hmm, zaujimava novineckadebil píše:1.3m v priemera za Stuarta na dva roky je dost decentna suma pre Boston. Podpisy kvalitnych minoritnych hracov za lacny peniaz su dolezite.

Všechno možné ohledně zámořské NHL.
hmm, zaujimava novineckadebil píše:1.3m v priemera za Stuarta na dva roky je dost decentna suma pre Boston. Podpisy kvalitnych minoritnych hracov za lacny peniaz su dolezite.
u widemana fanuskovia ocakavaju vecsinou sumu okolo 3-3.5m co je podla mna dost malo a aby neboli prekvapeny.cepi píše:..este viac sa mi pozdava, ze si takto v predstihu poistujeme dost dôlezitych hracov ako Ward, Kobasew, dufam, ze coskoro pribudnu Metropolit, Wideman, ci Auld a pak uz len nejake to elitne esicko do utokua bude
Martin spominal, ze minuly rok sa to zacalo okolo 18:00 SEC, ale to bez zaruky..osobne by som bol najradsej keby sa to spustilo skôr, to este budem doma, takze rad by som sa na to mrkol detailnejsieprimaprema píše:A já mám dotaz.V kolik hodin našeho času začne 1.července podepisování volných hráčů?V kolik hodin našeho času se uskutečnil první podpis v loni???Nevíte někdo?
RFA = obmedzení voľní hráči sú tí hokejisti, ktorým už vypršalo obdobie nováčikovského zmluvného štatútu a ešte nedosiahli vek ani podmienky na titul neobmedzený voľný hráč. Môžu sa tak stať automaticky, ak im kluby v príslušnom termíne nepredložia tzv. kvalifikované ponuky. Ak sa však tak stane, zaviažu si ich na rokovania o nových zmluvách. Ak nedôjde k dohode, svoje prípady môžu dať na arbitráž už nielen hráči, ale podľa povýlukovej kolektívnej dohody aj kluby, prvýkrát do 15. júna a potom ešte 6. júla, keď deň predtým je uzávierka hráčskych podaní. Medzitým sa 1. júla otvoria brány trhu s úplne voľnými hráčmi NHL (A.Cicman-hokejportal)primaprema píše:Když je hráč RFA a dostane kvalifikační nabídku kontraktu,tak jak to probíhá dál?Do kdy se musí rozhodnout zda to příjmá a když to nechce příjmout tak se pak děje co?
On do Europy nepatri-on je podľa mňa taký tip hráča,ako napr.Šatan,z tej éry myslím,že on jednoducho patrí do NHL.cepi píše:Ohlund -) hm, netusim..neviem co nasi zamyslaju s Alexom, ale ja by som bol najradsej aby zostal u nas a porucal sa Manny..
Jardo Jagr dostal oficialnu ponuku z Omska - 3 rocna zmluva na 35mil. co cini 11,6 za rok..
môj nazor, Jardo este vydrzi rok, dva v NHL (v Rangers) a az pak zbali svestky smer Europa..
takze môze to vsetko vypuknut podstatne skôr, takze treba byt ostrazity a v pohotovosticepi píše:Martin spominal, ze minuly rok sa to zacalo okolo 18:00 SEC, ale to bez zaruky..osobne by som bol najradsej keby sa to spustilo skôr, to este budem doma, takze rad by som sa na to mrkol detailnejsieprimaprema píše:A já mám dotaz.V kolik hodin našeho času začne 1.července podepisování volných hráčů?V kolik hodin našeho času se uskutečnil první podpis v loni???Nevíte někdo?
RFA = obmedzení voľní hráči sú tí hokejisti, ktorým už vypršalo obdobie nováčikovského zmluvného štatútu a ešte nedosiahli vek ani podmienky na titul neobmedzený voľný hráč. Môžu sa tak stať automaticky, ak im kluby v príslušnom termíne nepredložia tzv. kvalifikované ponuky. Ak sa však tak stane, zaviažu si ich na rokovania o nových zmluvách. Ak nedôjde k dohode, svoje prípady môžu dať na arbitráž už nielen hráči, ale podľa povýlukovej kolektívnej dohody aj kluby, prvýkrát do 15. júna a potom ešte 6. júla, keď deň predtým je uzávierka hráčskych podaní. Medzitým sa 1. júla otvoria brány trhu s úplne voľnými hráčmi NHL (A.Cicman-hokejportal)primaprema píše:Když je hráč RFA a dostane kvalifikační nabídku kontraktu,tak jak to probíhá dál?Do kdy se musí rozhodnout zda to příjmá a když to nechce příjmout tak se pak děje co?