od
Chris » sob 28. čer 2008 12:25
cepi píše:
no ty vogo, ta vidi z toho
no Milosi, treba si pockat tak, ako ja cakam na Majove rozhodnutie
inak bol by si za to, aby obliekal dres Rangers aj nadalej..?..
(taku 1,2 sezony)
Vieš cepi mne z toho článku vyšlo asi to, že jeho eventuálne predlženie zmluvy, není moc reálne.On tam píše, že najlepší hokej hrá keď je hlavným lídrom týmu a je na neho preto, vyvíjaný veľký tlak.A tým už v minulej sezóne, v Rangers nebol.Hlavnými lídrami týmu ,sa stali aj Drury a Gomez a v nich, je budúcnosť Rangers.Podľa mňa, ak ostane v NHL, tak skôr v nejakom inom týme.Podľa mňa ,je Jágr ešte stále veľmi kvalitný hokejista, ale plakať nebudem ,keď odíde.Podľa mňa, by kvôli tomu zrejme musel ostať v týme aj Straka a to nechcem.Straka je kvalitný hráč ,veľký bojovník,ale už je za zenitom a je čas mu poďakovať za služby a poslať ho domov.A bez neho sa bojím ,že by sa Jágr v týme veľmi trápil a mal by problém zvyknúť si na iných spoluhráčov v útoku, čo by sa odzrkadlilo na jeho výkonoch-bodoch.Minulú sezónu si nevedel zvyknúť, ani na 1 centra Gomez,Drury,Dubinski( aj keď s ním, to ako tak šlo) a za takú cenu ,by to bolo len trápenie, pre neho i klub.Podľa mňa, by skôr sa Sather mal pokúsiť ,za peniaze ušetrené na jeho a Strakovom plate, získať nejakých kvalitných strelcov, k Gomezovi a Drurymu do útoku. Jágr,Gomez,či Drury, takého pri sebe v minulej sezóne nemali a tam nás tlačila bota podľa mňa ,v minulej sezóne najviac.´