Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
to si nemyslím.Prúcha ani Dawes nič moc nehrali a Prúcha navyše by po sezone aj tak odišiel.A Kalinin robil jeden prúser v obrane za druhým .Dobrá výmena skôr mi hlava nebere na čo nám bude Antropov.excelent píše:Kojoti určitě vydělali Morris není zase takový borec,ale Dawes a Průcha určitě velká posila do útoku
Jsem spokojen... Nečekal jsem, že bychom získali podobně dobrého hráče jako je Vermette, který nám nějakou dobu vydrží Takového hráče potřebujeme, v bráně by pro Pazzyho nezbylo moc místa. Jednička je Mason, dvojka zatím Dubielewicz, ale pomalu se tlačí ambiciózní Dan LaCosta Nějaký brankář by se ale před novou sezónou hodil, aby jich nebylo příliš málo, kdyby přišla neočekávaná marodka
Ma skoro šlak trafil keď som to videl. Už som išiel hľadať reakcie na LGK a potom pozrem druhú stranu, že si si to vymyslel.MartinFC píše:T. J. Hensick, 1. výběr v draftu Los Angeles
Alexander Frolov Colorado
Nejaké reakcie na trejdy asi až zajtra keď sa to upokojí lebo dostať sa teraz na nejaký nhl server je umenie. Ale v každom prípade PHX získal zaujímavé posily rozumnými trejdami.
minulu sezonu to bolo zaujimavejsie ale vtedy nepadol rekord v pocte userov tuT.Kopecky píše:ak uz to je vsetko tak to bol dost obycajne koniec prestup aj ked sa nasli zaujimave prestupy nic bombove sa nestalo
inak este raz opakujem a urcite nie naposled mne sa trade z nasho, medvedieho pohladu moc pozdava(l)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé