edit: However, Pittsburgh Asst. GM Chuck Fletcher is saying that it's not true.

Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Nene Baffy, rádo před prací se jde zase plavat, takže ráno vstávám před pátou, pěkně před půlnocí chrnětBaffy píše:Jojo,už si otvírám meruňkoviciPavel - NHLpro.cz píše:
Radši si dejme![]()
A věřme, že ten deadline přežijeme
![]()
,ale jen opatrně,ve 3h začíná Detroit,takže musím být READY
![]()
mozno aj nucks zacnu zbierat naspat hviezdy starych cias ako avs a vrati sa bertuzziOhlund píše:Nieeeee Cooke bol jeden z mojich najoblúbenejších hráčov Nucks.
Pettinger bude musieť hrať super aby som si ho oblúbil ako Cookieho.![]()
U nás sa ešte píše že sa pokúšame o Havláta, ale nechcem stratit dalšieho hráča ktorý tu pôsobil dlhé roky...
Pavel - NHLpro.cz píše:Musíš to brát s rezervou, upozorňoval jsem na to v posledních dnech, že se to může stát, ale z mé pozice s tím nic nenadělám. Navíc kleklo i TSN. Ale jen co přejde nápor, počítám tak ve 21:00, tak to bude zase snad lepší. Jistě, že mě to netěší, ale s tím nic teď neuděláme, tak to beru tak, jak to je gogo.gogo píše:Pavlovi:nechápu,jak se můžeš těšit,že kopec fandů co navštěvují server pravidelně se tam nemůže dostat a už vůbec ne komunikovat v diskuzi.Je to dost frustrující a na nervy!!!Sto krát kliknu,jednou jsem tam,ale už neotevřu článek a jsem zas v prdeli. Vážně povzbuzující a veselé!
Radši si dejme![]()
A věřme, že ten deadline přežijeme
![]()
dost moznemilos76 píše:Myslím, že to ešte budú trpko ľutovať.Asi tak ako svôjho času Boston,výmenu Thortona.
Kower píše:cital som ze GM Bruins mal vcera velky trade rozpracovany (zrejme Hossu) ale podmienkou bolo predlzenie kontraktu, na com sa vsak s dotycnym hracom nedohodol... tatiez sa aj vyjadril, ze sa citi spokojny aj so sucasnym kadrom