Nie Pruchu by som poslal do Hradca kralove S Marcelom sa budes mylit, ja mu tento rok verim ze makal a ze vie ze je to jeho sanca ukazat svoj talent, viem ze z neho nikdy nebude Marian ale nechajme sa prekvapitmilos76 píše:Open Open.StavĂm sa, Äľe uhádnem, miesto koho, by Marcel mal hra» v 2 Ăştoku.Miesto PrĂşchu Äľe?Pochop, Äľe Marcela v kádri udrÄľala, iba choroba Ortmayera.Ináč by s nĂm, vĂ´bec novĂş zmluvu nepodpĂsaly.Marcel nenĂ moc produktĂvny hráč a iba to, Äľe mu chcĂş da» Ä…ancu hráva» oslabenia neznamená, Äľe má na to, aby hrával v 2 Ăştoku.Tam musia by» hráči, schopnĂ˝ strieµa» gĂłly a takĂ˝m hráčom, Marcel nenĂ.Jeho silná stránka je, Äľe je dobrĂ˝ na oslabeniach,dokáľe hra» do tela a bráni».Je to práve hráč ,pre 3 alebo 4 formáciu ,ale nie do 2. PoÄŤĂtam ,Äľe aÄľ sa Ortmayer v januári vráti, tak Marcela vymenia.Toto je jeho posledná Ä…anca dokáza» ,Äľe má na to, aby v kádri Rangers, mal pevnĂ© miesto.UvidĂme, ako sa mu bude v novej sezĂłne dari».OpenFire píše:
btw. Ked tak pozeram na kader NYR tak mi neda pripomenut ze preco Marcel nehra v druhom utoku... skoda
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW YORK RANGERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
nie Derryl radsej budem drzat palce PruchoviDerryl píše:Marcel na to nemá aby sa presadil v NHL nejako vĂ˝razne! Samozrejme, Äľe nikto neÄŤaká ani tĂ najvaÄŤÄ…Ă optimisti, Äľe by sa presadil, iba jedina osoba Open
Ked bude hrava» v 4 lajne tak maximalne 4 aľ 5 minut budeme vąetci spokojnà a aj Marcel!
btw. Zda sa ze Baranka to miesto v prvom tĂme vyhral
Predpokladana zostava na dnesny zapas:
Straka-Nylander-Jágr
PrĹŻcha-Cullen-Shanahan
Hossa (Dawes)-Betts-Hall
Ward-Hollweg-Orr
Ward-Tjutin
MalĂk-RozsĂval
Kasparaitis-RachĹŻnek
Orr si zahra pravdepodobne preto, lebo WSH disponuje Brasherom. Takze je nutne aby aj Rangers mali v zostave jedneho bijca.
Baranka spolu s Immonenom boli poslani na farmu, Pock je siedmi bek.
K Marcelovi Hossovi: Radsej by som ho videl v inom time a je len otazkou casu, ked sa Dawes presadi a vytlaci Hossu zo zostavy.
Straka-Nylander-Jágr
PrĹŻcha-Cullen-Shanahan
Hossa (Dawes)-Betts-Hall
Ward-Hollweg-Orr
Ward-Tjutin
MalĂk-RozsĂval
Kasparaitis-RachĹŻnek
Orr si zahra pravdepodobne preto, lebo WSH disponuje Brasherom. Takze je nutne aby aj Rangers mali v zostave jedneho bijca.
Baranka spolu s Immonenom boli poslani na farmu, Pock je siedmi bek.
K Marcelovi Hossovi: Radsej by som ho videl v inom time a je len otazkou casu, ked sa Dawes presadi a vytlaci Hossu zo zostavy.
Vsetko je mozne, ale v 4. formacii sa moze tazko predviest. Preto to realnejsie vidim na odchod z timu v priebehu tejto sezony. No uvidime, ako si uz napisal: nechajme sa prekvapitOpenFire píše:nechajme sa prekvapit, nikto este nevie v akej forme je Marcel a co ked zacne NYR vyhravat zapasy?Koro píše:
KORO vitaj spat na fore
Diky za privitanie
Tak prvĂ˝ zápas ,vyÄ…iel Rangers super.Shanahan si lepÄ…Ă Ăşvod, ani nemohol pria».Strelil 2 gĂłly, nechĂ˝balo veµa a dosiahol by, hattrick.S PrĂşchom, im to ide na µade supr.Z tejto spolupráce vy»aÄľia veµa, ako obidvaja hráči, tak aj Rangers, ktorĂ˝ sa uÄľ nebudĂş musie» spolieha», iba na produktivitu, Jágrovho Ăştoku. OfenzĂvna sila, bude rozloÄľená ,do viacerĂ˝ch Ăştokov.Aj 3 formácia, vÄŹaka zaradeniu talentovanĂ©ho Dawesa do nej, bude nebezpeÄŤná.Obrana hrala tieÄľ supr, majĂş vĂ˝bornĂ˝ch 6 obrancov a hráčov, ako sĂş Staal a Baranka v zálohe.No a Lundqvist je spoµahlivá opora, vÄŹaka ktorĂ©mu, majĂş Rangers na dlhĂ© roky, kvalitu na tomto poste zaistenĂş.Dnes sa vyrojili Ä…pekulácie, o vĂ˝mene Weekesa.Bol by som rád, keby ho vymenili.Na druhĂ©ho gĂłlmana, poberá veµkĂ˝ plat a vĂ˝kony, tomu nezodpovedajĂş.Na tento post, sa tlaÄŤia inĂ˝ kvalitnĂ˝ gĂłlmani, ako Holt,Valiquette a predovÄ…etkĂ˝m Montoya.Je to skvelĂ˝ mladĂ˝ gĂłlman, ktorĂ˝ by vytvoril Ä…piÄŤkovĂş dvojicu, s Lundqvistom.Ja by som najradÄ…ej, videl ako 2 gĂłlmana jeho.DĂşfam, Äľe to nebude dlho trva» a stane sa to.
Ja som tiez chcel pozerat ten zapas, ale o pol jednej som zaspal, takze nic z toho nebolo. Takze na prvy priamy prenos si este musim trosku pockat.excelent píše:Tak Rangers dneska v noci na galaxii a prohráli.Zápas to byl celkem pÄ›knĂ˝,ale jako fanouÄ…ka jezdcĹŻ byl pro mne zklamánĂm.
SĂşhlasĂm.Osobne sa mi viac µúbi, Crosby ako OveÄŤkin.DĂşfam, Äľe sa raz stane hráčom Rangers, ako teraz Jágr a predtĂ˝m Gretzky.To je ten pravĂ˝ klub pre hviezdy, ako sĂş oni.BigPete píše:Ale musĂme uznat, Äľe Crosby je fakt dobrej a jednou pĹ™ekoná samotnĂ©ho Jáfra a moÄľná i SuperMaria
Len som zvedavĂ˝, ÄŤi sa niekedy nájde hráč, ÄŤo prekoná Gretzkyho rekordy.MyslĂm, Äľe ak áno, tak ten hráč, sa eÄ…te len narodĂ.MyslĂm, Äľe z tejto generácie hráčov, to nebude nikto.A ktovie, ÄŤi sa niekedy vĂ´bec nájde niekto, kto ho prekoná.UvidĂme.
Oveckin ma to co Crosby nikdy nebude mat a to je dynamika a raketove zrychlenie, moze byt akokolvek technicky zdatny ale stale Oveckin bude viac opticky putat ako Crosby. Ja si myslim ze su na rovnakej urovni.milos76 píše:SĂşhlasĂm.Osobne sa mi viac µúbi, Crosby ako OveÄŤkin.DĂşfam, Äľe sa raz stane hráčom Rangers, ako teraz Jágr a predtĂ˝m Gretzky.To je ten pravĂ˝ klub pre hviezdy, ako sĂş oni.BigPete píše:Ale musĂme uznat, Äľe Crosby je fakt dobrej a jednou pĹ™ekoná samotnĂ©ho Jáfra a moÄľná i SuperMaria
Len som zvedavĂ˝, ÄŤi sa niekedy nájde hráč, ÄŤo prekoná Gretzkyho rekordy.MyslĂm, Äľe ak áno, tak ten hráč, sa eÄ…te len narodĂ.MyslĂm, Äľe z tejto generácie hráčov, to nebude nikto.A ktovie, ÄŤi sa niekedy vĂ´bec nájde niekto, kto ho prekoná.UvidĂme.
Milos: Myslis si ze Gretzky bol az taky dobry ako za neho hovoria statistiky? Ja osobne som ho v jeho najvacsej slave nevidel hrat ale ked som sa pytal aj starsich ludi tak mi kazdy povedal ze Gretzky bol uplne nevyrazna hviezda a zbieral body este vtedy ked to bolo velmi jednoduche a ked prisla skutocna hviezda Mario Lemieux, alebo hviezdy ako Makarov a Fetisov to boli skutocny hraci ja Gretzkeho najvacsiu hviezdu nepokladam pretoze v dnesnej dobe by to urcite nedokazal. Vraj aj Messier bol lepsi ako Gretzky. A to ze si myslis ze Crosby bude raz hrat za NYR... prosim ta nebud naivny
tak open,moc nesuhlasim.Crosby sa mi zda (aspon z mojho pohladu) lepsi hrac,urcite je timovejsi hrac ako Ovca.tu rychlost a dynamiku mu neberiem,ale zas Crosby ma podla mna lepsi prehlad v hre a je to aj playmaker.a navyse,je o 2roky mladsi.
a do Rangers by mohol kludne prestupit,len by potom velmi klesol v mojich ociach
a do Rangers by mohol kludne prestupit,len by potom velmi klesol v mojich ociach
Opene, i kdyĹľ se moc rádi nemáme, tak mi tentokrát mluvĂš ĂşplnÄ› z duše . Jen snad k tomu Crosbymu - za pár let bude rozhodnÄ› i koukatelnÄ›jšà neĹľ Ovechkin - zatĂm je extrĂ©mnÄ› mladejOpenFire píše:Oveckin ma to co Crosby nikdy nebude mat a to je dynamika a raketove zrychlenie, moze byt akokolvek technicky zdatny ale stale Oveckin bude viac opticky putat ako Crosby. Ja si myslim ze su na rovnakej urovni.milos76 píše:SĂşhlasĂm.Osobne sa mi viac µúbi, Crosby ako OveÄŤkin.DĂşfam, Äľe sa raz stane hráčom Rangers, ako teraz Jágr a predtĂ˝m Gretzky.To je ten pravĂ˝ klub pre hviezdy, ako sĂş oni.BigPete píše:Ale musĂme uznat, Äľe Crosby je fakt dobrej a jednou pĹ™ekoná samotnĂ©ho Jáfra a moÄľná i SuperMaria
Milos: Myslis si ze Gretzky bol az taky dobry ako za neho hovoria statistiky? Ja osobne som ho v jeho najvacsej slave nevidel hrat ale ked som sa pytal aj starsich ludi tak mi kazdy povedal ze Gretzky bol uplne nevyrazna hviezda a zbieral body este vtedy ked to bolo velmi jednoduche a ked prisla skutocna hviezda Mario Lemieux, alebo hviezdy ako Makarov a Fetisov to boli skutocny hraci ja Gretzkeho najvacsiu hviezdu nepokladam pretoze v dnesnej dobe by to urcite nedokazal. Vraj aj Messier bol lepsi ako Gretzky. A to ze si myslis ze Crosby bude raz hrat za NYR... prosim ta nebud naivny
Open:Ja som ho videl hraĹĄ a bol,super hokejista.To, Ĺľe zbieral body v dobe, keÄŹ to bolo jednoduchĂ© sĂş rozprávky´, na dobrĂş noc..A Ĺľe ich nenazbierali toÄľko inĂ˝ hráči, jeho rovesnĂci?Vieš ono v štatistikách je na ÄŤele Gretzky a to sa poÄŤĂta.A nie to ÄŤi Lemieux bol zranenĂ˝, alebo nebol.Wayne má o 1 100 bodov viac, ako Mário.A toto ÄŤĂslo, nemĂ´Ĺľeš len tak ignorovaĹĄ.A toto je dĂ´leĹľitĂ©, nie to ,ÄŤi bol ten alebo onen hráč ,talentovanejšà ako Wayne.
A ÄŤi som naivnĂ˝, keÄŹ by som chcel, aby Crosby hral Za Rangers?Nie som.Bolo to iba moje prianie.A keÄŹ si pozrieš akĂ hráči uĹľ v Rangers hrali(Bure,Fleury,Jágr,Messier,Gretzky ...) tak si uvedomĂš, Ĺľe aĹľ takĂ© nereálne to nenĂ.Ale aj keby nehral, tak sa niÄŤ nestane.Sather priviedie na Jágrovo miesto ( aĹľ raz skonÄŤĂ s hokejom), inĂ©ho supr hráča.
A ÄŤi som naivnĂ˝, keÄŹ by som chcel, aby Crosby hral Za Rangers?Nie som.Bolo to iba moje prianie.A keÄŹ si pozrieš akĂ hráči uĹľ v Rangers hrali(Bure,Fleury,Jágr,Messier,Gretzky ...) tak si uvedomĂš, Ĺľe aĹľ takĂ© nereálne to nenĂ.Ale aj keby nehral, tak sa niÄŤ nestane.Sather priviedie na Jágrovo miesto ( aĹľ raz skonÄŤĂ s hokejom), inĂ©ho supr hráča.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé