no ja s Thrashers fandom si ohryzame nechty, kedy uz kua dôjde aj na nasmilos76 píše:Hm Tampa posiluje.Bude fakt silná, v budúcej sezóne.Mňa zatiaľ dosť prekvapil Sather, že okrem bitkára Vorosa z Minnesoty, zatiaľ nič iné nepodpísal.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prestupy - Kontrakty
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Na vas možná dojde ale bojim se že na NJD se vůbec nedostanecepi píše:no ja s Thrashers fandom si ohryzame nechty, kedy uz kua dôjde aj na nasmilos76 píše:Hm Tampa posiluje.Bude fakt silná, v budúcej sezóne.Mňa zatiaľ dosť prekvapil Sather, že okrem bitkára Vorosa z Minnesoty, zatiaľ nič iné nepodpísal.
Hokejový útočník Marián Hossa sa môže už v priebehu utorka dozvedieť meno svojho nového zamestnávateľa.
Od 1. júla je otvorený trh a voľní hráči môžu podpisovať nové zmluvy. Podľa denníka Pittsburgh Post-Gazette do hry o Hossu vstúpi hneď v prvých hodinách viacero záujemcov, nie je vylúčené ani jeho zotrvanie v tíme Penguins. Vedenie doterajšieho zamestnávateľa trenčianskeho odchovanca mu plánuje aj napriek pozastaveniu doterajších rozhovorov podľa Post-Gazette ponúknuť 35 miliónov dolárov na päť rokov. O Hossu sa však už zaujímajú aj Vancouver Canucks, Boston Bruins a Montreal Canadiens a všetci mu chcú dať osem miliónov ročne.
Už nech to budeeeeeeeeeeee....brat pozerá Mafstory
Od 1. júla je otvorený trh a voľní hráči môžu podpisovať nové zmluvy. Podľa denníka Pittsburgh Post-Gazette do hry o Hossu vstúpi hneď v prvých hodinách viacero záujemcov, nie je vylúčené ani jeho zotrvanie v tíme Penguins. Vedenie doterajšieho zamestnávateľa trenčianskeho odchovanca mu plánuje aj napriek pozastaveniu doterajších rozhovorov podľa Post-Gazette ponúknuť 35 miliónov dolárov na päť rokov. O Hossu sa však už zaujímajú aj Vancouver Canucks, Boston Bruins a Montreal Canadiens a všetci mu chcú dať osem miliónov ročne.
Už nech to budeeeeeeeeeeee....brat pozerá Mafstory
Tak to jsme dva Petrik...Tucker je kvalitní hráč a bojovník ale podle mě je to hráč do 3.útoku...Fakt mám z těch našich dnešních podpisů smíšené pocity...vůbec nepoznávám co vedení AVS zamýšlí...petrik píše:tucker 2,25 mil/rok
hmmm, nejak mam z tych nasich podpisov zmiesane pocity...
Nic sa neboj... Devils tiez nieco spravia... najlepsie ak by podpisali nejakeho Slovaka ked uz ich mam tu nedalekoMarty.B ) píše:Na vas možná dojde ale bojim se že na NJD se vůbec nedostanecepi píše:no ja s Thrashers fandom si ohryzame nechty, kedy uz kua dôjde aj na nasmilos76 píše:Hm Tampa posiluje.Bude fakt silná, v budúcej sezóne.Mňa zatiaľ dosť prekvapil Sather, že okrem bitkára Vorosa z Minnesoty, zatiaľ nič iné nepodpísal.
Vím.ale slyšel jsem že je to naspadnutí byla by to škoda nomilos76 píše:Prečo? Práve, že by dobre podľa mňa zapad.Priniesol by veľké skúsenosti.Freddie92 píše:Len mi vekom nepasuje k lídrom pens...Kower píše:Penguins vraj ponukli zmluvu Jagrovi... to by bol zaujimavy navrat pre neho
Tak o tom mi vubec nehovor to by byla u mě euforieKower píše:To by nebolo zle, ale Hossa by bol este lepsi.... no samozrejme viac by ma potesil v drese BruinsFreddie92 píše:šatana :frajer2:Nic sa neboj... Devils tiez nieco spravia... najlepsie ak by podpisali nejakeho Slovaka ked uz ich mam tu nedaleko [/
tebe sa to nejak plni. Hall z picburgu za velmi lacny peniaz. Hall je dobry, trocha pomalsi ale mne sa paci.leci píše:já jsem s Tampou zatím nadmíru spokojen. Těšte se v příští sezoně na hodně nebezpečný tým Ještě jednoho obránce. Třeba i tradem. Máme tolik útočníků, že ti co minulou sezonu hráli druhou lajnu se nyní ani nemusí dostat do sestavy
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé