Andrew Hutchinson z TBL do DAL za Lauri Tukonena
Andrew Hutchinson
http://www.nhlpro.cz/hraci/hrac.php?id=1570
Lauri Tukonen
http://www.nhlpro.cz/hraci/hrac.php?id=2059
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Islanders jsou teď pod Snowem v pohodě. Činovníci Tampy si ale asi berou za vzor Mikea Milburyho a zatím se jim to skvěle daří. Nechápu to, Lightning mají obránců sedm když počítám i farmu a oni Hutchinsona vymění za hráče, kterej šel tuhle sezónu do Finska. K čemu tolik útočníků????? Zrovna už jsem si začal říkat, že Tampa už nějak dlouho neudělala trejd. NezklamalaThrashersFan píše:Ďalší útočník do Tampy? Normálne už Tampa predbehla v retardovanosti vedenia New York Islanders.
Tak tento problém už nemáme.Sundin podepsal kosatkám za 10 mil dolárov za sezonu.Za taký plat, nech si ho kludne majú.Takú cenu nemá nijaký hráč a som rád, že Sather mu tolko nedal a do dostihov s kosatkami nešiel.Ešte k tomu šiel na západ, čiže nám goly dávať nebude a po zvážení týchto okolností, som rád ako to dopadlo.petrik píše:ja osobne som najma zvedav ako sa rangers podari vopchat sundina pod platovy strop
ci sa pokusia zbavit jedneho z dvojice drury-gomez alebo obrancov rozsivala (kto by ho vsak s takym platom chcel? ) prip. reddena...
hmmm, bude to este zaujimave
v kazdom pripade sundin za to natahovanie
Tak to bola predsa len pravda, už sa nanho teším a som zvedavý s kým bude hrať v útoku... ved je to velmi dobrý center a mi už máme Henrika, takže Sedinovci si znova zahrajú "len" v druhom útoku ? alebo vela dalších kombinácií, som zvedavý koho to bude stáť miesto, aj Raymond aj Hansen majú sezonu rozbehnutú velmi dobre, neviem či by museli prejsť waiverom, ale zrejme by bolo najlahšie poslať jedného z nich na farmu než pokúšať sa zbaviť niekoho s jednocestným..Ohlund píše:Že vraj na našej radiovej stanici Team 1040, sa včera Gillis vyjadril že so Sundinom sú už dohodnutý ale nechcú to zatial oznámiť, ved týchto 17 decembrových dní má vo Vancouveri patriť Trevorovi Lindenovi, tých zvyšných 14 už môže patriť Matsovi .
Jasné že to nebude 10 mil za zvyšok sezony, bolo by to za celý rok, ale kedže odohrá asi len polovicu zápasov tak plat bude okolo 5 mil.cepi píše: to nemyslia vazne s tymi 10 za sezonu..ved je za nami vyse 30 zapasov..
A toto som nepochopil vôbec.debil píše:Ohlund konci, anoo? hmmm hmm
No keby dostal Sundin dvojročnú tak zrejme by Mattias na tom trhu skončil a nie len on, pohlad na tie naše zmluvy vyzerá strašne, toto leto bude asi najzaujímavejšie čo si pamätám, Gillis bude môcť dokázať či ozaj je dobrý GM.debil píše: myslel som ze by to bol zaujimavy hrac na trhu.