Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
stř 01. črc 2009 15:17
Zdravim vsetkych !!!!!!!! :coucou:
Vcera som presedel skoro cely den za compom a dnes to iste...

Doufám, že letos předáme to "cirkusové žezlo" někomu jinému. Už od 2nd July sme byli všem pro srandu....
Ale četl jsem na blogu, že letos se nechystáme k žádným velkým akcím. A to je zas chyba, protože letos za narozdíl od loňska potřebujem. Jak u blbých na dvoře...
Jinak J-Bo, imho trochu přeplacený. 5 let je dobrých, ale skoro 6.7mil? Ale tušil jsem, že to tak dopadne. Tak snad se vám Flames vyplatí (aspoň nebude škodit v naší divizi :smile03: )
Ale četl jsem na blogu, že letos se nechystáme k žádným velkým akcím. A to je zas chyba, protože letos za narozdíl od loňska potřebujem. Jak u blbých na dvoře...
Jinak J-Bo, imho trochu přeplacený. 5 let je dobrých, ale skoro 6.7mil? Ale tušil jsem, že to tak dopadne. Tak snad se vám Flames vyplatí (aspoň nebude škodit v naší divizi :smile03: )
Já dnes neočekávám velké přestupy do Colorada...nám se to letos asi vyhne...
...
My by jsme potřebovali spíše vyměnit Saleie,Hannana,Tuckera a Clarka...ale to se nám pravděpodobně nepovede...
Jinak Lappy už se v Coloradu rozloučil a poděkoval za všechno...Takže je jasné že v Coloradu už hrát nebude...Škoda...Tímto mu chci poděkovat za všechno co za Colorado předváděl na ledě ale i mimo něj...
Jinak dnes počítám jen s malýma rybama v naši síti...kromě brankářského postu...tam by jsme mohli překvapit...

My by jsme potřebovali spíše vyměnit Saleie,Hannana,Tuckera a Clarka...ale to se nám pravděpodobně nepovede...
Jinak Lappy už se v Coloradu rozloučil a poděkoval za všechno...Takže je jasné že v Coloradu už hrát nebude...Škoda...Tímto mu chci poděkovat za všechno co za Colorado předváděl na ledě ale i mimo něj...
Jinak dnes počítám jen s malýma rybama v naši síti...kromě brankářského postu...tam by jsme mohli překvapit...
Přesně tak, já tady čekám kvalitní posily do obrany a nějakou do útoku a ono se asi u nás nic moc dít nebudemountain píše:Ale četl jsem na blogu, že letos se nechystáme k žádným velkým akcím. A to je zas chyba, protože letos za narozdíl od loňska potřebujem. Jak u blbých na dvoře...

:coucou: jj vcera si bojoval statocne MajoPopradcan píše:Zdravim vsetkych !!!!!!!! :coucou:

taky Montreal by mohol byt tento krat zdatnym cirkusovym konkurentommountain píše:Doufám, že letos předáme to "cirkusové žezlo" někomu jinému

ak by sme my mali riesit brank.primaprema píše:Jinak dnes počítám jen s malýma rybama v naši síti...kromě brankářského postu....

Já bych zas tak nesmutnil,pokud by přišel někdo z dvojice Ohlund / Skrastins + 2 slušní hráči do 3. a 4.linky,byl bych spokojen.Všechny posty máme kvalitně,leč nezkušeně zastoupeny.Holt si budeme muset pár let počkat.painkiller píše:Přesně tak, já tady čekám kvalitní posily do obrany a nějakou do útoku a ono se asi u nás nic moc dít nebudemountain píše:Ale četl jsem na blogu, že letos se nechystáme k žádným velkým akcím. A to je zas chyba, protože letos za narozdíl od loňska potřebujem. Jak u blbých na dvoře...
Však já to taky budu pečlivě sledovat...cepi píše::coucou: jj vcera si bojoval statocne MajoPopradcan píše:Zdravim vsetkych !!!!!!!! :coucou:
Vcera som presedel skoro cely den za compom a dnes to iste...rano som to tu hned omrkoval, co zaujimave sa prihodilo, nastastie uz nic
taky Montreal by mohol byt tento krat zdatnym cirkusovym konkurentommountain píše:Doufám, že letos předáme to "cirkusové žezlo" někomu jinému![]()
ak by sme my mali riesit brank.primaprema píše:Jinak dnes počítám jen s malýma rybama v naši síti...kromě brankářského postu....tak toto by som sledovat doost pozorne..a dal si na tom sakramentsky zalezat

stř 01. črc 2009 16:37
Cerstve info....
Uz od rana rokuje Havlat z nasim Tallonom,Havlat chce stale ostat v Chicagu,ale davaju mu contract iba na jeden rok,Martin chce dlhsi contract,ale preto,ze musime podpisat Kane,Toews a Keith na druhy rok,Tallon si chce nechat priestor na manevrovanie na druhu sezonu..
KUA MARTIN PODPIS AJ NA JEDEN ROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Havlat and Blackhawks still working hard to get something done before noon.18 minutes ago from web
Saku Koivu ide na volny trh...
Uz od rana rokuje Havlat z nasim Tallonom,Havlat chce stale ostat v Chicagu,ale davaju mu contract iba na jeden rok,Martin chce dlhsi contract,ale preto,ze musime podpisat Kane,Toews a Keith na druhy rok,Tallon si chce nechat priestor na manevrovanie na druhu sezonu..
KUA MARTIN PODPIS AJ NA JEDEN ROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Havlat and Blackhawks still working hard to get something done before noon.18 minutes ago from web
Saku Koivu ide na volny trh...
stř 01. črc 2009 16:56
Gaborik sa nedohodol z MINN a ide skusit volny trh na 100%....
http://sports.espn.go.com/nhl/news/story?id=4299215
Zacina prihorievat,este hodina....
http://sports.espn.go.com/nhl/news/story?id=4299215
Zacina prihorievat,este hodina....
stř 01. črc 2009 17:04
Tu u nas mame tiez plaz,aj ked je to len pri jazere ,ale velke...mountain píše:Poď k nám Martine, my ti dáme víceletou, budeš hrát s Vinnym, na Floridě je teplo, budeš se válet na pláži....

Edmonton dal Rolosonovi ponuku na jeden rok,on chce dlhsi contract...,EDM poskuluje po Hardingovi,ktory uz nechce ostat v Minnesote...
stř 01. črc 2009 17:16
Staying in Vancouver: TSN.ca is reporting that the Sedins have signed 5-year deals worth $6.1 million per.
Sedinovci podpisali !!!!!!!!!!!!!!!
Sedinovci podpisali !!!!!!!!!!!!!!!
stř 01. črc 2009 17:31
mountain píše:Jo, to je myslím rozumné z obou stran. Těch 12 let byla kravina, to by jim nedal nikdo, a 6.1mil na 5 let mají pěkné smlouvy.
Tak o 2 útočníky ve free agency míň.
Isli dobre pod cenu,ale mne sa zda,ze tych 6.1 je priemer,alebo cap hit,takze na sezonu budu mat na zaciatku urcite viac,okolo 8- 8.5 mil?
The deals also include no-movement clauses.
stř 01. črc 2009 17:53
Canucks aren't done, still have cash to lure top-six forward... Blue Jackets expected to get Rick Nash signed to extension shortly.
Blue Jackets su velmi blizko od podpisania Nasha
Canucks chcu este podpisat utocnika do prvych dvoch lajn...
Pavel Kubina bude mozno trejdovany,je o neho zaujem od isteho klubu...
Canucks maju eminentny zaujem na tychto hracov
WOW!!!!!
1. Marian Hossa -
2. Marian Gaborik -
3. Mike Cammalleri -
4. Martin Havlat -
5. Alex Kovalev -
Tak ked sa im podari este niekoho podpisat z tychto hracov,koniec...........
Blue Jackets su velmi blizko od podpisania Nasha

Canucks chcu este podpisat utocnika do prvych dvoch lajn...
Pavel Kubina bude mozno trejdovany,je o neho zaujem od isteho klubu...
Canucks maju eminentny zaujem na tychto hracov

1. Marian Hossa -
2. Marian Gaborik -
3. Mike Cammalleri -
4. Martin Havlat -
5. Alex Kovalev -
Tak ked sa im podari este niekoho podpisat z tychto hracov,koniec...........
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé