PoÄŤky on bude hrát v 1. lajnÄ›? - Na pravĂ˝m kĹ™Ădle je pĹ™ece v COL HejdukEry91 píše:bere teda dost malo na to ze to je hrac 1 lajny

Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.
Ja si myslim, ze Marek kedze je kusok po zraneni a nema este asi taku kondicku a formu aku by mal ( hral snad 1 zapas v priprave a teraz 2 na ostro) Ze ho este trosku setri. Oni tie icetimy pridu. Urcitekajo píše:ten Quenneville ma vyje.va![]()
![]()
Svatos mal treti najmensi ice-time z utocnikov Colorada
aj Wolski s Stastnym mali vacsi.ak mu nebude davat viac prilezitosti,tak nedosiahne ani tolko golov co minulu sezonu
Marek by mal bezpodmienecne dalsiu sezonu odist z Colorada. uz ma to nebavi sledovat ako podcenuju v tom time najlepsieho strelcu Colorada v minulej sezone ( a to bol est 30 zapasov out). Fuuuj Hamba Quenneville ty Vahan jeden Prij***nyAlex píše:A potom sa Q cuduje,ze preco dali za posledne dva zapasy len jeden gol.....
Matejko píše:Nakolko to je bezne krstne meno ludi z okolia Armenska a podobne, si myslim, ze to slovo bude medzinarodne, cize sa nepreklada... A ak je to myslene ako nadavka tak na zaklade malej nadavacej slovnej zasoby anglicky hovoriacich statov sa to prelozi univerzalne ako asshole, motherfucker, chick, bullshit a podobne.eman22 píše:Len tak mimo temy ako sa povie Vahan po Anglicky?Alex píše:Uz len prelozit a poslat mu to:D:D. A pripomenut mu aj to,ze Peto Budaj by mal byt jednotka.Slovak rullezzzz v ofenzive aj v defenzive.....
Fuuuj Hamba Quenneville ty Vahan jeden Prij***ny == Holyshit, disgrace to the biggest fucked vahan Quenneville.