čtv 04. úno 2010 00:54
"Kari Lehtonen has played his last game as a Thrasher and he will be moved potentially to Dallas or St. Louis.
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
nonsence?sidney77 píše:To je nonsence, tohle není hráč, který by rostl jen tak na stromě. Kovalčuk je přesně ten hráč, který udělá rozdíl mezi týmem, který bojuje o playoff a týmem, který bude reálně hrát o SC. A velice pochybuji, že by nad ním Kojoti i kdokoliv jiný ohrnoval nos.yzy19 píše:Nj, ale ja som na druhej strane rád. Som si istý, že by do tímu absolútne nezapadol a len by pokazil morálku kádra a chcel by byť ako boh. Takých hráčov nepotrebujeme.
To je mi jasné, že příchod každého hráče může být zásah do zavedeného herního systému. Mně jde spíš o to, že zrovna u Kovalčuka by to každý GM (dobře, téměř každý, ať negeneralizuju) rád riskl.Wanic píše:nonsence?
1. Nikde neni zaručený, že by Kovalčuk sbíral stejně bodů pod Tippetovým defenzivním systémem jako v Atlantě !! btw. to samí si myslim o jeho přestupu do Devils....
2. Phoenix hraje z takzvaný "pack mentality"... což se teď krásně projevuje při zranění Upshalla a dokázalo při výpadku Jovanovskiho s Michálkem... jeden hráč vypad... tak jinej hráč na sebe vezme větší zodpovědnost a dokáže ho nahradit..... Propracovaná defenziva je u nás základ úspěchu.... fakt si myslíš, že by se Kovy vrátil za Doana kdyby udělal chybu třeba za sopeřovou bránou? (je to jenom příklad, to je jasný, že jednou by se vrátil.. doufam, že chápeš smysl a nebudem se tu tahat o slovíčka)
Na druhou stranu jeho gólový potenciál je přesně to, co Phoenix potřebuje.... mno kdyby nakonec do Phoenixu přišel.... byl bych plnej očekávání (víc jak radosti)... ale podle mě určitě neni nonsence, že o něj někdo nemá zájem.... já se k tý skupině taky velkou částí řadim.....
Nicméně to vlastně stejně nemá moc cenu řešit, protože k nám nikdy nepřestoupí....
to znie sice zaujimavo, ale neviem si predstavit kde by akoze hral, prve dve lajny su viacmenej stale a vcera dobre fungovali aj zmiesane s tretoucepi píše:dalsi zaujemca o Kovyho - Ottawa
Tak Kaberleho by som bral aj jacepi píše:v hladaciku mame dalsiu 2jicu, defenzivnu: Cam Barker + stary znamy Tomas Kaberle...nad Tomasom by som nevahal ani sekundu..kanter píše: Som zvedavý, kde prestúpi, no viac ma zaujíma, ktorý hráč "zakotví" v Bostone.
ked sa zacala nhl..tak v kanade sa uz davno hral kanadsky hokej..tak nevim ci a kde sa to vsetko zacalo..a ver mi ze ich cas skor ci neskor pride..Selly8 píše:Na extraligu se nedivam takze smulaA pokud vim tak Detroit, Chicago, Rangers jsou americke tymy ci
![]()
Nic proti kanadskym tymum, ba naopak, ale na takovy ... nazor proste reagovat musim![]()
Jinak sorry za OT
No ako sa tak na ne dívam tak si myslím, že ten čas asi príde neskôr...maro píše:ked sa zacala nhl..tak v kanade sa uz davno hral kanadsky hokej..tak nevim ci a kde sa to vsetko zacalo..a ver mi ze ich cas skor ci neskor pride..