Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NHL - PC hra/EA Sports Games
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Tak dnes mi doslo NHL 07 prve co som spravil dal si zapas Minnesota - Edmonton dal som si strednu obtiaznost a vyhral som 7:3 konecne nie 30:0 co ma potesilo Goly:Demitra 2, Gaborik 2, Weilleux ,Rolston ,White - Pisani,Smyth,Moreau .Tak moje pocity po prvom zapase :
Grafika - taka ista ako NHL 06 takze celkom dobra
Ovladanie - som si nadstavil podobne ako vzdy aspon co sa gamepadu tyka a nieje to az take tazke
Cesky Komentar - no mohli to spravit omnoho lepsie stale sa opakuje alebo povie komentator "detailny zaber na Demitru'ale v skutocnosti to nieje ziadny detailny zaber alebo jeden komentator povie potichu ''Minnesota''a ten druhy nato skrykne ma puk ten komentar mal byt omnoho lepsi
Myslim si ze toto NHL je podobne ale omnoho realnejsie nez NHL 06
Grafika - taka ista ako NHL 06 takze celkom dobra
Ovladanie - som si nadstavil podobne ako vzdy aspon co sa gamepadu tyka a nieje to az take tazke
Cesky Komentar - no mohli to spravit omnoho lepsie stale sa opakuje alebo povie komentator "detailny zaber na Demitru'ale v skutocnosti to nieje ziadny detailny zaber alebo jeden komentator povie potichu ''Minnesota''a ten druhy nato skrykne ma puk ten komentar mal byt omnoho lepsi
Myslim si ze toto NHL je podobne ale omnoho realnejsie nez NHL 06
No po par odohratych zapasov NHL07 to zacina byt stereotyp proste onicom hra vyvrcholilo to tak ze som s Gaborikom dal v najtahsej obtiaznosti 13 golov v jednom zapasea a uz ma to prestalo bavit ten zapas som napokon vyhral 24:3 .
Dokonca som na jednej nemenovanej stranke cital ze ten cesky komentar je perfektny ze co je heske to je ceske ten komentar je taky hrozny ze si clovek radsej pusti Modru Ziaru
Zaverecne hodnotenie :dal by som tomu 40% zo 100 u mna spolocnost EA klesla este nizsie ako bola a to bola uz velmi nizko
Ak to bude takto pokracovat kazdy rok tak mozu ist do
Dokonca som na jednej nemenovanej stranke cital ze ten cesky komentar je perfektny ze co je heske to je ceske ten komentar je taky hrozny ze si clovek radsej pusti Modru Ziaru
Zaverecne hodnotenie :dal by som tomu 40% zo 100 u mna spolocnost EA klesla este nizsie ako bola a to bola uz velmi nizko
Ak to bude takto pokracovat kazdy rok tak mozu ist do
Tu je kompletna CZ (komentar aj cestina) pre US verziu NHL 07
Ja som to skusal na verzii RAZOR 1911 ale malo by to ist na vsetky
heslo:
Tak uz netreba stahovat cesku veziu
Ja som to skusal na verzii RAZOR 1911 ale malo by to ist na vsetky
Kód: Vybrat vše
http://data1.edisk.cz/stahni/72346/CZ_07_-upload_by_xmax88-.rar_4.57MB.html
Kód: Vybrat vše
xmax88_for_war4all.com
ta keby sa nas pozbieralo viacej ta by sme mohli zalozit ligu..normalne s 82 zapasmi a play off..
xcelo by to ale rovnaku nhlku nainstalovat a najlepsie nejaku starsiu verziu aby mohli hrat viacerii...
piste sem kto by xcel..ja by som to mohol aj s niekym kto by xcel vyhodnocovat..
oki ja to hodim ako novy topic do NHL
xcelo by to ale rovnaku nhlku nainstalovat a najlepsie nejaku starsiu verziu aby mohli hrat viacerii...
piste sem kto by xcel..ja by som to mohol aj s niekym kto by xcel vyhodnocovat..
oki ja to hodim ako novy topic do NHL
No uz som to zacal mastit na X360......je to bomba.To ovladanie je absolutne spickove,pohyby brankarov v skutku famozne,realisticke chovanie puku,vyborna grafika................este si na to ovladanie musim zvyknut,ale uz teraz je to bomba.Nelutujem tie prachy za konzolu.......Samozrejme ma to aj chybicky,ale to su zanedbatelne veci............Toto je uz hokejovy orgazmus :D:D:D
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé