Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
leci: do 3.lajny se nevejde, vidím to takto:
Marty-Vinny-Vinny
Malone-Stamkos-Vrbata
Roberts-Gratton-Jussi
Quellet-Halpern-Darche (těm to takhle šlo ke konci)
Už se tam Hall nevejde, a to tam ještě nejsou Craig, Artyukchin, Tarnasky
....šak už si z nás dělají srandu na forech, že budem hrát na 6 útočných řad a Kolzig bude muset hrát útok
Marty-Vinny-Vinny
Malone-Stamkos-Vrbata
Roberts-Gratton-Jussi
Quellet-Halpern-Darche (těm to takhle šlo ke konci)
Už se tam Hall nevejde, a to tam ještě nejsou Craig, Artyukchin, Tarnasky
....šak už si z nás dělají srandu na forech, že budem hrát na 6 útočných řad a Kolzig bude muset hrát útok
Myslel jsem si že Colorado chce vyřešit brankářský post...Tam nás tlačí bota nejvíce a mi podepíšem Raycrofta... ....Loni odchytal pouze 19 zápasů a měl úspěšnost 87,6% a průměr obdržene branky 3,92!!!Už 5 let nechytá nic...Je zralej na AHL ...a mi ho podepíšem...mě by je*lo..Fakt
Vy stale mate Budaja..ale mi toho c+raka Theodora. Fuck..to by bol 100x lepsie Ollie. Dementiprimaprema píše:Myslel jsem si že Colorado chce vyřešit brankářský post...Tam nás tlačí bota nejvíce a mi podepíšem Raycrofta... ....Loni odchytal pouze 19 zápasů a měl úspěšnost 87,6% a průměr obdržene branky 3,92!!!Už 5 let nechytá nic...Je zralej na AHL ...a mi ho podepíšem...mě by je*lo..Fakt
Tampa: Tak se nám to pěkně rozjíždí... Očividně to chce Tampa letos dotáhnout daleko. Tým vypadá velice zajímavě =) Ještě nějakého lepšího beka....
Colorado: Jednička bude letos Budaj a určitě bude chytat výborně...Raycroft potřebuje nový impuls, potencial měl určitě hodně vysoký a myslím že to v něm ještě někdě je..
Washington: tak tady opravdu nechápu, naprosty soulas s xrucem, podle mě velká chyba..uvidíme
Colorado: Jednička bude letos Budaj a určitě bude chytat výborně...Raycroft potřebuje nový impuls, potencial měl určitě hodně vysoký a myslím že to v něm ještě někdě je..
Washington: tak tady opravdu nechápu, naprosty soulas s xrucem, podle mě velká chyba..uvidíme
je to len 0,8 mil... nemoze to uskodit. za tu sumu moze raycroft prekvapit iba prijemne (teda aspon mna, kedze ja od neho ocakavam posobenie na farme... hocico ine bude pre mna v jeho podani prijemnym prekvapenim )primaprema píše:Mám fakt pochuti...Ještě ted jsem v šoku..Tento krok jsem nepochopil...Jak píše Petrik...Na farmě máme golmánů co můžou dělat dvojku tři prdele a Giguere udělá toto...Opravdu ale opravdu nechápu :beee:
ale keby sa mu tak vratila forma spred 5 rokov... hmmm :32: :modlenie:
inak nemam problem s budajom ako jednotkou, verim ze na to ma (a ze moj ususdok nezastiera fakt ze je slovak )
Petrik ja si to musím prvně nechat rozležet...Ale je fakt že Buddy když chytal tak chytal velmi dobře...Ale jsme fakt rozladěný...poté co jsem si přečetl že Theo podepsal ve Washingtonu tak první co mě napadlo bylo Christobal Huet....A pak čtu náhrada za Theodorea je Raycroft...No to byl šok...petrik píše:je to len 0,8 mil... nemoze to uskodit. za tu sumu moze raycroft prekvapit iba prijemne (teda aspon mna, kedze ja od neho ocakavam posobenie na farme... hocico ine bude pre mna v jeho podani prijemnym prekvapenim )primaprema píše:Mám fakt pochuti...Ještě ted jsem v šoku..Tento krok jsem nepochopil...Jak píše Petrik...Na farmě máme golmánů co můžou dělat dvojku tři prdele a Giguere udělá toto...Opravdu ale opravdu nechápu :beee:
ale keby sa mu tak vratila forma spred 5 rokov... hmmm :32: :modlenie:
inak nemam problem s budajom ako jednotkou, verim ze na to ma (a ze moj ususdok nezastiera fakt ze je slovak )
To si hovorím aj ja. V minulej sezóne, chytal celkom dobre.Ale zase Huet je predsa len lepší a toto je zrejme vysvetlenie ,sklamania xtruca a spol.Ale podľa mňa, až vychladnú emocie, tak si uvedomia, že to mohlo byť aj horšie a ak Theo nadviaže na minulú sezónu ,tak bude celkom spoľahlivým gólmanom.Marty.B ) píše:xtruc: Nechapu co mate proti Theodorovi? je celkem kvalitni brankář :o
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé