Zatím je taková úvaha předčasná pane kolego.Je to spíš taková nabídka webu o hráčích,kteří by o deadline mohli být vyměněni s jejich potenciálními zájemci.I když samozřejmě zmiňovaná jména jsou zajímavá.ivan23 píše:Bouwmeester a Havelid asi s najväčšou pravdepodobnosťou skončia v MTL.
Inak som nikde nezahliadol logo STL, tak ako po minulé roky, počítam s tým, že znova nejako lišiacky nakúpia na trhu s voľnými hráčmi. Taký Chris Pronger, ak by sa vrátil, bolo by to pre fanúšikov Blues veľké haló, bol to roky ich miláčik. Ja by som sa tiež potešil, je to dobrý obránca.
http://www.thefourthperiod.com/trade_de ... top25.html
Mě by se zmiňovana jména Bouwmeester ,Havelid popřípadě ,Kaberle,Lecavalier líbila,ale musíme uvážit počet zájemců o nabízené hráče a finanční možnosti našeho klubu.Navíc minimálně u třech zmiňovaných hráčích/Lecavalier,Kaberle,Bouwmeester/ si nejsem tak docela jist,jestli je mateřské kluby skutečně budou chtít pustit,nebo si je ponechají!!
Navíc píší o zájmu Bowmeestera 8 klubů,Kaberleho 3,Havelida 4 a Lecavaliera 2 kluby.A to už nebude tak snadné někoho z nic získat.Také musíš uvážit logickou protihodnotu,kterou bychom museli ostatním klubům nabídnout a jestli by takový obchod byl pro mužstvo duchasmyslný. Nemá smysl posilovat obranu,když oslabíme útok a nebo naopak.Navíc je tu platový strop a to jistě musí také Gainey přísně respektovat.
Mám-li být upřímný,z té nabídky pochybuji,že někdo přijde.Tak jako předtím se mluvilo o Gáboríkovi,Niedermayerovi a já nevím o kom všem a nikdo z nich k nám nepřišel.
Uvaž také,že Montreal je ,,výzva" ,specifické místo a kam hráči se k příliš nehrnou.Navíc,až někdy příliš fanatický zájem o hokejisty,některé hráče dost odpuzuje.Kovaljov je v tomto smyslu vyjímka a mám dojem,že by se tu líbilo i bývalé tenisce Anně Kurnikovové,která má taktéž ráda,když je středem neustálé pozornosti .
Hráči většinou mají raději klid rodinného krbu a tepla někde na Floridě,nebo v Kalifornii. Ty aligátory a žraloky ve vodách oceánu už nějak překousnou!!!!