lubenko mlč :frajer2:lubo-86 píše:Ty mi povedz čo je na tom Guerinovi tak úžasné. To je skôr do plaču jeho príchod.kanter píše:
ako vtip
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
nie nedošli, ja tiež nechápem, prečo Shero zobral Guerina (asi kvôli jeho platu ). Podľa mňa je šatan, podotýkam Šatan lepší ako Guerin !!! A stále nechápem načo sme dali Mira na waiver, žeby kvôli Guerinovi. Nuž čo, treba veriť, že kúpime Antropovalubo-86 píše:Došli argumenty? Sa ani nečudujem.kanter píše: lubenko mlč :frajer2:
Mira preto, lebo je to drevo drevené. Nechápeš a raduješ sa.kanter píše: nie nedošli, ja tiež nechápem, prečo Shero zobral Guerina (asi kvôli jeho platu ). Podľa mňa je šatan, podotýkam Šatan lepší ako Guerin !!! A stále nechápem načo sme dali Mira na waiver, žeby kvôli Guerinovi. Nuž čo, treba veriť, že kúpime Antropova
lubenko si vlastne fanúšik PENSlubo-86 píše:Mira preto, lebo je to drevo drevené. Nechápeš a raduješ sa.kanter píše: nie nedošli, ja tiež nechápem, prečo Shero zobral Guerina (asi kvôli jeho platu ). Podľa mňa je šatan, podotýkam Šatan lepší ako Guerin !!! A stále nechápem načo sme dali Mira na waiver, žeby kvôli Guerinovi. Nuž čo, treba veriť, že kúpime Antropova
Guerin je dobrý v hre pri mantineli a vie zahrať tvrdo, čo Pens potrebujú. Mirov podpis bol pre mňa absolútnym prekvapením, na prvé dva útoky už nemá a v treťom je zo svojou hrou neúčinný.lubo-86 píše:Mira preto, lebo je to drevo drevené. Nechápeš a raduješ sa.kanter píše: nie nedošli, ja tiež nechápem, prečo Shero zobral Guerina (asi kvôli jeho platu ). Podľa mňa je šatan, podotýkam Šatan lepší ako Guerin !!! A stále nechápem načo sme dali Mira na waiver, žeby kvôli Guerinovi. Nuž čo, treba veriť, že kúpime Antropova
podrobnejšie info k prestupu Billa Guerina k "Tučniakom"
nhlpro.cz píše:Bill Guerin míří do Pittsburghu. Opačným směrem míří pátý výběr v draftu. Pokud se Penguins dostanou do play-off, tak se z něj stane čtvrtý výběr v draftu a pokud přejdou první kolo, tak se z něj stane třetí výběr v draftu.
Hodnotila som Guerina a Šatana. Na druhú stranu Pens bojujú o play-off a potrebujú skúsenostilubo-86 píše:Pre hru pri mantineli mohli zobrať niekoho mladšieho, lacnejšieho, flexibilnejšieho s vyšším potenciálom ...mt-svk píše: Guerin je dobrý v hre pri mantineli, čo Pens potrebujú.
Tak je to tady..... musim do prace
Kdyby jeste Anaheim nekoho vymenil, napiste mi to pls do topicu Ducks, ale staci jednou, netreba 10x Abych pak rano mel rychly prehled a nemusel to hledat tady, chvilkama by se tu ani prase nevyznalo Stejne si nakonec prectu vsechno, kdo, kam, za koho, a kym atd, ale rad bych vedel co nejdriv jak tredovali Kaceri.
Diky moc a vsem prijemnou zabavu pri sledovani TDL
Kdyby jeste Anaheim nekoho vymenil, napiste mi to pls do topicu Ducks, ale staci jednou, netreba 10x Abych pak rano mel rychly prehled a nemusel to hledat tady, chvilkama by se tu ani prase nevyznalo Stejne si nakonec prectu vsechno, kdo, kam, za koho, a kym atd, ale rad bych vedel co nejdriv jak tredovali Kaceri.
Diky moc a vsem prijemnou zabavu pri sledovani TDL
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé