Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW YORK RANGERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ja som to pĂsal,stále je v Rangers, 7 ÄŤeskĂ˝ch hokejistov.BigPete píše:PoÄŤky ÄŚechĹŻ je tam pořád stejnÄ›, moÄľná to tady dokonce nÄ›kdo psal - odeÄ…li RuÄŤinskĂ˝ a SĂ˝kora, pĹ™iÄ…el RachĹŻnek a RichtercheataĹ™ píše:No jo no Ňů jork ÄŤek rendÄľrs se nám pomalu rozpadá, Ä…koda
To ÄŤo sa stalo Ortymu, je smutnĂ©.Ale zasa, Äľe by sa Rangers kvĂ´li tomu rozpadali, je prehnanĂ© tvrdenie.Keby sa to tĂ˝kalo PrĂşchu,Jágra,Straku,Shanahana,RachĂşnka,Kasparaitisa,Lundqvista, tak by sa o tom tak, ako to cheataĹ™ napĂsal, mohlo hovori».Toto sĂş kµúčovĂ˝ hráči, ktorĂ˝m keby sa stalo nieÄŤo podobnĂ© ako Ortymu, tak by bolo »aÄľkĂ©, vykompenzova» ich stratu.Ale stratu Ortyho, budĂş Rangers vedie» vykompenzova».
Ortmayerovi prajem, skoré uzdravenie.
CheataĹ™ ako mĂ´ÄľeÄ… napĂsa», takĂşto blbos»?Ako mĂ´ÄľeÄ… porovnáva» stratu RuÄŤĂnskĂ©ho a SĂ˝koru, s prĂchodom RachĂşnka a Richtera?Ak to nevieÄ…, tak náhrada za SĂ˝koru, je Shanahan.A za RuÄŤĂnskĂ©ho priÄ…iel do tĂ˝mu, mladĂ˝ talentovanĂ˝ ĂştoÄŤnĂk ,Jarko Immonen.A v obidvoch prĂpadoch, to boli zmeny k lepÄ…iemu.Ja som ten poÄŤet 7 ÄŤeskĂ˝ch hokejistov myslel tak, Äľe je to rovnakĂ˝ poÄŤet, ako v minulej sezĂłne.A neporovnával som ich kvality.Podµa mĹcheataĹ™ píše:Ale odeÄ…li lepÄ…Ă neÄľ pĹ™iÄ…li.BigPete píše:PoÄŤky ÄŚechĹŻ je tam pořád stejnÄ›, moÄľná to tady dokonce nÄ›kdo psal - odeÄ…li RuÄŤinskĂ˝ a SĂ˝kora, pĹ™iÄ…el RachĹŻnek a RichtercheataĹ™ píše:No jo no Ňů jork ÄŤek rendÄľrs se nám pomalu rozpadá, Ä…koda
CheataĹ™ ako mĂ´ÄľeÄ… napĂsa», takĂşto blbos»?Ako mĂ´ÄľeÄ… porovnáva» stratu RuÄŤĂnskĂ©ho a SĂ˝koru, s prĂchodom RachĂşnka a Richtera?Ak to nevieÄ…, tak náhrada za SĂ˝koru, je Shanahan.A za RuÄŤĂnskĂ©ho priÄ…iel do tĂ˝mu, mladĂ˝ talentovanĂ˝ ĂştoÄŤnĂk ,Jarko Immonen.A v obidvoch prĂpadoch, to boli zmeny k lepÄ…iemu.Ja som ten poÄŤet 7 ÄŤeskĂ˝ch hokejistov myslel tak, Äľe je to rovnakĂ˝ poÄŤet, ako v minulej sezĂłne.A neporovnával som ich kvality.Podµa mĹmilos76 píše:cheataĹ™ píše:Ale odeÄ…li lepÄ…Ă neÄľ pĹ™iÄ…li.BigPete píše: PoÄŤky ÄŚechĹŻ je tam pořád stejnÄ›, moÄľná to tady dokonce nÄ›kdo psal - odeÄ…li RuÄŤinskĂ˝ a SĂ˝kora, pĹ™iÄ…el RachĹŻnek a Richter
[quote="cheatař"][/quote]No jo, ale tohle nejsou Čeąi Shanahan a Jarko Immonen a já to bral jako trio Sýkora, Ručinský a Dľégr.
Tak si za nich dosaÄŹ inĂ© trio, Dľégr, Straka,PrĂşcha.A to eÄ…te s Dľégrom, budĂş hráva» aj MalĂk,RozsĂval a pri presilovkách RachĂşnek.
A nenĂ dĂ´leÄľitĂ©, ÄŤi priÄ…li za SĂ˝koru s RuÄŤĂnskym ÄŤeskĂ˝ hokejisti, ale ÄŤi za nich majĂş Rangers adekvátnu náhradu.A tu majĂş, v podobe Shanahana a Immonena.
Tak si za nich dosaÄŹ inĂ© trio, Dľégr, Straka,PrĂşcha.A to eÄ…te s Dľégrom, budĂş hráva» aj MalĂk,RozsĂval a pri presilovkách RachĂşnek.
A nenĂ dĂ´leÄľitĂ©, ÄŤi priÄ…li za SĂ˝koru s RuÄŤĂnskym ÄŤeskĂ˝ hokejisti, ale ÄŤi za nich majĂş Rangers adekvátnu náhradu.A tu majĂş, v podobe Shanahana a Immonena.
SprávnĂ© sloÄľenĂ muÄľstva tak,aby bylo vysledkovÄ› dlouhodobÄ› efektivnĂ je nejvÄ›tÄ…Ă umÄ›nĂ v kolektivnĂm sportu.V tĂ˝mu je potĹ™eba mĂt jak starÄ…Ă zkuÄ…enĂ© hráče tak mladĂ© dravce kteřà majĂ ambice prosadit se v tĂ˝mu na vĂ˝sostná mĂsta elitnĂch hráčů.Rangers postupujĂ zatĂm velice zkuÄ…enÄ› a tĂ˝m mixujĂ celkem rovnomÄ›rnÄ› a tak pro mne jako fanouÄ…ka zatĂm spokojenost.
Shanahan je sĂce starÄ…Ă hráč, ale stále veµmi produktĂvny.A na presilovkách bude s Jágrom, veµmi nebezpeÄŤnĂ˝ pre sĂşperov a budĂş dáva» veµa gĂłlov. NemyslĂm si , Äľe bude hráva» v 1 Ăştoku.Tam bude hráva» ako minulĂş sezĂłnu Straka.Shanahana zobrali ,aby sa zväčąila nebezpeÄŤnos» a produktivita ,2 Ăştoku.V minulej sezĂłne, sa o gĂłly staral prevaÄľne 1 Ăştok.Shanahan bude hráva», s Cullenom a PrĂşchom.MyslĂm si, Äľe Shanahan s PrĂşchom, utvoria veµmi nebezpeÄŤnĂş dvojicu, pre gĂłlmanov sĂşperov.A ak sa bude Lundqvistovi dari» tak ako minulĂş sezĂłnu, tak sa Rangers bez problĂ©mov, prebojujĂş do play off.TakÄľe aj u mĹEry91 píše:Ja si taky myslim,ze jsou slabsi nez minulou sezonu:((( Shanahan uz je strarej deda!!!A Jagr bude hrat s nim a v centru Nylander to se mi taky nelibi:(A jeste do Rangers prisel Adam Hall a Matt Cullen
Je to správny, kapitán.Ja som chcel aby to bol on, alebo Shanahan.Ale Jágr, je dobrá voµba.VeÄŹ v kabĂne má práve on, najdĂ´leÄľitejÄ…ie slovo.V celom klube sa snaÄľia, aby mal vytvorenĂ©, ÄŤo moÄľno najlepÄ…ie podmienky a snaÄľia sa mu splni», ÄŤo mu na oÄŤiach vidia.Ale dĂ´leÄľitejÄ…ie ako to, Äľe bude C je to, aby sa nezranil a mohol naplno odohra» celĂş sezĂłnu.Senátor Palpatine píše:Podle me to neni ten typ, kterej je idealni na C...
V zámorských médiach prebehla ąpekulácia, o moľnej výmene medzi Rangers a Columbusom.Columbus by dal Rangers trucujúceho Zherdeva, a Rangers by im dali mladého gólmana Montoyu a vysokú pozici v drafte.
Ja by som to, privĂtal.Montoya v Rangers Ä…ancu chyta» nedostane, Zherdev je dobrĂ˝ hokejista, ktorĂ˝ by bol veµkou posilou, kádra Rangers.ÄŚo si o tej moÄľnej vĂ˝mene, myslĂte vy?
Ja by som to, privĂtal.Montoya v Rangers Ä…ancu chyta» nedostane, Zherdev je dobrĂ˝ hokejista, ktorĂ˝ by bol veµkou posilou, kádra Rangers.ÄŚo si o tej moÄľnej vĂ˝mene, myslĂte vy?
Ty si tieÄľ, fanúąik Rangers?Aj ja dĂşfam, Äľe budĂşca sezĂłna dopadne eÄ…te lepÄ…ie, ako tá minulá.Predpoklady na to sĂş.A som rád, Äľe moji obµúbenĂ˝ hráči z farmy, budĂş hra» v budĂşcej sezĂłne NHL-Immonen a Staal.Immonen urÄŤite a Staal v priebehu sezĂłny, naskoÄŤĂ dĂşfam tieÄľ.MajĂş na to, aby hrali v NHL.DĂşfam ,Äľe v budĂşcnosti dostanĂş Ä…ancu, aj Dawes a Baranka.Bindo píše:no montoya si fakt asi nezachyta lunqist je super brankar jeden z najlepÄ…ich v NHL takÄľe ja by som tuo vymenu prijal.inak dufam Äľe saa rangers bude darit aspon tak ak minulu sezonu
Open Open.StavĂm sa, Äľe uhádnem, miesto koho, by Marcel mal hra» v 2 Ăştoku.Miesto PrĂşchu Äľe?Pochop, Äľe Marcela v kádri udrÄľala, iba choroba Ortmayera.Ináč by s nĂm, vĂ´bec novĂş zmluvu nepodpĂsaly.Marcel nenĂ moc produktĂvny hráč a iba to, Äľe mu chcĂş da» Ä…ancu hráva» oslabenia neznamená, Äľe má na to, aby hrával v 2 Ăştoku.Tam musia by» hráči, schopnĂ˝ strieµa» gĂłly a takĂ˝m hráčom, Marcel nenĂ.Jeho silná stránka je, Äľe je dobrĂ˝ na oslabeniach,dokáľe hra» do tela a bráni».Je to práve hráč ,pre 3 alebo 4 formáciu ,ale nie do 2. PoÄŤĂtam ,Äľe aÄľ sa Ortmayer v januári vráti, tak Marcela vymenia.Toto je jeho posledná Ä…anca dokáza» ,Äľe má na to, aby v kádri Rangers, mal pevnĂ© miesto.UvidĂme, ako sa mu bude v novej sezĂłne dari».OpenFire píše:
btw. Ked tak pozeram na kader NYR tak mi neda pripomenut ze preco Marcel nehra v druhom utoku... skoda
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé