PoÄŤky on bude hrát v 1. lajnÄ›? - Na pravĂ˝m kĹ™Ădle je pĹ™ece v COL HejdukEry91 píše:bere teda dost malo na to ze to je hrac 1 lajny
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Marek Svatos
Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.
NádejnĂ˝ slovenskĂ˝ hokejovĂ˝ krĂdelnĂk Marek SvatoÄ… sa po takmer siedmich mesiacoch vracia na µad, keÄŹ podµa slov trĂ©nera Colorado Avalanche Joela Quennevilla by mal nastĂşpi» v stredajÄ…om prĂpravnom stretnutĂ na µade Dallas Stars. Odchovanec koÄ…ickĂ©ho hokeja je spä» po operácii pravĂ©ho ramena.
"UÄľ sa veµmi teÄ…Ăm," povedal pre Denver Post SvatoÄ… a pokraÄŤoval: "Som si istĂ˝, Äľe nervozita sa po niekoµkĂ˝ch striedaniach vytratĂ." SvatoÄ…ove zranenie spĂ´sobil zaÄŤiatkom marca ĂştoÄŤnĂk Dallasu Jason Arnott a práve proti Stars sa koÄ…ickĂ˝ rodák a strelec 32 gĂłlov vo svojej nováčikovskej sezĂłne vracia na µad. "CĂtim sa skvele, veÄŹ uÄľ pä» týľdĹ
"UÄľ sa veµmi teÄ…Ăm," povedal pre Denver Post SvatoÄ… a pokraÄŤoval: "Som si istĂ˝, Äľe nervozita sa po niekoµkĂ˝ch striedaniach vytratĂ." SvatoÄ…ove zranenie spĂ´sobil zaÄŤiatkom marca ĂştoÄŤnĂk Dallasu Jason Arnott a práve proti Stars sa koÄ…ickĂ˝ rodák a strelec 32 gĂłlov vo svojej nováčikovskej sezĂłne vracia na µad. "CĂtim sa skvele, veÄŹ uÄľ pä» týľdĹ
Marek Svatos zaznamenal prvy bod Slovákov v NHL v tomto rocniku
Inac Svatos hral v utoku Svatos- Stastny- Wolski a ze tento utok patril jednoznacne za najlepsi na lade v prvej a druhej tretine... ked mate niekto blizsie info alebo ked niekto tento zapas videl tak napiste ako co kedy preco vsak Alex
Inac Svatos hral v utoku Svatos- Stastny- Wolski a ze tento utok patril jednoznacne za najlepsi na lade v prvej a druhej tretine... ked mate niekto blizsie info alebo ked niekto tento zapas videl tak napiste ako co kedy preco vsak Alex
Bol to dobry zapas.Na zaciatok sezony urcite!Videli sme drvivu prevahu COL v prvej tretine a naopak skvely finis DAL v 3.tretine....Rozhodujuce bolo nevyuzitie presilovky 4-3 v predlzeni,ktore malo COL a skvela rozohravka Turca na Sydora.Aj Turco,aj Theo(zial) chytali dobre,podaval sa mi aj uz spominany mladi utok Stastny,Svatos,Wolski.Nezaprel sa Barnaby,ktory sa pobil s Lapperierom.V Pepsi Center sedel aj Peter Stastny,s ktorym bol aj rohovor pocas zapasu.J.Sakic zas porovnaval otca a syna Stastnych,kedze s oboma hral(Quebec,COL)
Takze som spokojny,jedine ma mrzi,ze si nezachytal Peto....
Takze som spokojny,jedine ma mrzi,ze si nezachytal Peto....
Ja si myslim, ze Marek kedze je kusok po zraneni a nema este asi taku kondicku a formu aku by mal ( hral snad 1 zapas v priprave a teraz 2 na ostro) Ze ho este trosku setri. Oni tie icetimy pridu. Urcitekajo píše:ten Quenneville ma vyje.va Svatos mal treti najmensi ice-time z utocnikov Colorada aj Wolski s Stastnym mali vacsi.ak mu nebude davat viac prilezitosti,tak nedosiahne ani tolko golov co minulu sezonu
Ale nie,nemyslim si,ze niekedy bude z Mareka playmaker.Ked si zoberieme ,za akych okolnosti zbiera Marek body za asistencie zistime,ze vacsinou su to jeho strely a nasledne dorazky spoluhracov.Marek sa urcite rozbehne aj golovo....On je rodeny zakoncovatel,nie playmaker.Len si spomeniem,ked som pocuval zapas COL vs. LA,tak ak si dobre pamatam,tak v jednej z tretin malo COl 14 striel na branu a z toho Marek mal 8.To vravi za vsetko.
Marek by mal bezpodmienecne dalsiu sezonu odist z Colorada. uz ma to nebavi sledovat ako podcenuju v tom time najlepsieho strelcu Colorada v minulej sezone ( a to bol est 30 zapasov out). Fuuuj Hamba Quenneville ty Vahan jeden Prij***nyAlex píše:A potom sa Q cuduje,ze preco dali za posledne dva zapasy len jeden gol.....
:D:D:D.Ked to Q bude citat,tak zabudne aj rozpravat po americky :D..Bude kecat len francuzsky....A este potiahnem OT.Dufam,ze ti vahani nie su chalani zo SOADuMatejko píše:Nakolko to je bezne krstne meno ludi z okolia Armenska a podobne, si myslim, ze to slovo bude medzinarodne, cize sa nepreklada... A ak je to myslene ako nadavka tak na zaklade malej nadavacej slovnej zasoby anglicky hovoriacich statov sa to prelozi univerzalne ako asshole, motherfucker, chick, bullshit a podobne.eman22 píše:Len tak mimo temy ako sa povie Vahan po Anglicky?Alex píše:Uz len prelozit a poslat mu to :D:D. A pripomenut mu aj to,ze Peto Budaj by mal byt jednotka.Slovak rullezzzz v ofenzive aj v defenzive.....
Fuuuj Hamba Quenneville ty Vahan jeden Prij***ny == Holyshit, disgrace to the biggest fucked vahan Quenneville.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé