PS: Je mi jasný, že jsou to přáteláky, ale sehrát se a zachytat ... už aby se začalo na ostro ... pěkné kurzy jsou na zápasy, vždy skoro přes 2

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ono ani tak nejde o to volno Miloši.milos76 píše:Lundqvistovi nič není ,nechytal preto, že mu dali voľno a chytať budú daľší gólmani.
Sundin s Rangers nepodepíše.milos76 píše:No Freddie : čaká sa ako sa rozhodne Sundin ,či prestúpi do Rangers či nie.Ak áno, zrejme ním bude on, ak nie, tak s najväčšou pravdepodobnosťou kapitánom bude Chris Drury.Freddie92 píše:Kto bude teraz u jazdcov kapitán?
Baranka - ano odešel do evropy, konkrétně podepsal smlouvu se Spartakem Moskva. Důvody byly jasné: Baranka měl v hlavním týmu obrovskou konkurenci a v Rusku si navíc vydělá více.Lukas33 píše:Nevedel som, že Rangers patria až 4 Slováci. O Barankovi som vedel ale keď som dnes pozeral hockeysfuture tak som našiel Skokana a Záborského o kt. som nevedel. Účastnia sa aj kempu.
Našiel som ešte aj nejakého Lukáša Zelisku (neviem ako sa presne píše). Majú nejakú šancu objaviť sa v NHL? Záborského hodnotenie na HF je 7C to nie je zlé, Skokan 6C a Zeliska má 5,5D.
Baranku som medzi hráčmi v kempe nenašiel, odišiel do Európy?
Baranka riesi KHL, Spartak Moskva; c.
neda mi, aby som sa nevratil ku golom Rangers, toto co robili s Bernommilos76 píše:Hej v pohodovom tempe ,si hokejisti Rangers pripísali výhru nad Bernom 8:1.
Tiež si myslím, že je to dobrá správa.Petr bude pred domácim publikom riadne vyhecovaný a verím tomu, že bude mať veľkú chuť dokázať Reenymu, že do základu patrí.leci píše:Český útočník Petr Průcha z New York Rangers si nakonec přece jen zahraje dnešní zahajovací zápas nové sezony NHL s hokejisty Tampy Bay v pražské O2 Areně.
(nova-sport)
Je to dobře. Kdyby se nakonec nezúčastnil, bylo by mi ho celkem líto
Aj podľa mňa, Fritsche do základu patrí.Podľa mňa, ak aj nebude hrať teraz, tak v priebehu sezóny šancu určite dostane a verím, že ju nepustí z rúk.Štart je hodne dúležitý a tak verím ,že jazdci do toho od začiatku ligy šliapnu a pripíšu si dôležitú výhru.Come on ENGLAND píše:Dan Fritsche je pro mne osobně jednoznačně hráč min. 3. lajny, snad ho tam Renney dá. Co se týče Druryho a jeho kapitánství, tak je to jednoznačně správná volba. lepšího hráče pro tuto fci u Rangers v současnosti nevidím. Obrana vypadá skvěle, to bude spolu s Králem Henrikem ozdoba ligy![]()
!!!!
Dnes nám to Rangers začíná, takže to chce hned od začátku do toho šlápnout, start je vždy důležitý.
A proto - Let´s go RANGERS..........![]()
!!!!