Ale zase je takovým nepsaným pravidlem a zvykem, že diviznímu rivalu se hráči nedávají
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Je to přesně tak. Stoll prožil svkělou sezónu 05-06, ale od té doby už to není žádná sláva. Minulý rok to byla poměrně velká mizérie a těch -23 v tabulce pravdy taky není moc hezkéLukas33 píše:Ja by som Stollovi toľko nedal. Len preto že máme toľko voľného miesta v platovom strope mu nemusel dať takú zmluvu.Také 2 mil. by mu stačili.
tak je Luky; touto reakciou si len potvrdil nazory ostatnych fandov LA, no nielen ich..dat takuto sumu hracovi, ktory riesil zdravotne patalie je dosti na hlavu a tak ako si spomenul, ten siroky priestor v platovom strope akoby chceli zaplatat za kazdu nezmyslenu cenuLukas33 píše:Ja by som Stollovi toľko nedal. Len preto že máme toľko voľného miesta v platovom strope mu nemusel dať takú zmluvu.Také 2 mil. by mu stačili.
MartinFC píše:Tomuhle tahu Habs rozumím, se Sundinem už přestali počítat, tak získali jiného zkušeného centra
Ono možná šlo i o takový trejd z principu. Všichni stále doufali, že do týmu přijde ještě jeden kvalitní útočník. Sundin nevyšel tak prostě přivedli Lanýže. Máš pravdu, že je hodně drahý, ale myslím, že jeho zkšensti se v play-off budou rozhodně počítat.montreal píše:MartinFC píše:Tomuhle tahu Habs rozumím, se Sundinem už přestali počítat, tak získali jiného zkušeného centraNarozdíl od tebe Martine já tomu tahu Boba moc nerozumim.Centr posila ANO - ale pomalý Lang za 4 miliony.Měli jsme k dispozici 7 milionů a zato se dal pořídit lepší centr než je Lang.
Pokud vim,tak někteří měli pocit,že by se měl posílit post centra v prvé nebo druhé řadě a z toho vycházim.
Na webu HABS někteří sice poukazovali na skutečnost,že kdysi v Pitsburghu to Langovi s Kovaljovem šlo,ale to už je dávno a taky byli o hodně mladší.
Dneska co?Bude hrát Lang první lainu s Kovaljovem a roztrhá slibně se vyvíjející ,,Three Amigos"???![]()
Kam půjde dosavadní centr Tomáš Plekanec,který je výborně bruslařsky vybavený a má smysl pro kombinaci a přihrávku.?V druhé řadě přece hraje kapitán Koivu,tam NE.Do třetí nebo dokonce čtvrté řady.Sice by ho to čekalo i v případě Sundina nebo někoho jiného,ale takhle mi to připadá mrháním jeho potenciálu.Nebo si mám snad začít myslet,že Tomáš je obranný tip,vhodný do checking line?
NE,mě příchod pomalého Langa rozhodně nenadchnul a pokud je záměr využít ho ve třetí nebo čtvrté řadě,tak je to zase drahá záležitost,jako byl kdysi Bonk.To jsme nepotřebovali a ani to nespňuje ten bod posily pro zkvalitnění první nebo druhé řady.