Už je dávno po 1. apríli Rangersleo píše:rangers nabizej gabosovi smlouvu na 4 mega rocne jestli maj wild zajem tak bych jim poslal zpet demitru za gaba
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Lenže Drury ma no-trade klauzulu, takže by to bol dosť problém.leo píše:tj prej uz moc nepocitaj z gomezem....to ja bych teda radsi vykop druryho to je kapitan na houbyBluesman píše:Už je dávno po 1. apríli Rangersleo píše:rangers nabizej gabosovi smlouvu na 4 mega rocne jestli maj wild zajem tak bych jim poslal zpet demitru za gaba
V souvislosti s Rangers se spekuluje o Gáboríkovi, Jenže prej smlouva okolo 4mil. Tak za tuhle cenu silně pochybuju, to by neměli zájem jenom Rangers, ale počítám tak dalších 20 klubů minimálně. Tohle je nemožné, určitě by se našel někdo, kdo by mu i přes ty zranění nabídl těch aspoň 6mil.
(ikdyž za ty 4mil, taková lajna Gáborík-Lecavalier-St.Louis, hmmmmm, takhle jsem to měl v NHL09 a šlapalo to výborně )
(ikdyž za ty 4mil, taková lajna Gáborík-Lecavalier-St.Louis, hmmmmm, takhle jsem to měl v NHL09 a šlapalo to výborně )
Lemair som cital ze odmietol ponuku na konzultanta pre tampu pretoze ma udajne inu ponuku. takze lemaira by sme mohli vidiet na lavicke nejakeho noveho timu.
Brent Sutter sa tento tyzden rozhodne ci bude alebo nebude pokracovat v NJ. A cakame v pripade ze povie nie kam pojde. samozrejme ludia si spajaju A a B a niektori ho uz vidia noveho trenera calgary flames. samozrejme spekulacie uvidime co a ako.
Brent Sutter sa tento tyzden rozhodne ci bude alebo nebude pokracovat v NJ. A cakame v pripade ze povie nie kam pojde. samozrejme ludia si spajaju A a B a niektori ho uz vidia noveho trenera calgary flames. samozrejme spekulacie uvidime co a ako.
Dnes to ma udajne prist, Sutter udajne nepokracuje v NJ a teda sme zvedavi kam pojde dalej:
http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=281325
http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=281325
mountain píše:V souvislosti s Rangers se spekuluje o Gáboríkovi, Jenže prej smlouva okolo 4mil. Tak za tuhle cenu silně pochybuju, to by neměli zájem jenom Rangers, ale počítám tak dalších 20 klubů minimálně. Tohle je nemožné, určitě by se našel někdo, kdo by mu i přes ty zranění nabídl těch aspoň 6mil.
Já si nemyslím že by ho zase až tak moc týmů chtělo - ta jeho dlouhodobá zranění jsou jistě noční můrou všech GM kteří o jeho podpisu uvažují......... !!!!
Myslím za ty 4mil samozřejmě Za takovou sumu by bylo i přes ty zranění myslím hodně zájemnců. Na 2 roky, proč ne. Jenže on se určitě najde někdo - nedivil bych se ani trochu, kdyby zrovna Rangers - kdo půjde to toho rizika a dám mu 6mil. Když vyhazujou takové prachy za Gomeze
Možná Capitals, Kozlov jde do KHL, Fedorov možná taky, Nylander, tohle uvolní dost místa...ale těžko říct, toto může dopadnout fakt jakkoliv. Jediné, čím bych si byl jistý, že u těch 4mil to určitě neskončí.
Možná Capitals, Kozlov jde do KHL, Fedorov možná taky, Nylander, tohle uvolní dost místa...ale těžko říct, toto může dopadnout fakt jakkoliv. Jediné, čím bych si byl jistý, že u těch 4mil to určitě neskončí.
Caps by podľa môjho názoru skôr potrebovali centra a nejakých tvrdých hráčov či už do obrany, alebo útoku, opravte ma, ak sa mýlim.mountain píše:Myslím za ty 4mil samozřejmě Za takovou sumu by bylo i přes ty zranění myslím hodně zájemnců. Na 2 roky, proč ne. Jenže on se určitě najde někdo - nedivil bych se ani trochu, kdyby zrovna Rangers - kdo půjde to toho rizika a dám mu 6mil. Když vyhazujou takové prachy za Gomeze
to je jasne kdyz jim ted 2 centri asi urcite odejdou + Kozlovmt-svk píše:Caps by podľa môjho názoru skôr potrebovali centra a nejakých tvrdých hráčov či už do obrany, alebo útoku, opravte ma, ak sa mýlim.mountain píše:Myslím za ty 4mil samozřejmě Za takovou sumu by bylo i přes ty zranění myslím hodně zájemnců. Na 2 roky, proč ne. Jenže on se určitě najde někdo - nedivil bych se ani trochu, kdyby zrovna Rangers - kdo půjde to toho rizika a dám mu 6mil. Když vyhazujou takové prachy za Gomeze
Skôr som naráźala na tvrdých hráčov .leo píše:to je jasne kdyz jim ted 2 centri asi urcite odejdou + Kozlovmt-svk píše:Caps by podľa môjho názoru skôr potrebovali centra a nejakých tvrdých hráčov či už do obrany, alebo útoku, opravte ma, ak sa mýlim.mountain píše:Myslím za ty 4mil samozřejmě Za takovou sumu by bylo i přes ty zranění myslím hodně zájemnců. Na 2 roky, proč ne. Jenže on se určitě najde někdo - nedivil bych se ani trochu, kdyby zrovna Rangers - kdo půjde to toho rizika a dám mu 6mil. Když vyhazujou takové prachy za Gomeze
Potvrzeno, Emery míří do Philadelphie
http://www.nhl.cz/CZ/19379/potvrzeno__e ... lphie.html
Když čtu o tom Heatley tak mě hlavou okamžitě proběhla tahle výměna
Heatley do Montrealu
Halák a nějaké ty výběry v draftu do Ottawy
Ale je to blbost, když nad tím přemýšlím
Edit: Až teď jsem si uvědomil, že Ottawa brankáře nehledá Ona už ho našla. Přeci mají Pascal Leclaire. Takže s mé výměny nebude nic
Heatley do Montrealu
Edit: Až teď jsem si uvědomil, že Ottawa brankáře nehledá Ona už ho našla. Přeci mají Pascal Leclaire. Takže s mé výměny nebude nic
skvelej brankar ale strasnej potizistapainkiller píše:Potvrzeno, Emery míří do Philadelphie
Nikdy nevieš. Mňa v prvom momente napadli Rangers a výmena Drury, Gomez - Heatley. :frajer2:Dawe4 píše:Když čtu o tom Heatley tak mě hlavou okamžitě proběhla tahle výměna
Heatley do Montrealu
No to je pravda, že nikdy nevim Hm ta tvá výměna, nevypadá vůbec špatně Furt pravděpodobnější než mámt-svk píše:Nikdy nevieš. Mňa v prvom momente napadli Rangers a výmena Drury, Gomez - Heatley. :frajer2:Dawe4 píše:Když čtu o tom Heatley tak mě hlavou okamžitě proběhla tahle výměna
Heatley do Montrealu
V Ottawe by fanúšikovia plesali.Dawe4 píše:No to je pravda, že nikdy nevim Hm ta tvá výměna, nevypadá vůbec špatně Furt pravděpodobnější než mámt-svk píše:Nikdy nevieš. Mňa v prvom momente napadli Rangers a výmena Drury, Gomez - Heatley. :frajer2:Dawe4 píše:Když čtu o tom Heatley tak mě hlavou okamžitě proběhla tahle výměna
Heatley do Montrealu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé