Plekanec to Flames (e4)neis píše:Tak kam půjde Pleky?

Adrian Aucoin (PHX)

Všechno možné ohledně zámořské NHL.
No vidíš. Já bych zase Nabokova šoupnul ještě níže. Osobně si myslím, že to je gólman, který je průměrný. V San Jose chytal za perfektní obranou a opravdu rád bych ho chtěl vidět chytat někde jinde. Třeba takový Islanders atd. Třeba v nároďáku se nikdy moc nepředvedl. Zkrátka to není gólman, který dokáže vyhrávat zápasy. Ale je to jen můj názor, no.mt-svk píše:Nabokov mal byť pred Plekancom a aj Frolov mal byť na vyššej pozícii ako je.
Nechci bejt nezdvorilej ale myslim si ze vase vedeni neni schopne sehnat takoveho hrace a samotnemu Volchenkovi se do Colombusu chtit nebude.Kdyz Gillis nepodepise Raymonda a bude spolehat na Grabnera,O'Briena s Mitchellem a bude spolehat v defenzivnich ukolech prave na Volchenkova tak mu muzeme v pohode nabidnout neco pres 4 melounky,tym neoslabime mozna naopak a zajistime mu jistotu PO a kdo vi treba na jubilejni 40tou sezonu i boj o Stena.V prvni rade ho ale ziskatmt-svk píše:Dúfam, že Anton skončí v Columbuse. Howson... konajleo píše:SuperPainKiller píše:Dan Hamhuis (NSH)Philadelphia Flyers
![]()
Ryan Parent (PHI)Nashville Predators
+ conditional pick
Ted bysme se meli poradne zamerit na Antona
![]()
![]()
Ak by sme vymenili Commodoreho a Kleslu za, trebárs aj vrece pukov, na Antona nám hravo zostane. A nielen na neho. Obávam sa ale, že Howson pôjde po ofenzívnom obrancovi, ktorého ja nechcem, keďže Russell a Stralman stačia (dúfam, źe Antona Stralmana Howson podpíše). Ale aj keby sa nám prvých dvoch menovaných vymeniť nepodarilo, máme miesto pod platovým stropom. Takže môźeme pristúpiť aj na 5 miliónov, čo by určite zavážilo. Okrem toho nezabúdaj, źe naśim trńerom už Hitch nie je, takže strašiak pre hráčov odpadol.leo píše: Nechci bejt nezdvorilej ale myslim si ze vase vedeni neni schopne sehnat takoveho hrace a samotnemu Volchenkovi se do Colombusu chtit nebude.Kdyz Gillis nepodepise Raymonda a bude spolehat na Grabnera,O'Briena s Mitchellem a bude spolehat v defenzivnich ukolech prave na Volchenkova tak mu muzeme v pohode nabidnout neco pres 4 melounky,tym neoslabime mozna naopak a zajistime mu jistotu PO a kdo vi treba na jubilejni 40tou sezonu i boj o Stena.V prvni rade ho ale ziskat
Nerikam ze nemate misto pod stropem ale ze takoveho hrace neziskate a on k vam taky chtit nebude.Volchenkov je pro me TOP defenzivni bek a ma urcite nejaky cile.Chce hrat PO a o SC a to mu Modrokabatnici nemuzou zarucit.mt-svk píše:Ak by sme vymenili Commodoreho a Kleslu za, trebárs aj vrece pukov, na Antona nám hravo zostane. A nielen na neho. Obávam sa ale, že Howson pôjde po ofenzívnom obrancovi, ktorého ja nechcem, keďže Russell a Stralman stačia (dúfam, źe Antona Stralmana Howson podpíše). Ale aj keby sa nám prvých dvoch menovaných vymeniť nepodarilo, máme miesto pod platovým stropom. Takže môźeme pristúpiť aj na 5 miliónov, čo by určite zavážilo. Okrem toho nezabúdaj, źe naśim trńerom už Hitch nie je, takže strašiak pre hráčov odpadol.leo píše: Nechci bejt nezdvorilej ale myslim si ze vase vedeni neni schopne sehnat takoveho hrace a samotnemu Volchenkovi se do Colombusu chtit nebude.Kdyz Gillis nepodepise Raymonda a bude spolehat na Grabnera,O'Briena s Mitchellem a bude spolehat v defenzivnich ukolech prave na Volchenkova tak mu muzeme v pohode nabidnout neco pres 4 melounky,tym neoslabime mozna naopak a zajistime mu jistotu PO a kdo vi treba na jubilejni 40tou sezonu i boj o Stena.V prvni rade ho ale ziskat
Na to si ako prišiel? Máme plno mladých talentov, Voráček, Filatov, Brassard v útoku, Russell, Stralman (ak podpíše), Moore, Goloubef či Savard v obrane, Mason, Lalande a LaCosta v bránke. Zabudnúť nemožno na Vermetteho, Umbergera a najmä Nasha. Nehľadiac na to, že ako štvrtí si môžeme vybrať kvalitiného hráča. Náś problém bol Hitch, ktorý nevedel využiť ofenzívne prednosti tímu a stále upredňostňoval defenzívu a defenzívnych hráčov, brzdil vývoj mladých hráčov. To vie každý v NHL.leo píše: Nerikam ze nemate misto pod stropem ale ze takoveho hrace neziskate a on k vam taky chtit nebude.Volchenkov je pro me TOP defenzivni bek a ma urcite nejaky cile.Chce hrat PO a o SC a to mu Modrokabatnici nemuzou zarucit.
Plno tymu uz ma tym udelany.Taky tady nepredhazuju H.Sedin,D.Sedin,Kesler - hvezdy NHL + Burrows,Raymond,Samuelsson,talenti Hodgson,Grabner,Schroeder + Hansen,Shirokov,vychazejici hvezda mezi obranci Edler,ofenzivni eso Ehrhoff,defenzivni jistota Mitchell,Bieksa s veteranem Salem a talent Connauton,hvezda v brane v podobe Luonga a talent Schneider.mt-svk píše:Na to si ako prišiel? Máme plno mladých talentov, Voráček, Filatov, Brassard v útoku, Russell, Stralman (ak podpíše), Moore, Goloubef či Savard v obrane, Mason, Lalande a LaCosta v bránke. Zabudnúť nemožno na Vermetteho, Umbergera a najmä Nasha. Nehľadiac na to, že ako štvrtí si môžeme vybrať kvalitiného hráča. Náś problém bol Hitch, ktorý nevedel využiť ofenzívne prednosti tímu a stále upredňostňoval defenzívu a defenzívnych hráčov, brzdil vývoj mladých hráčov. To vie každý v NHL.leo píše: Nerikam ze nemate misto pod stropem ale ze takoveho hrace neziskate a on k vam taky chtit nebude.Volchenkov je pro me TOP defenzivni bek a ma urcite nejaky cile.Chce hrat PO a o SC a to mu Modrokabatnici nemuzou zarucit.
Keslera by som za hviezdu nerátala. Bola to jeho prvá vydarenejšia sezóna (presnejšie "hviedzna", ak sa to tak dá nazvať).leo píše: Plno tymu uz ma tym udelany.Taky tady nepredhazuju H.Sedin,D.Sedin,Kesler - hvezdy NHL + Burrows,Raymond,Samuelsson,talenti Hodgson,Grabner,Schroeder + Hansen,Shirokov,vychazejici hvezda mezi obranci Edler,ofenzivni eso Ehrhoff,defenzivni jistota Mitchell,Bieksa s veteranem Salem a talent Connauton,hvezda v brane v podobe Luonga a talent Schneider.
Mt, jak můžeš tohle napsat, když Filatov odehrál v drese Jackets 21 zápasů za 2 sezony, ve kterých si připsal 6+0mt-svk píše:Vopred ťa chcem upozorniť, že Filatov bol, pokiaľ dostával šancu, naším DRUHÝM najlepším hráčom.
No comment...mt-svk píše:Russell lepśí ako Mitchell, Salo či Bieksa.
Spis ty moc precenujes.Ale drzim vam palce hlavne Arnielovi.Tak trochu jsem doufal ze ho uvidim na stridacce Canucks jako Alainova asistentamt-svk píše:Keslera by som za hviezdu nerátala, od tej má dosť ďaleko.
Naše prvé dva útoky:
Huselius-Brassard-Nash
Filatov-Vermette-Voráček
Vopred ťa chcem upozorniť, že Filatov bol, pokiaľ dostával šancu, naším DRUHÝM najlepším hráčom. Brassard mal svoju prvú sezónu výbornú, bohužiaľ sa zranil. Druhú komentovať nebudem, tam vybuchlo viac hráčov a nebola to vždy ich vina (teraz nemám na mysli "rýchliky" ako Commodore či Methot). Voráček je vynikajúci hráč, už teraz je to hráč do prvého útoku AKÉHOKOĽVEK tímu, podobne ako Nikita (i keď tomu chýbajú skúsenosti). Nadôvažok, Russell, Moore či Stralman sú lepší obrancovia ako vaša "vychádzajúca" hviezda Edler. O možnom drafte niekoho z trojice Fowler/Gudbranson/Gormley ani nevraviac. Russell lepśí ako Mitchell, Salo či Bieksa. A to začal napĺňať svoj potenciál až po odchode Hitcha, kedy konečne dostal viac šancí.
Príliš nas leo podceňuješ, príliš. Buď si istý, źe pod Arnielom to bude úplne iný Columbus.