Ako sa ukázalo, omyl to bol. Ak nemáš kapitána do poľa, nejdeš so žiadnym, tak to proste funguje. Vy ste riskli a nevyšlo, toť vše.leo píše:Já si přál Keslera... Luongo omyl nebyl. Byl to náš největší lídr a bojovník. Zkusilo se to :ja_neviem:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW YORK RANGERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nevim jestli je NHL tak blba, ale NYR odehraji 2 zapasy na neutralni pude v Evrope a v obou zapasech je napsali jako hostujici muzstvo... Vysledkem toho je, ze z klasicky hranych zbylych 80 zapasu odehraje NYR 41 doma a jen 39 venku. Je to mozna banalita, ale je to kazdopadne nefer! Klidne se muze stat ze v pripade NYR bude opet o postupu do playoffs rozhodovat kazdy bod a ono je pak rozhodne prijemnejsi odehrat o 2 zapasy doma vice. Ale jo, Manhattanu je prece nutno pomahat 
Naopak LA napsali v Evrope 2 krat "doma" a pak Kings odehraji prakticky o 2 zapasy venku vice. To byl takovy problem prohodit vcera v zapisu NYR a LA? Tohle se proste melo zohlednit...

Naopak LA napsali v Evrope 2 krat "doma" a pak Kings odehraji prakticky o 2 zapasy venku vice. To byl takovy problem prohodit vcera v zapisu NYR a LA? Tohle se proste melo zohlednit...
Atlantik pisal, ze LA, ktore ma tiez trip, hra doma menej zapasov ako vonku.Anger píše:Me zas prijde ze moc brecis a za druhy je to takova kompezace za ten trip do Evropy ale nevim jak to maj dalsi tymy.
Tu by som sa ho zastala, v tom roku im sice pomahali, ale to je minulostou a ja nevidim dovod, preco by Atlantik nemohol poukazat na fakt, ze Rangers su v tomto zvyhodneni, len neviem, preco LAK neprotestovali. Predsa si to museli vsimnut, alebo nie, pripadne za tym bolo nieco ine o com nevieme?
K věci?
Tak dobře. Jak jsem si všiml, tak po oprávněné i neoprávněné kritice dění kolem Pittsburghu tady na fóru už nějaký čas strháváš pozornost na jiný tým a akorát sis vybral jako obětního beránka Rangers. Prostě se tady snažíš dokázat (nevím jestli nám nebo jenom sobě), že se vedení pokouší Rangers zametat cestičku, jako jsme to viděli u jiného týmu, u kterého jsem ale tvoji přehnanou honbu za ,,spravedlností,, nezaznamenal. Nic víc nic míň.
Tak dobře. Jak jsem si všiml, tak po oprávněné i neoprávněné kritice dění kolem Pittsburghu tady na fóru už nějaký čas strháváš pozornost na jiný tým a akorát sis vybral jako obětního beránka Rangers. Prostě se tady snažíš dokázat (nevím jestli nám nebo jenom sobě), že se vedení pokouší Rangers zametat cestičku, jako jsme to viděli u jiného týmu, u kterého jsem ale tvoji přehnanou honbu za ,,spravedlností,, nezaznamenal. Nic víc nic míň.
Jako tohle je neskutecne dejfe, opet uplne mimo... K veci si se samozrejme nevyjadril, ale ja vim ze to uz jsem chtel od tebe hodne. NYR i LA odehraji na neutralni pude 2 zapasy, NYR pak odehraje doma 41 zapasu a venku 39 zapasu. LA doma 39 a venku 41... Je to jedno? Je to koser? Nemohla to NHL osetrit? Brecim nesmyslne? Nemam pravo na to upozornit? Asi ne, ze jo... Takze OK, zaver muzeme udelat takovy, ze moc brecim a ze nemam pravo se vyjadrit k nekterym zalezitostem v NHL a ze mam drzet hubu protoze Pittsburghu se udajne pred trema lety pomohlo... OK, pochopil jsem, vivat Flyers, jste vy ale borci!
No tak pánové, vždyť atlantik jen ukázal na 100% pochybení NHL ve prospěch Rangers, podle mě je to velmi dobrý postřeh. Nevidím v tom nic špatného a nechápu vaše útoky na něj. A i kdyby tak nevidím důvod, proč by se k tomu nemohl vyjádřit, od toho tady snad jsme ne ?
Atlantik: Ale to "údajně pomohlo" bych změnil na "jednoznačně velmi pomohlo", za celou dobu co sleduju NHL si nepamatuji podobnou frašku a to říkám i s odstupem času a naprosto chladnou hlavou. Neber to jako osobní útok, protože přece nemůžeš za to, že vedení potřebovalo Crosbyho jméno na SC...
Atlantik: Ale to "údajně pomohlo" bych změnil na "jednoznačně velmi pomohlo", za celou dobu co sleduju NHL si nepamatuji podobnou frašku a to říkám i s odstupem času a naprosto chladnou hlavou. Neber to jako osobní útok, protože přece nemůžeš za to, že vedení potřebovalo Crosbyho jméno na SC...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé