od
exaven » ned 25. bře 2007 22:44
debil píše:NHLka proti kompu je slabota. Prva sezona dynasty vsetko som vymlatil iba vo finale mi Colorado

robilo trocha problemy a vyhrali dva zapasy. Ale inak sa mi paci na tej novej NHLke ze sa goly davaju z roznorodejsich pozicii najme strely a druha vec co zlepsili je ze nie pri kazdom hite hrac spadne na zem iba ked sa hit ozaj vydari.
no je to lepsie aj podla mna ale stale sa mi nepaci jedna vec ktoru nedoriesili slabost brankarov brankar ma slabost ktora sa da vyuzit na 95% na kazdej optiaznosti no dobre na poslednej mozno na 80% ale stale to je moc ked si clovek vezme ze ak to vies uz hrat mas z kazdej sance tu ktora ked ju spravis spravne je na 80% v sieti

a golman nema sancu mali to nejak domysliet golmani su slabi zapasi v sezone ktore hraju pc moc casto koncia vysledkami 7:6 9:8 dokonca 10:7 a podobne take nieco sa v nhl stane len malokedy velmi malo kedy

a kedze pada malo striel tak dakedy pc nepustim ani k strele no dakedy ma 4 a da z toho 3 goli potom %tualna uspesnost brankarov aj tak vyzera
no a co sa tika hitov no je tam zmena ale dost zalezi aj aku mas nastavenu hitting power na minime mi super prejde cez vsetkych obrancov bez toho aby sa co len zatriasol ked donho vsetci vrazia