XruC píše:Nylet je stale velmi kvalitny hrac, vela ludi si to neuvedomuje, bohuzial Caps niesu prenho vhodny tym..mame kopu nadeji, nas system je zalozeny na rychlosti a predsa ta Nyletovi trosku chyba, on je naopak majster v spomaleni hry (v ten pravy cas) a naslednej skvelej prihravyk na volenho hraca. Plus jeho klucka stale patri k tym najlepsim..bohuzial mu Bruuce nedava vela priestoru, na oslabovky sa nehodi, na presilovkach je plno a zostava mu miesto v tretom utoku. Mame Backstroma a Fedora, ktory stale hra ako z velkej hokejovej knihy, verim vsak, ze keby hral Nylet prave v MTL (z mojho pohladu je to prenho najlepsi klub) ukazal by naplno svoj prehlad, skusenosti a kvality. Jemu moze prestup jedine pomoct.

To jak ho popisuješ by pro nás byla skutečně vítaná posila.Já už na tu pomalost moc nedám.Už jednou jsem brblal,když měl přijít Lang a nakonec jsem si ho nemohl vynachválit

.Nebudeme si nic namlouvat,ale Tomáši Plekanci to letos moc nejde a centr druhé řady nám vyloženě chybí.Prvního bude hrát kapitán Koivu to by mělo zůstat,ale údernost druhé řady by se měla posílit.Je to také tím,že si Kovaljov vybírá dovolenou a nehraje zdaleka tak dobře jako loni a trpí tím celá řada.
Já nevím,ale Nylandera bych si dovedl představit vedle Kovaljova.Pokud by Carbonneau k nim přiřadil mladého Paciorettyho věřim,že můžeme mít velmi silný útok.
Pak by se vrátil Tomáš Plekanec k variantě s bratry Kosticyny a Lapierre by zaujmul místo vedle Begina a Laraquye v checking line.Něco podobného už vlastně Guy zkoušel.