fantázia...

pekný zápas s peknými gólmi, skvele zvládnutý s emóciami, ako sa na finále patrí, atmosféra nemala chybu, úžasný zážitok, ktorý by som naozaj doprial každému fanúšikovi hokeja na Slovensku. Nechcem preháňať, ale toto je podľa mňa najúžasnejšie hokejové prostredie momentálne na Slovensku a včera v ňom prepukla ozajstná oslava hokeja
K zápasu sa ani nejdem veľmi vyjadrovať, väčšina ho iste videla a tak tvrdenie, že sme vyhrali zaslúžene, bez prispenia "zvláštnych úkazov" je určite na mieste a to teší. Tento kolektív jednoznačne po tom, čo sa dialo počas celej sezóny príjemne prekvapil. To nadšenie, chuť bojovať, ísť za víťazstvom bolo neskutočné. Skvele zapadli do tohto tímu mladí hráči, ako Deyl, Slimák, Andrašovský, Baláž, Mertel. Ak vezmeme do úvahy vek Jenčíka, Hudáčka, Hubu, Draveckého či Chmela, ktorí už vlastne patria k oporám a vidíme, že pomaličky nám rastú hráči ako Tomáš Halász, Gajdoš, Pichnarčík, Marinčin, Gmiter a ďalší, tak ma to celkovo naplňa optimizmom do budúcna. Udržať kostru tímu do budúceho ročníka, držať sa tohto trendu a môžme sa pomaličky tešiť na ďalšiu sezónu.
Inak som oslavoval vo Vigvame (cepi to už pozná

) a poviem vám, bol to masaker... :pivo3:

Nespomínam si kedy naposledy tam bola tak skvelá atmosféra, kde sa pesničky prerušovali zborovým skandovaním Majsri, Majstri! a pod. Mandarinka išla asi 10x a mňa ešte teraz pobolieva hlava

(to asi z toho dusna

)
podstatné je ale toto :
http://www.hckosice.sk/spravy/index.php?clanok=4781