Joe S. píše:keby len tá ďakovačka, ale aj po 4. góle tie mexické vlny a potom keď v poslednú minútu a pol celá hala standing ovation, to bolo waau, riadne zimomriavky z toho
Ale čo je super, tak proti takým hráčom, ako sú v Petrohrade sa dokázali prezentovať aj naše mladé nádeje Tomáš Mikuš a Štastný (akurát ten jeho faul v tretej tretine

). A okrem Janusa by som vyzdvihol Štajnocha, ten nespravil v defenzíve snáď žiadnu chybu a dokázal ustrážiť hviezdy ako Afinogenov, Thoresen, Prucha, budúci rok bude určite na MS

Ja samozrejme som na každom zápase Slovanu,je to niečo parádne,tu atmosféru zaživať,až na 1 zápas má zatial Slovan vždy vypredané a pred plným štadionom chalani bojujú ako draci,mexické vlny,dakovačka,no proste

a čo ma najviac teší,že káder Slovana tvoria prevažne mladý hráči SR a nepozliepali to legionármi z CR,Ruska ....čo je velmi dobrá správa aj pre trénera Vújtka,lebo chalani sa zohrávajú a získavajú kopec skúseností v KHL.
k tým mladým nádejám ,čo si tu Joe menoval,by som ešte pripomenul,že momentálne je zranený veľmi šikovný hráčik Marko Dano,trojka,Sťastný,Daňo,Ölvecký,lietali celú prípravu po lade ako diabli a videli sa aj naslepo,patrili k najlepším v príprave a už sa velmi teším,až to znovu roztočia.

No škoda Joe,že si nedal vedieť,že tam budeš,vybavil by som ti lepšie miesto na A a po 1 tretine sa mohol každý kto chcel osobne vyfotiť s Markom Danom a trochu s nim pokecať,čím by si mal aj takú malú spomienku na ten parádny zápas.

Je to pohodový chalan ktorý má velkú budúcnosť pred sebou.
Ja som si pre istotu obnovil pernamentku, urobil som dobre,lebo nemusím zhánat horko ťažko lístok a tie zápasy sú parádne a teším sa dopredu na každý 1 zápas,čo oproti Extralige je

nič proti nej,ale to sa nedá porovnávať,ako nebe a dudy.
V sobotu Slovan čaká zápas proti tímu Avangard Omsk kde hrá šikovný náš hráčik Záborský a ako inak už teraz sa nedajú zohnať lístky cez ticketportal,lebo už je drvivá väčšina vypredaných.
http://www.dailymotion.com/video/xto885 ... mbediframe" onclick="window.open(this.href);return false;