hlavně se z toho nepo*er! tepr po 2.kole....na konci budete hrát stejně předkolo POandroj píše:A JÁ BUDU POKRAČOVAT PŘÍSPĚVKEM PO 2 KOLECH VEDEM LIGU!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Ceska Extraliga
Diskuze o nejvyšší české hokejové soutěži.
ve Vítkách je jeden z nejhorších kotlů v extralize...je tam málo lidí a moc to nejde slyšet no je to celkem škoda myslím že Vítky by si zasloužili lepší a hlasitější ochozy
Jinak čekal jsem že to bude vyrovnaný boj ale ten výsledek mě překvapil...škoda že jsem se nebyl podívat ale vracel jsem se v neděli večer z Prahy
Jinak čekal jsem že to bude vyrovnaný boj ale ten výsledek mě překvapil...škoda že jsem se nebyl podívat ale vracel jsem se v neděli večer z Prahy
Jasně všichni 3 hráli na farmě a nebo ještě v nižších soutěžích,ale v Kanadě máme scouta a on by sem nějaký nemehla nepřived,ale že budou tak dobrý to jsem taky nečekal Zápas to byl krásnej...oni hrajou uplně jinak než Češi NAVÍC JE VAMPIČ ZPÁTKY UŽ V TEN TITUL FAKT ZAČÍNÁM VĚŘIT! FINÁLE PLZ-VIT!Martin #27 píše:androj: ty Kanaďany závidím !!!! Scofield 3 goly to je paráda... pry oba hráli na farmě celkem dlouho je to pravda?
Vítky BOMBAA!!! v derby s ocelářema jsem čekal velký boj ale celkem v pohodě zápass.... ale s Třince se mi strašně líbí Polanský a Balej to jsou borci !!
Bohužel s tréninkem se to nedalo zkloubit... Ale u tv.hokej.cz jsem to prožíval jako malej Já jsem tak šíleně spokojenej fanoušek až se bojim, že se nám to zase po**re... Porazíme RI Okna a lidu povedem o 3 body s mačem k dobru A máme už skorem vyprodáno a to se hraje za tejden!!!The Thrasher píše:Když už o něm mluvíš, zajímalo by mě jestli bylSelly8 píše::wowo: :wowo: ...beztak to vymyslel androjThe Thrasher píše: Nejvíc mě dostal pokřik Neruda, Neruda, honí si ho do ruda
Mě na vás sere to hnusný logo, jinak nic proti, tým a fanoušci super.androj píše:Bohužel s tréninkem se to nedalo zkloubit... Ale u tv.hokej.cz jsem to prožíval jako malej Já jsem tak šíleně spokojenej fanoušek až se bojim, že se nám to zase po**re... Porazíme RI Okna a lidu povedem o 3 body s mačem k dobru A máme už skorem vyprodáno a to se hraje za tejden!!!
Hnusný logo je věcí vkusu no... ale nikomu nic vnucovat nebudu... To víš, už se tam těšim do kotle jako sardinka, ale fandící o sto šest... objektivně musim uznat, že i Liberec teďkond nehraje špatně....The Thrasher píše:Mě na vás sere to hnusný logo, jinak nic proti, tým a fanoušci super.androj píše:Bohužel s tréninkem se to nedalo zkloubit... Ale u tv.hokej.cz jsem to prožíval jako malej Já jsem tak šíleně spokojenej fanoušek až se bojim, že se nám to zase po**re... Porazíme RI Okna a lidu povedem o 3 body s mačem k dobru A máme už skorem vyprodáno a to se hraje za tejden!!!
Brno toho dokázalo mnohem víc než nějaký Kladno. :frajer2:Martin #27 píše:co je na Kladně ostuda? z Kladna se vylíhlo tolik talentů co z Plzně ani náhodou.... ostuda pro mě Kladno není to že tam nechodí lidí je škoda no ...nemají to lehké tedka kvůli jejich problémům ve vedení ...to raději at Kometa jde do **** Kladno sizaslouží být v extralize
Pro udržení Komety bych obětoval kohokoli :frajer2:
Jédém, jédém, jédem KOMETA! :wawe:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé