A este by som sa rad vyjadril k "brankarskej otazke". Raanta si zasluzi velky respekt, za to, co predviedol tento rocnik. Spolahlivy, vzdy pripraveny (to iste sa o Henrikovi neda tvrdit, hlavne v ponimani celej sezony), vyborne vykony. Vdaka nemu Rangers nepocitili slabsie obdobie Henrika este viac. Ak nebol lepsi, tak urcite konzistentnejsi ako Lundqvist. Uvidime, co s nim bude po sezone, je tu expansion draft, niektore timy budu mat o neho zaujem ako o Talbota v 2015.
Co sa tyka play-off, mam respekt pred Montrealom. Myslim si, ze maju dost dobry tim, pridu mi aj trocha podcenovany. Urcite to je schodnejsia cesta ako Washington, Jackets, Pittsburgh, ale ziadne terno. Urcite nie pre Rangers. Su tu aj nejake strasiaky, napriklad Henrik vraj ma slabu uspesnost v Bell Centre, ale popravde neviem, ci tomu prikladat nejaku vacsiu dolezitost. Osobne si myslim, ze to bude dobra a tesna seria, v ktorej budu rozhodovat detaily.
Co sa tyka play-off, mam respekt pred Montrealom. Myslim si, ze maju dost dobry tim, pridu mi aj trocha podcenovany. Urcite to je schodnejsia cesta ako Washington, Jackets, Pittsburgh, ale ziadne terno. Urcite nie pre Rangers. Su tu aj nejake strasiaky, napriklad Henrik vraj ma slabu uspesnost v Bell Centre, ale popravde neviem, ci tomu prikladat nejaku vacsiu dolezitost. Osobne si myslim, ze to bude dobra a tesna seria, v ktorej budu rozhodovat detaily.