Letos jsem si dal opět práci a sestavil jsem list volných hráčů pro letošní rok: http://www.nhlday.estranky.cz/clanky/vy ... hracu-2009
_________
dobra praca Martin
c.
_________
dobra praca Martin

Všechno možné ohledně zámořské NHL.
MartinFC píše:Letos jsem si dal opět práci a sestavil jsem list volných hráčů pro letošní rok: http://www.nhlday.estranky.cz/clanky/vy ... hracu-2009
No treba u Ducks konci smlouva S.Nidermayerovi, coz ale presne ta kategorie hracu kterou jsi vypsal. Ale takovy F.Beauchemin si myslim je kvalitni dost a v nejlepsich letech, jeho pripadny prinos pro Tampu vsak tezko posoudit, hrajete dost odlisnym stylem. Budu ale velice rad pokud u nas Francoise bude pokracovat i nadale, pro me dost zasadni podpismountain píše:Jenom narozdíl od minulého roku tam není (až na Bouwmeestera) žádný kvalitní bek. Jenom staříci typu Chelios, Zubov, Sydor, Blake. Což se nám jako Tampě vůbec nehodí
Tak na to zabudni. Polák spravil túto sezónu v Blues taký progres, že nepredpokladám, že si ho necháme vziať. Okrem toho sa presadil v tíme, kde sú len dvaja Európania a to už niečo znamená. S Ivanom sme si dokonca dovolili tvrdiť, že sa vypracoval na druhého obrancu po Jackmanovi. Dúfam teda, že ostane v St. Louis.painkiller píše:Pár zajimavých jmen pro nás tam ale je - Komisarek, Ohlund a třeba i Polák
Jaro Halák by si potom zachytal maximálne 10 zápasov.painkiller píše:Roberto Luongo do Montrealu výměnou za Carey Price a výběry v draftu
Luongo v šestém utkání s Blackhawks dosti vyhořel, takže se fanoušci Canucks začali zaobírat otázkou, zda by ho klub neměl raději vyměnit, zvláště když v létě nebude mít v úmyslu prodloužit stávající kontrakt. Spekulace deníku Vancouver Sun je jistě přiživena vyřazením Canucks z play-off, neboť Luongo je od příchodu ze slunné Floridy hlavním tahounem týmu a již několikrát ovlivnil průběh zápasu i celé sezóny.
V případě Price není pochyb, že ho GM Bob Gainey zbytečně přetěžuje, což se projevilo na jeho letošních výkonech. Výměna by to sice byla zajímavá, avšak Gainey si svého nadějného brankáře jistě ponechá.
Dion na Floridu?to se snad nestane! :modlenie:painkiller píše: Dion Phaneuf na Floridu za práva na Jay Bouwmeestera
Phaneufovi se letos sezóna opravdu nepovedla a fanoušci i novináři mu to mají za zlé. Calgary Sun tedy přišlo s návrhem, že by týmu prospěla výměna za Bouwmeestera. Nic proti Bouwmeesterovi, avšak na rozdíl od Phaneufa zatím nebyl nominován na Norris Trophy a také neumí hrát tak důrazně jako on. A pokud porovnáme jejich statistiky od sezóny 2005-06, tak nám vyjde, že byl Phaneuf lepší a hlasy, které říkají, že Bouwmeester hraje v horším týmu, na tomto tvrzení nic nezmění.
Nesmíme také zapomenout, že pokud Flames Bouwmeestera skutečně chtějí, tak pro ně může být o něco dražší než Phaneuf, který bude v příští sezóně pobírat plat 6,5 mil. dolarů. Pokud vezmeme v úvahu výplatní pásku Briana Campbella, tak nám vyjde, že Bouwmeester si na volném trhu bude moci diktovat opravdu vysokou částku.
Navíc GM Darryl Sutter má Phaneufův styl hry rád a určitě ho nebude chtít vyměnit.
Tak to se mi, ale vůbec nezdá. Luongo určitě vyměněn nebude a zůstane ve Vancouveru.ivan23 píše:zaujal ma tento článok, najmä úvaha o prestupe Luonga do Montrealu, kde sa po kvalitnom brankárovi určite obzerajú a potrebujú ho asi najviac, takže mi táto špekulácie príde, ako celkom reálna :
http://www.nhlpro.cz/clanek/14977-v-pos ... ake-hvezdy
(samozrejme by sa z MTL asi porúčal Jaro Halák a niektorý z hráčov + voľba v drafte a nie Price, ako píšu, ktorý je aj napriek tohtoročným výkonom miestnym miláčikom. No podľa mňa by to Jarovi len prospelo)