od
Chris » sob 07. říj 2006 19:28
Tak prvĂ˝ zápas ,vyÄ…iel Rangers super.Shanahan si lepÄ…Ă Ăşvod, ani nemohol pria».Strelil 2 gĂłly, nechĂ˝balo veµa a dosiahol by, hattrick.S PrĂşchom, im to ide na µade supr.Z tejto spolupráce vy»aÄľia veµa, ako obidvaja hráči, tak aj Rangers, ktorĂ˝ sa uÄľ nebudĂş musie» spolieha», iba na produktivitu, Jágrovho Ăştoku. OfenzĂvna sila, bude rozloÄľená ,do viacerĂ˝ch Ăştokov.Aj 3 formácia, vÄŹaka zaradeniu talentovanĂ©ho Dawesa do nej, bude nebezpeÄŤná.Obrana hrala tieÄľ supr, majĂş vĂ˝bornĂ˝ch 6 obrancov a hráčov, ako sĂş Staal a Baranka v zálohe.No a Lundqvist je spoµahlivá opora, vÄŹaka ktorĂ©mu, majĂş Rangers na dlhĂ© roky, kvalitu na tomto poste zaistenĂş.Dnes sa vyrojili Ä…pekulácie, o vĂ˝mene Weekesa.Bol by som rád, keby ho vymenili.Na druhĂ©ho gĂłlmana, poberá veµkĂ˝ plat a vĂ˝kony, tomu nezodpovedajĂş.Na tento post, sa tlaÄŤia inĂ˝ kvalitnĂ˝ gĂłlmani, ako Holt,Valiquette a predovÄ…etkĂ˝m Montoya.Je to skvelĂ˝ mladĂ˝ gĂłlman, ktorĂ˝ by vytvoril Ä…piÄŤkovĂş dvojicu, s Lundqvistom.Ja by som najradÄ…ej, videl ako 2 gĂłlmana jeho.DĂşfam, Äľe to nebude dlho trva» a stane sa to.