Podla mna Giovanni Strazzobosco za 7.kolo draftu bude ta utajovana informacia.Skorpion píše:Nemalo by sa jednat o nejaku velku hviezdu. Pracuje sa na dalsich prestupoch.Skorpion píše:Boston spravil vymenuZatial nemoze byt oznamena! Sprava od GM
Well, we made one trade that we can’t announce yet, so you’ll get that. It’s, again, it’s a depth trade, that trade, and we’re working on a couple of others right now.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Skorpion píše:Nemalo by sa jednat o nejaku velku hviezdu. Pracuje sa na dalsich prestupoch.Skorpion píše:Boston spravil vymenuZatial nemoze byt oznamena! Sprava od GM
Well, we made one trade that we can’t announce yet, so you’ll get that. It’s, again, it’s a depth trade, that trade, and we’re working on a couple of others right now.

ups..sryMartinFC píše:Tejden stará výměna, ale stane se každémuXruC píše:Comrie and Campoli to Ottawa - islanders get McAmmond and 1st round pick ak je to pravda..tak su v tej OTT naozaj tupi.já někdy taky přijdu na pro mě novou výměnu, která je tejden upečená

- tak moje zdroje su neskutocne rychle

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé