Sportsnet is reporting that Marian Hossa may be traded to the Pittsburgh Penguins.
edit: However, Pittsburgh Asst. GM Chuck Fletcher is saying that it's not true.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
úte 26. úno 2008 20:34
Nene Baffy, rádo před prací se jde zase plavat, takže ráno vstávám před pátou, pěkně před půlnocí chrnětBaffy píše:Jojo,už si otvírám meruňkovici ,ale jen opatrně,ve 3h začíná Detroit,takže musím být READYPavel - NHLpro.cz píše:
Radši si dejme A věřme, že ten deadline přežijeme
mozno aj nucks zacnu zbierat naspat hviezdy starych cias ako avs a vrati sa bertuzziOhlund píše:Nieeeee Cooke bol jeden z mojich najoblúbenejších hráčov Nucks .
Pettinger bude musieť hrať super aby som si ho oblúbil ako Cookieho.
U nás sa ešte píše že sa pokúšame o Havláta, ale nechcem stratit dalšieho hráča ktorý tu pôsobil dlhé roky...
OKPavel - NHLpro.cz píše:Musíš to brát s rezervou, upozorňoval jsem na to v posledních dnech, že se to může stát, ale z mé pozice s tím nic nenadělám. Navíc kleklo i TSN. Ale jen co přejde nápor, počítám tak ve 21:00, tak to bude zase snad lepší. Jistě, že mě to netěší, ale s tím nic teď neuděláme, tak to beru tak, jak to je gogo.gogo píše:Pavlovi:nechápu,jak se můžeš těšit,že kopec fandů co navštěvují server pravidelně se tam nemůže dostat a už vůbec ne komunikovat v diskuzi.Je to dost frustrující a na nervy!!!Sto krát kliknu,jednou jsem tam,ale už neotevřu článek a jsem zas v prdeli. Vážně povzbuzující a veselé!
Radši si dejme A věřme, že ten deadline přežijeme
dost moznemilos76 píše:Myslím, že to ešte budú trpko ľutovať.Asi tak ako svôjho času Boston,výmenu Thortona.
Kower píše:cital som ze GM Bruins mal vcera velky trade rozpracovany (zrejme Hossu) ale podmienkou bolo predlzenie kontraktu, na com sa vsak s dotycnym hracom nedohodol... tatiez sa aj vyjadril, ze sa citi spokojny aj so sucasnym kadrom
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé