľ nÄ›jakĂ˝ ten roÄŤek hraji tu svou NHL2004 v nejtěžšà úrovni a nic,co vyšlo pozdÄ›ji mÄ› nepĹ™esvÄ›dÄŤilo,abych to zmÄ›nil.Zkoušel jsem prakticky všechny novÄ›jšĂ,vÄŤetnÄ› 07ky a po nÄ›kolika zápasech jsem to odinstaloval a mastĂm si zase tu 04ku.Vyhovuje mi ta hratelnost,jen si vĹľdy poupravuji sestavy a jede se dále.Jsem zvÄ›dav,jestli uĹľ koneÄŤnÄ› s 08kou,pĹ™ijde pro mÄ› vyhovujĂcĂ verze. :frajer2:Hannu píše:takisto je v hre vela nepodarkov...no hlavne Ĺľe brankar nevie aĹľ tak dobre pracovaĹĄ s hokejkou a je niekedy aĹľ nenormalne to vyzera Ĺľe backhandovou stranou vyhodĂ cez všetky ÄŤiary...dalej tam je zdrĹľovanie hry spomenute iba ked brankar prekroÄŤĂ tu ÄŤiaru..niÄŤ sa nestane ked nejakĂ˝ hraÄŤ vyhodĂ do hladiska puk...no brankar ho ani vyhodiĹĄ nevie...sranda...o niÄŤom defenzĂva takisto...hral som tuto NHL 07 asi rok a teraz ked si zahram NHL 2004 na easy urovni ja neviem vyhraĹĄ...brankari robia paradne zakroky no a so Salom som tam mal shutout z 43 striel...ÄŤo je parada...no ked vĂde NHL08..aj ked tam nebudu dajake vylepšenia graficke no nech spravia ovela lepšà gameplay...som take nervy chytal ked za zapas som zvykol obdrĹľaĹĄ okolo 9 striel a tri goly pri tom dostal....
Že by už za rok???
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé