Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
úte 26. úno 2008 19:50
Ale kluci, my kolabujeme, protože k nám jde šíleně hodně lidí, to se Vám tady o tom může akorát zdátarek píše:nhlpro.cz mi nechcelo naskocit ani pocas dna . Ti su mimo hry, sme asi najrychlejsiTak se to rozjelo NHL pro zkolaboval server :o http://www.nhlpro.cz/
eklund je uplne spolahlivy - ak nieco zahlasi tak si mozes byt 100% isty ze sa to nestane...debil píše:eklund je retardovana stranka co robi milion predpovedi a ani jedna nevyjde.petrik píše: eklund spomina havlata za kessela (neinfarktuj cepi, je to zatial iba spekulacia, nie hotovy trejd)
Prave teraz jak to pisem hlasili na TSN live vysielani ze Kessel nejde nikam na 100%.
a kedze stale pletol o forsbergovom navrate do philadelphie pricom o avs v suvislosti s nim hovoril minimalne, bol som velky optimista (a ako sa ukazalo - pravom )
vitaj Pavle, my sme radi, ze sa drzime za taky napor dakujem pekne snad sa rozbehnete po trade dead line urcitePavel - NHLpro.cz píše:Ale kluci, my kolabujeme, protože k nám jde šíleně hodně lidí, to se Vám tady o tom může akorát zdátarek píše:nhlpro.cz mi nechcelo naskocit ani pocas dna . Ti su mimo hry, sme asi najrychlejsiTak se to rozjelo NHL pro zkolaboval server :o http://www.nhlpro.cz/
Pavlovi:nechápu,jak se můžeš těšit,že kopec fandů co navštěvují server pravidelně se tam nemůže dostat a už vůbec ne komunikovat v diskuzi.Je to dost frustrující a na nervy!!!Sto krát kliknu,jednou jsem tam,ale už neotevřu článek a jsem zas v prdeli. Vážně povzbuzující a veselé!
úte 26. úno 2008 20:22
Musíš to brát s rezervou, upozorňoval jsem na to v posledních dnech, že se to může stát, ale z mé pozice s tím nic nenadělám. Navíc kleklo i TSN. Ale jen co přejde nápor, počítám tak ve 21:00, tak to bude zase snad lepší. Jistě, že mě to netěší, ale s tím nic teď neuděláme, tak to beru tak, jak to je gogo.gogo píše:Pavlovi:nechápu,jak se můžeš těšit,že kopec fandů co navštěvují server pravidelně se tam nemůže dostat a už vůbec ne komunikovat v diskuzi.Je to dost frustrující a na nervy!!!Sto krát kliknu,jednou jsem tam,ale už neotevřu článek a jsem zas v prdeli. Vážně povzbuzující a veselé!
Radši si dejme A věřme, že ten deadline přežijeme
cepi a hovorili tam niečo o Rangers?Bude nejaká výmena, či Sather išiel na golf?cepi píše:no, uz keby padlo aj HF ja ostatne stranky neriesim..riesim jeidne live_ko tradecenter, sem tam padne, ale rychlo refresujem a je to ok, vsetci v studiu su netrpezlivi, ze ako to dopadne s Hossom
úte 26. úno 2008 20:25
Ať tak, či tak, letos se nám to nakonec dobře rozejlo
Pavel- ) tak je, bude este dost casu sa k tomu vratit ked ten osial opadne
milos -) Sutter uz zrejme riesi golficek, ale nikdy nevies, ze sa z neho o par minut nevrati ale zatial som nezachytil ani trejd ohladom Rangers..moment. prebiehaju rozhovory, na linke uz washingtonsky Matt Cooke
milos -) Sutter uz zrejme riesi golficek, ale nikdy nevies, ze sa z neho o par minut nevrati ale zatial som nezachytil ani trejd ohladom Rangers..moment. prebiehaju rozhovory, na linke uz washingtonsky Matt Cooke
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé