debil píše:dolezita je doveryhodnosti zdrojov. ten co som ja spominal spravne avizoval niekolko trejdov flames.takze je dost doveryhodny.samozrejme nemusi to byt hned pravda. informaciami z hockeybuzz by som sa ani nezaoberal.

Úplně kolego s tebou souhlasim.Důvěryhodnost zdrojů je rozdílná.Kupříklad ns TFP se mi zdá,že to moc nevychází.V každé super výměně velkého jména je zainteresován Montreal,ale naděje že takového hráče získáme je mízivá

.
Nyní bychom měli mít údajně zájem o Prongera,Kubu,Hävelida,Lecavaliera,Jokinenna,Nylandera,Bouwmeestera,Kaberleho,Smytha,Guerina a padaji v souvislosti s námi další jména.
Údajně podle posledních informací shání Gainey top obránce,přestože již získal Schneidera.
To jsem tedy zvědav,kdo nakonec přijde.Podle mě spíš nikdo
My bychom měli údajně nabídnout Dandenaulta/z jiného zdroje se uvádí,že se mu v Montrealu líbí a odejít nechce/Laraquye/Ten se údajně ozval,že je v Canadiens nespokojený s iceteamem

.Divim se.

Vždyť plno zápasů promarodil a na začátku sezóny se údajně do Canadiens těšil/ Často jsou na výměnu zmiňováni Higgins,mladíci Subban a McDonagh.Ještě předtím to byl golman Halák,ale to nějak utichlo po jeho skvělých výkonech na ledě.
A realita?
Přišel Schneider s kterým nikdo nepočítal a z waiveru senzačně Metropolit o kterém v souvislosti s námi nikdo předtím nepsal.Potom ještě za Begina nečekaně bek Janik,ale s tím se asi do Canadiens moc nepočítá.To je hráč pro farmu.
Naopak odešel Begin,kterého ještě nedávno na ofic.stránkách HABS vychvalovali,jako nezbytnou část mužstva s nenahraditelným přínosem.Tak si vyber

.Je to jeden velký guláš.
Osobně očekávám,že ze zmiňovaných hráčů nepřijde vůbec nikdo a když tak to bude hráč druhého sledu.Ono člověk musí také uvážit,jaké peníze dotyčný hráč pobírá,aby se nám vešel vůbec do platového stropu.Ten není nafukovací!!!

V současnosti s Metropolitem a farmářem Janikem to dělá 56.068mil.Pod platovým stropem vlastně nemáme vůbec žádné místo!!Museli bychom za nějakou velkou hvězdu pustit víc hráčů,nebo jednoho z vyšší smlouvou,který v létě bude UFA.Ovšem to by se jednalo o klíčové hráče,které uvolnit nemůžeme/Kovaljov,Komisarek,Koivu Tanquye/.To připadá v úvahu jedině za předpokladu,že to bude hvězda první velikosti,která zapadne do mužstva a bude okamžitě přínosem!!Jinak v žádném případě NE!!!!
Z toho mě vyplívá,že Montreal už na přestupovém trhu moc aktivní nebude!!