milos76 píše:
Philly tak sme ten zápas vyhráli.Nebol to ľahký zápas, ale nakoniec jazdci dokázali získať 2 body, pre seba.

Jo když jsem koukal na vývoj skóre tak to bylo docela drama.Zaujali mě naše bleskurychlé odpovědi na góly Sabers

Docela mě ale zarazilo, že naše první lajna byla u všech inkasovaných gólů.Taky by ěm zajímalo jak to vypadá se zraněním Mary
milos76 píše:Toto napísal jeden týpek(Collin), z fora Rangers:Ještě se mi nechce spát, tak jsem se rozhodl sepsat produktivitu našich útoků v novém složení (4 zápasy)
Avery (4+1) - Dubinsky (3+4) - Jágr (1+6)
8 gólů
Dawes (1+1) - Gomez (0+3) - Shanahan (3+2)
4 góly
Straka (0+4) - Drury (2+3) - Callahan (3+0)
5 gólů
Jj taky už sem koukal, že to Collin pěkně shrnul.Sice to trochu zkreslují góly z přesilovek, ale u naší tragické přesilovky to není až tak velký rozdíl.
milos76 píše: Myslím, že to hovorí, za všetky komentáre.Naozaj to vyzerá, že si v novozložených útokoch naši hokejisti sadli a spolupráca, im začína fungovať.Najmä Jágr konečne zrejme našiel k sebe centra, s ktorým si rozumie a s ktorým mu to na ľade ide, tak ako svôjho času s Nylanderom. :good:A Drury sa tiež zobudil a začína viac bodovať, po príchode skvelého nahrávača Straku. Akurát nevidím miesto v zostave, pre Prúchu a Marcela Hossu.Zrejme sa ich čas v Rangers naplnil a sú žhavý kandidáti, spolu s obrancami Malíkom a Marom, na výmenu.
Přesně tak.Lajna Dawes-Gomy-Shany se mi líbila už v přípravných zápasech.U Dubinskyho je vidět velký pokrok za celou sezonu.Když to zkoušel s Jágrem poprvé, tak byl dost zbrklý a kazil to.Teď hraje s dobrým přehledem a vpohodě

A produktivita třetí lajny mě velice mile překvapila

Čekal jsem že tam to bude skřípat.Ale Callahna se po zranění vrátil ve skvělé formě a Straka se taky zvedl
A s tím Průchou a Hossou máš taky pravdu.Průcha už druhou sezonu nehraje tak jak se od něj čeká.V psoledním období už mi přišlo, že se zvedá, ale pak se zas zranil.A teď když tým šlape, nevidím důvod ho do sestavy cpát.Takže bychom opravdu mohli uvažovat o nějaké výměně Petra v balíkus Marcelem, který se nám taky jen těžko vejde do sestavy a jednoho z dvojce Mara/Malík.Spolu s draftem nebo Montoyou už by to mohla být pro jiný klub zajímavá nabídka[/quote]