1.tř NYR 1:2 NJD
-> teda to byla zase třetina, opět dostali gól v přesilovce

, k tomu dali gól, který se spíš hodí na fotbalu (a mám dojem, že to od Naslunda není poprvé).
Nevím, jestli je v pravidlech vyloženě jenom nutnost zřetelně kopnout do puku, aby to bylo proti pravidlům, každopádně zdravý rozum radí, že tohle neměl být gól. Každý, kdo někdy kopal do balónu, ví, že stačí nohu nastavit na to, abych míč v pohybu nasměroval kam chci do prázdné brány.
Naslund tam vypadal, jakoby si to chtěl zkrotit a předkopnout na hokejku, ale jaksi ten puk byl pořád rychlejší.
2.tř NYR 3:5 NJD
(1:3) -> Zajac si v klídku před bránou zastřílí na Lundqvista za němého úžasu náhodně kolem bruslících obránců Rangers.

(1:4) -> Další SH gól - už nevím, jak bych to komentoval, ale tak nějak jsem to očekával. (trochu mi to připomíná minulou, nebo předminulou sezónu, kdy měli období na SH góly, které tam padaly skoro ob zápas, hlavně Pittsburghu)
(1:5) ->

(2:5) -> paráda Zherdeva

Trochu zaskočil všechny na ledě rychlostí, jakou se obtočil kolem brány a zavěsil (po opakovačce trochu šťastný odraz od hokejky soupeře)
(3:5) -> Že by byl další malý zázrak na světě?
3.tř NYR 5:8 NJD
(4:5) ->

(5:5) -> haluzoidní gól a stejně tak návrat do hry
(5:6) -> okamžitá odpověď Eliáše.
(5:7) ->

(5:8) -> Lundqvist může napsat knížku, jak se taky dají zlikvidovat statistiky za 1 zápas
FT
-> debakl
-> v tento moment mají Rangers negativní skóre