Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Oznamy
Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.
ved nevravim mne sa nepacilo preto vkladanie velkych obrazkov ale to zase kazdy chcel lebo kazdy ma vysoku rychlost netu. takze asi tak a po dalsie doma mam dost slaby net ale nieje to nic take strasne a nevravim ze netreba to niektorym naozaj okresat ale zase ta klasika ako je bezne si myslim ze by mohla zostat. ale eman je big boss takze to respektujem aj ked ma to prekvapilo ked to tak necakane ustanovil
hm chapem mata, a aby pochopili vsetci bude s matom aj rozhovor exkluzivne pre stranku FireBirds, myslim ze arek je dobra volba z historickeho hladiska no musi si dat dokopy pc lebo ak to pojde ako vcera ... arek vie. inak by to bolo dost biedne kedze jediny arek je ako tak zbehly v tychto veciach.
ako mod musim vyzadovat posilu do nasho timu kedze arek je admin, navrhujem cepiho tak ako som to navrhol emanovi uz skor a boil by som rad keby admini skusili vyriesit problem s vyhodnocovanim lebo ja to nemozem robit vacsne a Joe je k dispozicii len na vikendy a aj to nie vsetky... takze toto vsetko treba vyriesit.
ako mod musim vyzadovat posilu do nasho timu kedze arek je admin, navrhujem cepiho tak ako som to navrhol emanovi uz skor a boil by som rad keby admini skusili vyriesit problem s vyhodnocovanim lebo ja to nemozem robit vacsne a Joe je k dispozicii len na vikendy a aj to nie vsetky... takze toto vsetko treba vyriesit.
no takze opat admin, opat oranzovy, opat ako za starych cias. S radostou som prijal ponuku na post admina . Ale budem si asi pomalsie zvykat, predsalen som uz vysiel z cviku asi. Dufam ze nikoho nesklamem a zarucujem, ze neurobim uz ziadnu hlupost ako som uz spravil .
Janik, co sa tyka vyhodnocovania, tak to som oslovil brata. Teraz to uz robit nebude, ale do novej sezony by to mohlo byt OK.
A co sa tyka noveho moda, tak mne je to v podstate jedno, hlavne by to mal byt clovek ktory je tu casto, je zodpovedny a nerobi ziadne problemy. Mna momentalne napada canesman a cepi.
Matejko: nechapem tvoj krok, ale je to tvoje rozhodnutie. Pre forum si odviedol skvelu pracu, posunul si ho dalej, cize niet sa na co stazovat. Dufam ze forum neopustis a budes sem chodit stale
Janik, co sa tyka vyhodnocovania, tak to som oslovil brata. Teraz to uz robit nebude, ale do novej sezony by to mohlo byt OK.
A co sa tyka noveho moda, tak mne je to v podstate jedno, hlavne by to mal byt clovek ktory je tu casto, je zodpovedny a nerobi ziadne problemy. Mna momentalne napada canesman a cepi.
Matejko: nechapem tvoj krok, ale je to tvoje rozhodnutie. Pre forum si odviedol skvelu pracu, posunul si ho dalej, cize niet sa na co stazovat. Dufam ze forum neopustis a budes sem chodit stale
bolo by doplnit toho noveho partnera aby sme ho nestratiliarek píše:uz je to vyriesene, vsetko je uz opravenejanik píše:no musi si dat dokopy pc lebo ak to pojde ako vcera ... arek vie.
a sorry ze som needitoval ten stary prispevok, ale chcel som, aby si aj tento janik precital
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé