No jestli bude furt zadat takove nehorazne sumy tak nevim nevimFreddie92 píše:Montreal...čo ja viem...neee niečo iné nech si vyberie

Ja jsem v klidu, my jsme se tak tak vlezli pod platovy strop, k nam nepujde urcite

Všechno možné ohledně zámořské NHL.
No jestli bude furt zadat takove nehorazne sumy tak nevim nevimFreddie92 píše:Montreal...čo ja viem...neee niečo iné nech si vyberie
Bych se divil kdyby tam nebyli jezdcicepi píše:..zaujem okrem Montrealu prejavil Pittsburgh, New York Rangers, Vancouver, Toronto..
z tych timov by som ho najradsej videl prave v Montreale. Ale Higgins je slaba protihodnota, este by bolo dobre k nemu pridat nejakeho hraca. Ale velmi zaujimave by to mohlo byt aj v Pittsburghu po boku Crosbyho.cepi píše:..zaujem okrem Montrealu prejavil Pittsburgh, New York Rangers, Vancouver, Toronto..
to sa nestane...A NAJVACSIA HALUUUZ BUDE, KED GABBY ODIDE A WILD VYHRAJU SC
Neviem, či by hneď na začiatku riskoval Michel Therrien vyhodiť 1.voľbu v drafte, lebo to by bola jediná adekvátna hodnota za Gabbyho a ešte k tomu aj nejakého útočníka. Myslím si, že Gabbyho predajú nja konci prestupového trehu pred play-off sa budú chcieť niektoré tímy posilniť a nebudú váhať dať aj 1.voľbu v drafte, Napr. V LA by potom začali budovať káder okolo neho. Ale čas ukáže.arek píše:z tych timov by som ho najradsej videl prave v Montreale. Ale Higgins je slaba protihodnota, este by bolo dobre k nemu pridat nejakeho hraca. Ale velmi zaujimave by to mohlo byt aj v Pittsburghu po boku Crosbyho.cepi píše:..zaujem okrem Montrealu prejavil Pittsburgh, New York Rangers, Vancouver, Toronto..
to sa nestane...A NAJVACSIA HALUUUZ BUDE, KED GABBY ODIDE A WILD VYHRAJU SC
No to pozor, ja počas najbližšých 5 rokov SC očakávam.Josef1975 píše:No zrovna LA bych vyloučil. To by Gaby popřel to co řekl, že chce vyhrát SC. A při vší úctě k LA, nemají tým na to, aby během pěti let vyhráli SC. To by museli přivézt pořádné hráče do obrany a kvalitního brankáře.
Kľud. Aj mne z niektorých trejdov v Columbuse brní hlava...., dosť ma naštval trade Torresa za Bruleho a Backmana za Fritscheho.Ohlund píše:No tak teraz s odstupom času je premna trejd Matt Cooke-Matt Pettinger úplna katastrofa, Nonis sa odvolával nato že Cooke bude po sezona UFA a Petti ma zmluvu ešte na jeden rok, ale čo sem z toho mali? neodohral v tejto sezone ani zápas a 0,5 mil. budeme dávať hráčovi lightnings, a od nás odišiel jeden z mojich najoblúbenejších hráčov v tíme... ale načo im je další útočník?
Každý má svůj názor.... :smile03:mt-svk píše:Kľud. Aj mne z niektorých trejdov v Columbuse brní hlava...., dosť ma naštval trade Torresa za Bruleho a Backmana za Fritscheho.Ohlund píše:No tak teraz s odstupom času je premna trejd Matt Cooke-Matt Pettinger úplna katastrofa, Nonis sa odvolával nato že Cooke bude po sezona UFA a Petti ma zmluvu ešte na jeden rok, ale čo sem z toho mali? neodohral v tejto sezone ani zápas a 0,5 mil. budeme dávať hráčovi lightnings, a od nás odišiel jeden z mojich najoblúbenejších hráčov v tíme... ale načo im je další útočník?