Mě to zdaleka jako nesmysl nepřijde.Colorado musí od píky přebudovat, jelikož mě osobně příjde, že týmová chemie je na bodu mrazu, nehledě na to, že koncepce týmu je špatná, ke všemu je spousta hráčů přeplacena. Smyth je jeden z nich, královský plat a statistiky průměrné ( i když je aktualně nejlepší z AVS), takže pokud by se nebránil, tak nevidím důvod proč by ho laviny neměly vyměnit a získat za něj dva kvalitního hráče. Pokud laviny zahodí jednu sezonu získají kvalitní draft a budou se soustředit na přebudování týmu kolem Stastneho, tak se můžou dostat zase na výsluní NHL. Takové lehké krůčky jsou o ničem. Jak se říká, člověk musí spadnout na dno, aby se od něj mohl odrazit.NHLfanAVS píše:Dvaja Slovaci a jedini Slovaci na poste brankara v jednom time znie vyborne a nebranim sa tomu. Navyse, len by tom aktivitam Eurolanche pomohlo, kedze Jaro je z Bratislavy . Ale vymena Smytha je absolutny blud a nezmysel. Ak je tohto kroku manazment schopny, tak by sa mal odkraglovat co najskor, co mal spravit uz davno. Takze vlastne nam vymena Smytha pomoze. Do buducna.kanter píše:Peťo Budaj a Jaro Halák v jednom tímeSkorpion píše: Neviem, ci to tu uz nebolo, ale asi hej. Tak len strucne: Montreal ma udajne zaujem o Smytha (NTC) a Colorado o Halaka.
Co se týče Kovaleva, tak by asi perfektně zapadl do Pens. V Columbusu by byl podle mě katastrofa a obrovským zklamáním, jelikož tento tým šlape jako celek, hraje důrazně a nespoléhá se na individuality. Náladový a namistrovaný Kovalev, by mohl týmu i uškodit...