To si nemyslim-letos uĹľ dal v pĹ™esilovkách 10 gĂłlĹŻ a koneÄŤnÄ› nÄ›kdo bude chránit Jágra...chorche píše:Sean Avery je vsetko mozne sproste, ale v kazdom pripade len nie posila, skor je to oslabenie, keby aj do Rangers prisiel zadarmo, tak ci onak by to bolo oslabenie, vdaka nemu budu Rangers hrat totiz v oslabeni castejsie, nez je zdrave....
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW YORK RANGERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak tomu by na začátku sezony věřil asi málokdo!!Ale Marcel Hossa hraje v prvnà lajně s Jágrem a Strakou!!
Dnes proti Tampa Bay jim to jde zatĂm velmi dobĹ™e Hossa dal nádhernĂ˝ gol.
Zde foto z předešlého zápasu: http://img118.imageshack.us/img118/81/j ... elhwi5.jpg
Dnes proti Tampa Bay jim to jde zatĂm velmi dobĹ™e Hossa dal nádhernĂ˝ gol.
Zde foto z předešlého zápasu: http://img118.imageshack.us/img118/81/j ... elhwi5.jpg
Tak tak milos, veril som mu a som rad ze sa to oplatilo, tato formacia moze NYR len a len pomoct, Straka sa vratil na svoj post na ktorom si ho stale pamatam ako v Pittsburgu tak aj v LA a tam mu to slo skvele, Marcel v tejto formacii moze robit spinavu robotu a dvojica Straka-Jagr moze tvorit utok, Teraz verim ze sa Marcel chyti aj bodovo.
Marcel Hossa :juchu:
Marcel Hossa :juchu:
MyslĂm, Ĺľe to oslabenĂ nenĂ, ale nelĂbilo se mÄ› jak na novÄ› hned Ĺ™Ăkala, Ĺľe NYR zĂskali moĹľná nejlepšĂho bitkaĹ™e NHL... on je moĹľná nejlepšà provokatĂ©r, ale bitkaĹ™ nenĂ ani dobrĂ˝, natoĹľ nejlepšĂ, ale vĂ˝hody jsou, Ĺľe budou mĂt svĂ©ho zlĂ©ho muĹľe, navĂc umĂ i dávat gĂłly jako tĹ™eba dnes veÄŤer....
Tak dnešná vĂ˝hra v Caroline, je supr vĂ˝sledok, ktorĂ˝ Rangers udrĹľal v hre o play off.Potešilo ma, Ĺľe sa strelecky zaÄŤali presadzovaĹĄ viacerĂ© Ăştoky, ÄŤo tomuto tĂmu, neraz chĂ˝balo.Dobre do tĂmu zapadli aj novĂ© posily Avery s Dupuisom a ukázali, Ĺľe by mohli byĹĄ veÄľmi cennĂ˝mi posilami, tĂmu jazdcov.
aj napriek KTL 1tke, fandime samozrejme Philke, aby nam jazdci prilis neodskocili..
hezkyy Simon, nedas dostanes..
jo a je tam 4! jazdci hraju velke ... nechat sa vylucovat, fakt idealna prilezitost na skorovanie..
ejha a mame tu trestnak Philky! - Afanasenkov -) nechybalo vela..
3 gol z hokejky Cullena urcite supneme do topicu goly..
tento zapas dopadol pre rangers viac ako zle -) povinne 2 body v cudu, zranenia klucovych hracov Lundqvista + Shanahana, Malik nevyzeral taktiez 2x fit
hezkyy Simon, nedas dostanes..
jo a je tam 4! jazdci hraju velke ... nechat sa vylucovat, fakt idealna prilezitost na skorovanie..
ejha a mame tu trestnak Philky! - Afanasenkov -) nechybalo vela..
3 gol z hokejky Cullena urcite supneme do topicu goly..
tento zapas dopadol pre rangers viac ako zle -) povinne 2 body v cudu, zranenia klucovych hracov Lundqvista + Shanahana, Malik nevyzeral taktiez 2x fit
Tak dnes pro Rangers dost tragickĂ© utkánĂ :o :o prohra 3-5 s Flyers a nÄ›kolik zranÄ›nĂ˝ch hráčů po dost brutálnĂ hĹ™e Flyers.PĹ™edevšĂm Brendan Shanahan to odnesl těžkĂ˝m otĹ™esem mozku a pohled jak ležà v bezvÄ›domĂ na ledÄ› nebyl moc pĹ™ĂjemnĂ˝.ZdravotnĂ potĂĹľe majĂ obránci MalĂk a Ward po rvaÄŤce s Pikardem kterĂ©mu to sice Ward nandal,ale zranil si ruku.No prostÄ› smĹŻla dolehla na Rangers.
Ale Shanahan to schytal nezavynene. Proste sa dvaja hraci zrazili. Thats allexcelent píše:Tak dnes pro Rangers dost tragickĂ© utkánĂ :o :o prohra 3-5 s Flyers a nÄ›kolik zranÄ›nĂ˝ch hráčů po dost brutálnĂ hĹ™e Flyers.PĹ™edevšĂm Brendan Shanahan to odnesl těžkĂ˝m otĹ™esem mozku a pohled jak ležà v bezvÄ›domĂ na ledÄ› nebyl moc pĹ™ĂjemnĂ˝.ZdravotnĂ potĂĹľe majĂ obránci MalĂk a Ward po rvaÄŤce s Pikardem kterĂ©mu to sice Ward nandal,ale zranil si ruku.No prostÄ› smĹŻla dolehla na Rangers.
A Avery ( NYR) provokoval a vyprovokoval par bitiek. A od Rangers to tiez nebolo az take moc ciste. Ale inac pre nestranneho divaka pekny zapas. Hafo golov, bitky. zranenia ( to uz moc debre nebolo).ale inac good game.excelent píše:Shanny s Knublem se srazili neĹŻmyslnÄ› to je pravda.
Jazdci ma dnes veÄľmi potešili.Dokázali sa spamätaĹĄ zo šoku, ktorĂ˝ zaĹľili po neÄŤakanej domácej prehre s Philou, pri ktorej navyše stratili aj Shanahana s MalĂkom.Bál som sa, Ĺľe sa nám zranil aj Lundqvist, ale naštastie mohol nastĂşpiĹĄ aj na dnešnĂ˝ duel s Chicagom a vychytal nám dĂ´leĹľitĂş vĂ˝hru, vdaka ktorej sa jazdci udrĹľali, v hre o play off.Potešil ma aj Marcel, ktorĂ˝ sa nám rozohral v poslednĂ˝ch zápasoch k supr vĂ˝konom a zaÄŤal strieÄľaĹĄ gĂłly.
Som zvedavĂ˝, ÄŤi Sather pred uzávierkou prestupov, zĂska nejakĂş posilu do kádra jazdcov, alebo sa rozhodne nechaĹĄ tento káder pokope a nikoho vymienaĹĄ nebude.
Som zvedavĂ˝, ÄŤi Sather pred uzávierkou prestupov, zĂska nejakĂş posilu do kádra jazdcov, alebo sa rozhodne nechaĹĄ tento káder pokope a nikoho vymienaĹĄ nebude.
To si nemyslĂm.UĹľ nenĂ najmladšà a jeho vĂ˝konnosĹĄ, bude uĹľ len klesaĹĄ.PokiaÄľ viem, to ho*no uhrali Rangers práve s Nylanderom.Alebo nie?VidĂš, Ĺľe 1 formácia hrá bez neho, celkom dobre.Marcel ho v pohode nahradĂ.Potrebujeme omladiĹĄ káder a namiesto dedov pred penziou zĂskaĹĄ mladĂ˝ch dravcov typu Hossa,GáborĂk,Cheechoo,Kovaľčuk ...chorche píše:Bez Nylandera Rangers uhraju leda tak ho*no.
VÄŤera jsem to sledoval Live na TVU a byla to hrĹŻza NeskuteÄŤnĂ˝ nemehla ty Rangers takto prohrát zápas.Vedli 2-0 mohli bĂ˝t v klidku,ale oni zaÄŤli hrát tak hloupÄ›,Ĺľe dostali pĹ™i vlastnĂch pĹ™esilovkách dva rozhodujĂcĂ goli.Jsem z toho stále nasra.... Play off je ztraceno
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé