Spekulacie, ktore sa siria internetom:
Mathieu Schneider (ANA) -> <- Phill Kessel (BOS)
Olli Jokinen (FLO) a Jacques Martin (GM FLO) spolu udajne dobre nevychadzaju, ale majitelia sa vyjadrili, ze Jokinena pustit nechcu.
John-Michael Liles (CBJ), alebo Alex Tanguay (CLG) do PIT
Jokinen (FLO) -> <- Alex Tanguay (CLG)
Tomas Kaberle (TOR), Dan Boyle (TB) alebo Brian Campbell (BUF) -> <- Cam Barker (CHI) +
Blake (LAK) do Red Wings
Glen Murray (BOS) do Dallasu
Canucks a Flames scoutovali pravdepodobne Matsa Sundina v zapasoch s Hurricanes a Bruins
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
moc zaujimave infosky..takze za Shneidera ponukany Kessel ...Mathieu je iny defenzivny borecek, ale nie najmladsi!..ma 38 rokov a ponukat ho za Kessyho?, ehm, radsej neriesim a pockam si ja radsej, podobne ako v pripade Murraya..odchod Kessyho by ma vsak mrzel viac
ak byJokinen zamaval panterom, Florida môze na PO zabudnut aj v ostatnych sezonach..nerad by som prirovnaval, ale Oli je u mna na tom asi tak, ako Mats v Toronte
Alex Tanguay je uz jednou nohou zda sa v inom klube, len v ktorom :ja_neviem:
fuuha a s tym Kaberlem to snad v Toronte nemyslia vazne, Frantik patri medzi tie svetlejsie zjavy co sa v Toronte pohybuju, tak nerozumiem tak trochen
tak sup, sup, useri, podsuvajte nam dalsie spekulativne trejdiky
ak byJokinen zamaval panterom, Florida môze na PO zabudnut aj v ostatnych sezonach..nerad by som prirovnaval, ale Oli je u mna na tom asi tak, ako Mats v Toronte
Alex Tanguay je uz jednou nohou zda sa v inom klube, len v ktorom :ja_neviem:
fuuha a s tym Kaberlem to snad v Toronte nemyslia vazne, Frantik patri medzi tie svetlejsie zjavy co sa v Toronte pohybuju, tak nerozumiem tak trochen
tak sup, sup, useri, podsuvajte nam dalsie spekulativne trejdiky
Nieco sa asi fakt deje. Cez prenos zapasu s la v tsn zanelo ze tanguay uvolnil ntccko. t.j. bude moct byt trejdovany. a to je super sprava, ja ho nechcem. a uvidime co sa podari gm za neho vymenit pretoze tanguay je dost dobry material na vymenu. nechcem ho z toho dovodu ze podla mna je to hossoidny hrac, vobec neprispieva v dolezitych momentoch a iba zbieral body s iginlom nahravky ale vobec k tomu golu neprispeje.
Kluby, ktore by mohli mat o Hossu zaujem: Canadiens, Sharks, Flyers, Canucks, Rangers, Red Wings, Senators, Penguins.
Sundin nakloneny trejdu ku kosatkam z Vancouveru
Khabibulin zrejme opusti Chicago
Campbell odsunul jednania o novej zmluve so Sabres na leto, kedy bude UFA. Tym sa vynaraju spekulacie o jeho dalsom osude v Buffale.
Demitra, Rolston and Schultz (vsetci MIN) budu po sezone UFA a spekulacie o ich osude nemaju konca-kraja. Do toho sa este montuje moznost ziskania Mariana Hossu. Formacia G+D+H je vsak velmi nepravdepodobne, pretoze GM Wild sa vyjadril, ze nechce napodobnit Tampu Bay v tom, ze prva lajna zoberie 40% zo salary cap.
Sundin nakloneny trejdu ku kosatkam z Vancouveru
Khabibulin zrejme opusti Chicago
Campbell odsunul jednania o novej zmluve so Sabres na leto, kedy bude UFA. Tym sa vynaraju spekulacie o jeho dalsom osude v Buffale.
Demitra, Rolston and Schultz (vsetci MIN) budu po sezone UFA a spekulacie o ich osude nemaju konca-kraja. Do toho sa este montuje moznost ziskania Mariana Hossu. Formacia G+D+H je vsak velmi nepravdepodobne, pretoze GM Wild sa vyjadril, ze nechce napodobnit Tampu Bay v tom, ze prva lajna zoberie 40% zo salary cap.
Montreal a Calgary sa navzajom scoutovali, co je zname. Ale Sutter odmietol, ze by sa Tanguay vzdal no-trade klauzuly a ze chce ist z Calgary prec..ak ho vymenia, tak za nejakeho dobreho hraca, pretoze Alex patri medzi top lave kridla.
V pripade Toronta a vymeny Sundina sa tiez ocakava nejaka adekvatna nahrada, nakolko CGY poskuluje prave po Matsovi..mozno tym chceli povedat, ze trade Tanguay-Sundin by sa tiez mohol udiat..skorpion
V pripade Toronta a vymeny Sundina sa tiez ocakava nejaka adekvatna nahrada, nakolko CGY poskuluje prave po Matsovi..mozno tym chceli povedat, ze trade Tanguay-Sundin by sa tiez mohol udiat..skorpion
spekulacie na pokracovanie
na medvedej muske
Marian Hossa
Patrick Marleau
Alex Tanguay
John-Michael Liles
skvely vyber a ja osobne to vidim celkom realne v pripade zralaka Marleau..dôvod? San Jose ma zaujem o Glena Murraya niekdajsiu neoddelitelnu sucast Joea Thorntona..samozrejme, ani ostatnymi ponukami by som nepohrdol nech sa z tejto ponuky do timu dokotula ktorykolev hrac, ale nepredbiehajme a pockajme si na realitu :frajer2:
do bliziaceho sa prestupoveho sialenstva by rado zasiahlo aj Chicago, ktore sa zaujima o defenzivnych hracikov: Campbella z Buffala a Boylea z Tampy..ohladom Tampy este jedna kacicka, Dallas zamieril svoj pohlad na Martina St.Louisa..
v St.Louis nie su spokojni so sluzbami Christiana Backmana, ktory by mohol byt taky tak zaujimavym predajnym artiklom
v topicu TOP 25 AVAILABLE PLAYERS FOR TRADE som aktualizoval dalsie timy, ktore maju zaujem o vyobrazenych hracov, k uz pred tym spomenutym timom pribudli nasledovne:
Jokinen -) Montreal, Toronto
Blake -) Detroit
Marleau -) Florida, NY Rangers, Boston
Campbell - ) Detroit, NY Islanders
Prospal -) Dallas, Detroit, Vancouver
Tanguay -) Toronto
Ryder -) Calgary
tu najdete kompletny zoznam TOP 25tky http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 068#p92068
na medvedej muske
Marian Hossa
Patrick Marleau
Alex Tanguay
John-Michael Liles
skvely vyber a ja osobne to vidim celkom realne v pripade zralaka Marleau..dôvod? San Jose ma zaujem o Glena Murraya niekdajsiu neoddelitelnu sucast Joea Thorntona..samozrejme, ani ostatnymi ponukami by som nepohrdol nech sa z tejto ponuky do timu dokotula ktorykolev hrac, ale nepredbiehajme a pockajme si na realitu :frajer2:
do bliziaceho sa prestupoveho sialenstva by rado zasiahlo aj Chicago, ktore sa zaujima o defenzivnych hracikov: Campbella z Buffala a Boylea z Tampy..ohladom Tampy este jedna kacicka, Dallas zamieril svoj pohlad na Martina St.Louisa..
v St.Louis nie su spokojni so sluzbami Christiana Backmana, ktory by mohol byt taky tak zaujimavym predajnym artiklom
v topicu TOP 25 AVAILABLE PLAYERS FOR TRADE som aktualizoval dalsie timy, ktore maju zaujem o vyobrazenych hracov, k uz pred tym spomenutym timom pribudli nasledovne:
Jokinen -) Montreal, Toronto
Blake -) Detroit
Marleau -) Florida, NY Rangers, Boston
Campbell - ) Detroit, NY Islanders
Prospal -) Dallas, Detroit, Vancouver
Tanguay -) Toronto
Ryder -) Calgary
tu najdete kompletny zoznam TOP 25tky http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 068#p92068
no to se mi nelíbí, Prospal ať zůstane, Marty taky, Boyla by jsme možná vyměnit mohli, když se mu u nás nelíbí, tak co s tím...prý byl nespokojený s tím jak se k němu klub choval během zranění...lepe ať odejde, než aby nám to tady nějak sral nebo něco, navíc v létě mu končí smlouva a odešel by bez náhrady. Za Boyle by jsme mohli získat nějakého golmana, je to kvalitní bek, snad jeho cena během zranění příliš neklesla. A když ne golmana, tak dobrého obránce Boylových kvalit.
O zájmu Dallasu o St.Louise se mluvilo i předtím, prý nám za něj dají Turca. Nevím, v poslední době hraje Marty skvěle a navíc má celkem dobrý plat.
O zájmu Dallasu o St.Louise se mluvilo i předtím, prý nám za něj dají Turca. Nevím, v poslední době hraje Marty skvěle a navíc má celkem dobrý plat.
Dallas, v zastupeni Brett Hull and a Taylor, skautoval hracov Tampy Bay Lightning a Atlanty Thrashers. Hossa, St.Louis, Prospal
este byvaly GM Toronta dal na trh hracov McCabe, Tucker, and Sundin za ucelom zistenia ich trhovej ceny. Tri tymy prejavili zaujem o McCabe, ale neuvadza sa ktore.
vystroj Mareka Malika nie je v satni Rangers ( Chicago, Carolina)
Jay Bouwmeester sa neponahla s podpisom novej zmluvy s Panthers. Po sezone bude RFA a v roku 2009 UFA
Forsberg je coraz blizsie k navratu do NHL. Ale uviedol tiez, ze ak by sa opat zranil a vypadol z hry na dlhsiu dobu, uz s najvacsou pravdepodobnostou ukonci karieru
Medzi GM Wild a Panthers prebehli nejake telefonicke rozhovory. Vedenie Panthers vsak stale trva na tom, ze Jokinen nikam nepojde
este byvaly GM Toronta dal na trh hracov McCabe, Tucker, and Sundin za ucelom zistenia ich trhovej ceny. Tri tymy prejavili zaujem o McCabe, ale neuvadza sa ktore.
vystroj Mareka Malika nie je v satni Rangers ( Chicago, Carolina)
Jay Bouwmeester sa neponahla s podpisom novej zmluvy s Panthers. Po sezone bude RFA a v roku 2009 UFA
Forsberg je coraz blizsie k navratu do NHL. Ale uviedol tiez, ze ak by sa opat zranil a vypadol z hry na dlhsiu dobu, uz s najvacsou pravdepodobnostou ukonci karieru
Medzi GM Wild a Panthers prebehli nejake telefonicke rozhovory. Vedenie Panthers vsak stale trva na tom, ze Jokinen nikam nepojde
Jak už zde bylo zmíněno, Marek Malík bude v nejbližší době vyměněn
http://www.newyorkrangers.cz/view.php?c ... 2008012502
http://www.newyorkrangers.cz/view.php?c ... 2008012502
Len dúfam, že nie do Columbusu. Som zvedavá, ako to dopadne u nás. Ak nebudeme mať šancu na play-off, predpokladám výmenu Fjodorova, Footeho, Malhotru, Výborného, Pecu a možno aj Chimeru, prípadne Fritscheho (s výmenami posledne menovaných by som nebola nadšená). Ak budeme, tak odíde niekto z trojice Brulé, Fritsche, Tollefsen + nejaké drafty.
odchod Roba Blakea z LAK je coraz realnejsi a on sam sa trejdu v podstate nebrani. Asi zostava uz len otazka "Kam?"
agent Petra Forsberga bol na zapase Colorada
Marek Malik bol suspendovany za to, ze po zapase odmietol podat ruku trenerovi Rangers Renneymu. Malikov trejd je vraj len otazka hodin, maximalne dni
zapas Blackhwaks s Blue Jackets sa hemzil skautami z klubov: New Jersey, Tampa Bay, Detroit, Florida, Colorado a Philadelphia (dvaja)
navrat Selanneho buduci tyzden
Eric Cole (CAR) -><- Antoine Vermette, alebo Joe Corvo (obaja OTT). GM Hurricanes vsak nechce, aby Coles hral vychodnu konferenciu a do uvahy preto pripadaju kluby Vancouver, Calgary, Nashville a Dallas
agent Petra Forsberga bol na zapase Colorada
Marek Malik bol suspendovany za to, ze po zapase odmietol podat ruku trenerovi Rangers Renneymu. Malikov trejd je vraj len otazka hodin, maximalne dni
zapas Blackhwaks s Blue Jackets sa hemzil skautami z klubov: New Jersey, Tampa Bay, Detroit, Florida, Colorado a Philadelphia (dvaja)
navrat Selanneho buduci tyzden
Eric Cole (CAR) -><- Antoine Vermette, alebo Joe Corvo (obaja OTT). GM Hurricanes vsak nechce, aby Coles hral vychodnu konferenciu a do uvahy preto pripadaju kluby Vancouver, Calgary, Nashville a Dallas
Hm, to jsou zajímavé novinky.
-Ohledně Blakea, už na to nemá, divil bych se kdyby se o něj "strhla rvačka", já bych ho v týmu nechtěl, už jen zabírá místo, je konec!
-Návrat Foppy do Avs, by byl skvělý, rozhodně bych ho znovu v jejich dresu rád viděl.
-Vítej Teemu zpátky v NHL.
-Ohledně Blakea, už na to nemá, divil bych se kdyby se o něj "strhla rvačka", já bych ho v týmu nechtěl, už jen zabírá místo, je konec!
-Návrat Foppy do Avs, by byl skvělý, rozhodně bych ho znovu v jejich dresu rád viděl.
-Vítej Teemu zpátky v NHL.
ja to vidim na jednoznacny Hossa trade..kiezby zabludil do..
no ale tak leci, toto by urcite potesilo, ak by ste ziskali Turca, kapanek by som Vas musel brat oovela serioznejsie ako doteraz..ze by davnejsie suskandovy trade St.Louis - Turco predsa len klapol..
Toronto bez Kaberleho to môze zabalit se vsim vsudy..
no ale tak leci, toto by urcite potesilo, ak by ste ziskali Turca, kapanek by som Vas musel brat oovela serioznejsie ako doteraz..ze by davnejsie suskandovy trade St.Louis - Turco predsa len klapol..
Toronto bez Kaberleho to môze zabalit se vsim vsudy..
nooo je to těžké. Mít golmana, který nás podrží (doufejme) a budeme se na něj moct spolehnout, ale přijít o Martyho St.Louise, skvělého útočníka, výrazné zhoršení ofenzivy a navíc zničení super dvojčky Lecavaliera a St.Louise
Turco má momentálně plat 5.600, v přísší sezoně 5.400 a pak mu končí smlouva. St.Louis má v této sezoně plat 5.000, v příštích dvou 4,000, pak mu končí smlouva. Zhlediska smlouvu by to pro nás byla nevýhoda, z hlediska výkonů
:ja_neviem: :32:
Turco má momentálně plat 5.600, v přísší sezoně 5.400 a pak mu končí smlouva. St.Louis má v této sezoně plat 5.000, v příštích dvou 4,000, pak mu končí smlouva. Zhlediska smlouvu by to pro nás byla nevýhoda, z hlediska výkonů
:ja_neviem: :32:
bez Martyho ale bude problém s ofenzivou, budeme mít Lecavaliera s Prospalem v první lajně k nim nevím koho, Darche? To není hráč do první lajny. Ve druhé bude Richards. A kdo dál? Brad se bude muset rozběhnout k lepším výkonům. Prostě bude muset sbírat body, bohužel mu k tomu nebudou hráči v lajně moc pomáhat. Hlaváč nic nehraje a Ward taky není hráč do druhé lajny. Pokud navíc odejde Boyle, nebudou goly padat ani z obraných řad. Bude to zajiambvé jestli se tenhle trade uskuteční. Mohli by udělat se Stars rozáhlejší výměnu a přihodit jim někoho, za to dostat nějké křídlo-Jokinena třeba
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé