Ano boli najlepsi,porazili sme ich len my
A ako prvy v historii maju zlato aj z ZOH aj z MS.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Svedsko
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
Matejko, já je ĂşpĹ™Ămo nenávidĂm a věřĂm kdyby ty hnusnĂ© svinÄ› ÄľlutĂ© neexistovali, tak z olympiády i z MS máme zlato, hlavnÄ› kdyby nebyl ten jejich hnusne trenĂ©r, ale co nadÄ›lámeMatejko píše:Ja Svedom nedokazem odpustit hnusne taktizovanie na ZOH, proste to sa nerobi a tu olympijsku medajlu si nezasluzia. Niekedy to bol moj oblubeny tim, ale teraz im nedokazem dopriat ani len B kategoriu, rovno by som ich vylucil z IIHF
Co k tomuto povedat?
SenzacĂ skonÄŤilo pĹ™ĂpravnĂ© utkánĂ maÄŹarskĂ˝ch a švĂ©dskĂ˝ch hokejistĹŻ v Budapešti. DomácĂ vĂ˝bÄ›r dnes zvĂtÄ›zil nad tĂ˝mem úřadujĂcĂch mistrĹŻ svÄ›ta a olympijskĂ˝ch vĂtÄ›zĹŻ 2:1 v prodlouĹľenĂ.:o
Maďarsko - Švédsko 2:1 v prodl. (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
Branky: 25. Majoross, 64. Palkovics - 15. Strälman.
Domaci brankar Krisztián Budai kryl 42 zo 43 striel Svedov
a to pred par rokmi bola hnaba storocia prehra nasich na Zepter Cupe v Pesti s domacimi
SenzacĂ skonÄŤilo pĹ™ĂpravnĂ© utkánĂ maÄŹarskĂ˝ch a švĂ©dskĂ˝ch hokejistĹŻ v Budapešti. DomácĂ vĂ˝bÄ›r dnes zvĂtÄ›zil nad tĂ˝mem úřadujĂcĂch mistrĹŻ svÄ›ta a olympijskĂ˝ch vĂtÄ›zĹŻ 2:1 v prodlouĹľenĂ.:o
Maďarsko - Švédsko 2:1 v prodl. (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
Branky: 25. Majoross, 64. Palkovics - 15. Strälman.
Domaci brankar Krisztián Budai kryl 42 zo 43 striel Svedov
a to pred par rokmi bola hnaba storocia prehra nasich na Zepter Cupe v Pesti s domacimi
úte 12. čer 2007 09:38
Ano Baffy, Ĺ vĂ©di jsou OK, ale na mezinárodnĂ scĂ©nÄ› budu vĹľdy fandit na 1. mĂstÄ› našim a potĂ© KanadÄ›.......... !!!!Baffy píše: PĹ™esnÄ› tak,Ĺ vĂ©di jsou fantastiÄŤtĂ hráči!GO SWEDEN GO
sob 16. čer 2007 13:42
Samo Baffy, já takĂ© nejvĂc na mezinárodnĂm poli našim a aĹľ potĂ© KanadÄ› a jinĂ˝m............ !!!!Baffy píše:Tak já pĹ™ece jen o chlup vĂce fandĂm na mezinárodnĂch turnajĂch ÄŚechĹŻm,ale Ĺ vĂ©di jsou ve velmi tÄ›snĂ©m závÄ›suPHILLY FOREVER píše:A sakra, to jsi docela hustĂ˝ vlastenec............ ????
Hrával jsem floorbal s kámošem,kterĂ˝ taky fandil jedinÄ› Ĺ vĂ©dĹŻm a naši ho vĹŻbec nebrali,to celkem nechápu.PHILLY FOREVER píše:Samo Baffy, já takĂ© nejvĂc na mezinárodnĂm poli našim a aĹľ potĂ© KanadÄ› a jinĂ˝m............ !!!!Baffy píše:Tak já pĹ™ece jen o chlup vĂce fandĂm na mezinárodnĂch turnajĂch ÄŚechĹŻm,ale Ĺ vĂ©di jsou ve velmi tÄ›snĂ©m závÄ›suPHILLY FOREVER píše:A sakra, to jsi docela hustĂ˝ vlastenec............ ????
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé