Queen dostala celkom a Marc Staal -4 v polovici zápasu, to je slušná vizitka ale je to predsa len ASG... Čo MZA? Veľmi som sa naň tešil a myslím, že nesklamal. Niekoľko víťazných nájazdov (Zach má konkurenta v quick backhand-forehand) a slušná porcia asistencií. Jemu to ako jednému z mála od vás prajem. Musím, škoda toho že šiel práve k Rangers. Inak ako chce Sather vyčistiť strop pre Richardsa? (Bože ochraňuj, to sa nesmie stať, Brad patrí do Dallasu) :ja_neviem: Čo Redden? Kde sa to v Boyleovi berie? Z neho som fakt mimo, to by bolo to posledné čo by som od Rags pred sezónou čakal, že práve on bude taký ťahúň. Keď sme už pri ňom:
Dúfam, že Gabby sa rozstrieľa a podarí sa vám vyradiť niekoho ako Philly. Potom by som bol najradšej keby ste POs, ale to sa ešte všetko len uvidí. Dovtedy nás ešte jedno derby čaká, tak si hádam nič nedarujeme a my konečne vyhráme Minule sme o body prísť nemali...
Dúfam, že Gabby sa rozstrieľa a podarí sa vám vyradiť niekoho ako Philly. Potom by som bol najradšej keby ste POs, ale to sa ešte všetko len uvidí. Dovtedy nás ešte jedno derby čaká, tak si hádam nič nedarujeme a my konečne vyhráme Minule sme o body prísť nemali...