ja osobne pocuvam tv, konkretne TSN.Cathy píše:skade mate eyste bleskovejsie info? kukace priamo tv? lebo na stranke to este nie je
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
primaprema píše:Al Montoya byl v hledacku avs.....skoda ze jsme ho neziskali....o nem jeste uslysíme...o tom nepochybuju
Hej je ho škoda.AL je veľmi talentovaný golman a verím tomu, že má pred sebou, veľkú budúcnosť.Akurát škoda, že odchádza vlastne zadarmo.Tak mu prajem nech sa mu darí
vyzera to tak, ze no, ani som si nemyslel ze to bude nakoniec take husteprimaprema píše:tento rok to bude vse?
v prvom rade ma sokoval Montreal Canadiens..sokojucim trejdnutim Hueta + neziskanim Maja Atlanta vsak poriesila genialnu vymenu smerom do buducnosti a bude ma velmi, velmi zaujimat, ci v lete Majo s PIT podpise...platovy strop v PIT bude totiz riadne nadupany..
no bude to zajimave v lete pro pens..ale urco to nejak vyresi....co se tyce posileni avs...tak jsem opravdu stastny ze zustal Marek Svatos ..toho co nejdrive podepsat alespon 3 nebo 4 lety kontrakt...a dnesni posileni defezivy jen chvalim....jako foote je schopnej hrat 25 az 28 minut za zapas a salei na tom neni o nic hure a je celkem spolehlivej...takze skvalitneni defezivy tu urcite je ...jak rikam jsem s posilenim spokojen
noo... kua,az teraz som domov dosiel,toto cele mi uslo,zato som poctivo vsetko precital ...do canes len ruutu...no... ale hossa dobre spravil,vzdy lepsie pittsburgh,ako montreal,akoze nic nemam proti montrealu,ale pittsburgh ma mlady tim,do 3 rokov by mal byt vazny kandidat na titul... a navyse,kto v sucasnej NHL by nechcel hrat v utoku s crosbym popripade malkinom
Z mojho pohladu to bolo celkom kludne aj ked to vyzeralo miestami zaujimavo.Sok bol pre mna trejd Hueta,resp. skor by som povedal,ze darcek pre WSH a odchod Maja do PIT.Podla mna Majo s Pens nepodpise zmluvu a v lete si vyberie nieco lepsie(ine)....A aj Mauceuko odchadza do arizony....Tam sa slovenskym hracom moc nedari(Suchy,Nagy,Radivojevic)
Majov prestup k tucniakom bol teda miernym shockom, nic ale v porovnani
s rosadami v Montreale.
Price je sice talentovany, no bol uz tuto sezonu kvoli vykonom poslany na farmu ...
Spoliehat sa na dvoch mladych brankarov smerom do playoff... hmm
Ale aspon Jaro dostane moznost zabojovat o post jednotky ...
ozaj dakujem Cepimu za spolupracu pri TSN TRADE prenose
s rosadami v Montreale.
Price je sice talentovany, no bol uz tuto sezonu kvoli vykonom poslany na farmu ...
Spoliehat sa na dvoch mladych brankarov smerom do playoff... hmm
Ale aspon Jaro dostane moznost zabojovat o post jednotky ...
ozaj dakujem Cepimu za spolupracu pri TSN TRADE prenose
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé