Predpokladam, ze za draftcepi píše:toto ma zaujimaleci píše:za koho

Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Ja Ti dam ze stejnepainkiller píše:To sme na tom stejněSelly8 píše:Tak ja jsem nesmirne zvedavy kdo z nasich obrancu nakonec odejdeTed si pujdu pekne schrupnout a vecer se dozvim co manazeri ukuchtili
Jen skoda ze posledni pulhodinku TDL uz nestihnu, budu to muset nejak checknout v praci
v osm jedu na kámošovu oslavu, takže neuvidim závěrečnou hodinku
Lashoff sa ukazoval sympaticky, to bez debatky, ale o nom sa vedelo, ze zbali svestky..k tym mladikom, mas skorpy pocit, ze ich mame v time malo..?Skorpion píše:No prisli sme dnes o troch mladikov
Mame ich dost, ale Wheeler, Kessel, Krejci Bergeron, Lucic pokope dlho nevydrzia kvoli platovemu stropu. Treba mat lacnejsiu talentovanu zalohu.cepi píše:Lashoff sa ukazoval sympaticky, to bez debatky, ale o nom sa vedelo, ze zbali svestky..k tym mladikom, mas skorpy pocit, ze ich mame v time malo..?Skorpion píše:No prisli sme dnes o troch mladikovja som s poriesenymi trejdami spokojny
![]()
![]()
neprisli sme o inych mladikov, Kessela a pod. a ziskali slusneho borecka do obrany a viac ako slusnu skusenost do utoku
Nemusí nikoho přivest...hlavní ukol do 21 hodiny je někomu vnutit Tuckera s Arnasonem...a klidně zadarmíko...mt-svk píše:Neboj sa, nejakých "odrastencov" vám GM dotiahne.primaprema píše:1 hodina a 24 minut do konce trade deadline a Colorado zatím nic moc...nerozprodalo...kuva jedem...šup šup
Ako víťaz trejdu mi vychádza Bergeron.Skorpion píše:Mame ich dost, ale Wheeler, Kessel, Krejci Bergeron, Lucic pokope dlho nevydrzia kvoli platovemu stropu. Treba mat lacnejsiu talentovanu zalohu.cepi píše:Lashoff sa ukazoval sympaticky, to bez debatky, ale o nom sa vedelo, ze zbali svestky..k tym mladikom, mas skorpy pocit, ze ich mame v time malo..?Skorpion píše:No prisli sme dnes o troch mladikovja som s poriesenymi trejdami spokojny
![]()
![]()
neprisli sme o inych mladikov, Kessela a pod. a ziskali slusneho borecka do obrany a viac ako slusnu skusenost do utoku
No uvidime ake zmluvy podpise Chia v lete.cepi píše:namiesto Lashoffa mame predsa Hunwicka :frajer2: a namiesto Karsumsa Sobotku napr. :frajer2:Skorpion píše:Mame ich dost, ale Wheeler, Kessel, Krejci Bergeron, Lucic pokope dlho nevydrzia kvoli platovemu stropu. Treba mat lacnejsiu talentovanu zalohu.