Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Miesto toho, aby sa Howson snažil Milana podpísať, on uvažuje o jeho výmene. Pritom by sa mal zbaviť Kleslu a najmä Commodoreho. A ani Fjodor Ťjutin nie je taká opora, akou by mal byť.yzy19 píše:Ináč o Jurčinu má záujem Calgary a znovu aj Washington. Je to ako telenovela.
Ale ak sa mu podarí nielen získať, ale aj podpísať Antona Volčenkova tak, aby nemusel vymeniť nikoho z trojice Nikita Filatov, Jakub Voráček, alebo John Moore, má u mňa absolutórium.
Viem, źe sa opakujem, ale Anton je mojím obľúbeným obrancom a ak by hral zároveň v mojom obľúbenom tíme, bola by to fantázia.
Caps, buď došlo, o koho prišli, alebo je Milan východisko z neradostnej situácie v radách defenzívnych obrancoch pred play-off .
Teda ti poviem. Ste prerobili (prodelali) . Pokiaľ Mueller nechytí teraz, alebo v budúcej sezóne formu, tak ste to fakt zle poriešieli. Porter je hráč hoden na farmu. Hral 4 zápasy a bol dosť často pri góle, čo sme dostali. Tak nech sa vám darí, ešte nám dajte Stastneho, či Duchenehoprimaprema píše:Tak Wolski opravdu vyměněn za Mullera a Portera!!!
Takýmto prístupom asi nikdy. Buď sa vám chytí Mueller medzi mladíkmi, alebo ste fakt v kaši. Je to risk.primaprema píše:Nevím co k tomu dodat...Wolski sice neměl kdoví jakou formu teď....ale měl zaděláno na nejlepší sezonu v kariéře...kým zalepíme díru v prvních dvou útocích,to jsem teda fakt zvědavý...
Bude muset.Stastny,Duchene,Stewart zapasy sami nevyhrajou.Ne ze by mi to teda vadiloyzy19 píše:Takýmto prístupom asi nikdy. Buď sa vám chytí Mueller medzi mladíkmi, alebo ste fakt v kaši. Je to risk.primaprema píše:Nevím co k tomu dodat...Wolski sice neměl kdoví jakou formu teď....ale měl zaděláno na nejlepší sezonu v kariéře...kým zalepíme díru v prvních dvou útocích,to jsem teda fakt zvědavý...
Pre Phoenix môžem tieto trady nazvať len La Bomba. Pri ničom sme neprerobili a ja som nesmierne šťastný, pretože to myslia s PO asi fakt vážne. Paráda!
Dosť ma potešil aj trade Višňu, prospeje to jemu, aj Anaheimu, no na druhej strane ma sklamalo zaobchádzanie s Jurčinom. Pokiaľ boli dohodnutý, že so do WSH vratí za tak krátku dobu, tak to berem, no pokiaľ nie, dosť by mi to na jeho mieste vadilo.
Ešte škoda, že s Jarom Halákom sa nič neudialo, no asi to vyzerá, že sa vybojoval post 1. Teda dúfam.
Dosť ma potešil aj trade Višňu, prospeje to jemu, aj Anaheimu, no na druhej strane ma sklamalo zaobchádzanie s Jurčinom. Pokiaľ boli dohodnutý, že so do WSH vratí za tak krátku dobu, tak to berem, no pokiaľ nie, dosť by mi to na jeho mieste vadilo.
Ešte škoda, že s Jarom Halákom sa nič neudialo, no asi to vyzerá, že sa vybojoval post 1. Teda dúfam.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé